Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 apr 2008 - Anul XIII, nr. 84 (3765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rocadă

Onofrei a fost schimbat din funcţia de prefect de Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Guvernul a a decis, miercuri, trecerea prefectului judeţului Suceava, Orest Onofrei, în postul de subprefect.

Postul de prefect al judeţului Suceava a fost preluat de unul dintre subprefecţi, Ştefan Alexandru Băişanu.

Atât Orest Onofrei, cât şi Alexandru Băişanu, au declarat că până în prezent nu au primit nici o decizie oficială din partea Guvernului României, care să certifice rocada de funcţii de la nivelul conducerii Prefecturii Suceava. „Este o decizie care nu mi-a fost adusă la cunoştinţă. Însă dacă e adevărată, atunci o astfel de hotărâre spune mult. Punct”, au fost singurele declaraţii ale prefectului de Suceava. Întrebat dacă ştia despre o astfel de decizie a Guvernului sau dacă îşi va da demisia din funcţia de subprefect, Onofrei a declarat că preferă să nu facă nici un fel de declaraţii în acest sens, până nu va primi o decizie oficială. Singurul comentariu a fost că nu crede că decizia Guvernului a fost motivată politic.

La rândul său, Alexandru Băişanu a declarat că personal nu a primit nici o confirmare privind numirea în funcţia de prefect al judeţului Suceava. „Deocamdată nu am primit nimic de la primul ministru al României, care să ateste că am fost numit prefect. Tot ce am aflat legat de aceste schimbări a fost din presă, fără a fi nimic oficial”, a spus Băişanu.

Pe site-ul oficial al Guvernului motivaţia schimbării este „eficientizarea activităţii administraţiei publice locale”. „Aceste măsuri au fost adoptate în baza principiului mobilităţii înalţilor funcţionari publici, conform prevederilor HG 341/2007 privind intrarea în categoria înalţilor funcţionari publici, managementul carierei şi mobilitatea înalţilor funcţionari publici”, se mai precizează pe site-ul Guvernului.

Tot miercuri, Executivul a decis ca raporturile de serviciu ale prefectului judeţului Botoşani, Gheorghe Sorescu, să înceteze, aceeaşi măsură fiind dispusă şi în cazul prefecţilor din Prahova, Nicolae Alexandri, şi Mureş, Ciprian Minodor Dobre. Încetarea raporturilor de serviciu s-a făcut cu acordul părţilor.

Executivul a mai decis încetarea raportului de serviciu al subprefectului judeţului Braşov Aurelian Leonard Danu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei a fost schimbat din funcţia de prefect de Suceava.
 Vizualizări articol: 1073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 9 voturi
Onofrei a fost schimbat din funcţia de prefect de Suceava3.459

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ? trimis de
( 9 apr 2008, 16:26:09
V-ati trezit si voi????
2.   Hotilor trimis de
( 9 apr 2008, 16:59:58
il cunosc pe Onofrei, de cand facea practica la Herghelia Radauti!.........ca medic veterinar stagiar.....sunt sigur ca a suparat pe careva.Nu va este putin rusine d-lor(aia care fac cartile?) Ce-aveti cu acest om? Sa nu uitati, ca...daca era neam de traista, lumea nu-l vota! NESIMTITILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.1  RE: Hotilor trimis de
( 9 apr 2008, 18:52:56
Adrian, nu-l cunosc pe dl. Onofrei, dar tin sa te anunt ca prefectii nu sunt votati, ei sunt numiti direct de guvern.
2.2  RE: Hotilor trimis de
( 9 apr 2008, 20:36:13
adrian,esti prost cu spume! prefectul nu e votat ,e numit ! iar kknarul de onofrei a fostr numit cu ajutorul lui flutur ,ai inteles? iar flutur nu mai e in pnl,asa ca ,zbor placut onofrei !
3.   Nu ma mira nimic.. trimis de
( 9 apr 2008, 18:10:01
tot ce se intampla in tara asta tot ce misca raul ..ramul ,mi e prieten numai mie .... asta se intampla si la noi .faci jocul puterii o duci bine esti competent ,,nu ? in caz contrar gata incep controalele , nodul in papura fiind gasit imediat si ....binenteles schimbarea din functie ramane doar o simpla formalitate .D le Onofrei din partea mea tot respectul fie ca ramai subprefect, fie ca nu .traim in Romania si asta ne ocupa chia r tot timpul

4.   Pt Adrian trimis de
( 9 apr 2008, 18:23:06
am un mic comentariu... referitor la comentariul facut de Adrian...de cand votam prefectul? ...din cate stiam eu prefectul si subprefectul sunt numit de guvern,respectiv de prim-ministru...
4.1  RE: Pt Adrian trimis de
( 9 apr 2008, 18:35:17
prefectul se alege de catre ministrul administratiei publice daca nu stiai
4.2  RE: Pt Adrian trimis de
(10 apr 2008, 10:56:45
pardon,minstrul internelor si reformei administrative
5.   In sfarsit trimis de
( 9 apr 2008, 18:33:31
In sfarsit ti-a venit randul jigodie pocaita vanduta lui Flutur! Asta e inceputul! Ai sa faci decontul betivan cartofor ce esti!
5.1  RE: In sfarsit trimis de
( 9 apr 2008, 23:30:08
Total de acord cu Maximus!
6.   Pentru maximsugi trimis de
( 9 apr 2008, 18:47:55
domle maxim****daca ai ceva ura personala cu acest om asta e triaba dumitale dar cred ca nu lai vazut niciodata biat sau cum crezi dumiata ca eu al cunosc mai bine asa ca laso mai moale
6.1  RE: Pentru maximsugi trimis de
( 9 apr 2008, 23:41:02
invatati sa scrieti in romana, analfabetilor!
7.   ASTEPTAM DE MULT trimis de
( 9 apr 2008, 18:49:56
ASTEPTAM DE MULT SA SE INTAMPLE ASA CEVA. A FOST TINUT DE FLUTUR IN BRATE . SA SE DUCA DRACULUI. ASTA ZIC EU CU TOATA RESPONSABILITATEA. NEAM DE TRAISTA IN BAT. DUPA CE S-A VAZUT PREFECT A UITAT BREASLA. NUMAI INVIDIE A SEMANAT IN JURUL LUI CAT A STAT LA PREFECTURA. NU ZIC CA CEILALTI AU FOST MAI DE BREASLA DAR AU AVUT UN ALT CARACTER, INSA ASTA JIGODIA ASTA S-A VAZUT CA NU ARE SEMNUL CRUCII. ESTE O VORBA DUMNEZEU NU CULCATE IN POSTUL MARE I-A VENIT SOROCUL. NU MERITA NICI POSTUL DE SUBPREFECT, SA-L INCURCE PE DOMNUL BAISANU CARE ESTE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE UN DOMN.
7.1  RE: ASTEPTAM DE MULT trimis de
(10 apr 2008, 01:31:02
De ce a fost prost Onofrei ? Ca nu ti-a luat spaga ?!

Si Onofrei a furat, si toti cei care vor veni vor fura incontinuu !! Romanii care trebuie ajutati nu sunteti voi. Sunt altii care sunt atat de amarati ca nici nu-si permit un calculator ca sa-ti dea o replica !!

Voi sunteti doar in spatele "alesilor". Copii de bani gata, care asteapta sa fie "bagati" in servici, ca pe urma sa se bata cu pumnii in piept la cat au fost ei de "capabili".
8.   CAMELIONUL trimis de
( 9 apr 2008, 18:59:17
Las ca spera sa-l racoleze pd-l in TOAMNA pentru lista de senatori sau destupati, ar face bine sa l trimita cu vaca la pascut, ca nu i bun de nimic! doar de jucat carti si baut cu jigodia de la IASI, iuri cacarin, securist de maidan, care nici studiile nu si le a terminat. La Suceava nu a mai gasit un consilier, ne trebuia o jigodie ordinara care nu are nici cele mai minime reguli de conduita.
9.   Sah si mat trimis de
( 9 apr 2008, 19:03:45
A jucat careva sah? Asta se cheama rocada. O mica schimbare ca vine campania electorala si prefectul n-are voie sa fie implicat politic. Fratiii meiiiii ! Asta e treaba aranjata de "baietii destepti". Daca e subprefect, Onofrei va putea umbla mai liber si se va putea implica in campanie. La o adica, el e doar un mic subprefect. Iar Baisanu, drept recompensa va avea si legislatura viitoare un post caldut si gras unde tot nu va face nimic ca si pana acum. Romania plai cu boi!
10.   Paguba-n ciuperci trimis de
( 9 apr 2008, 21:10:07
Nu-i nici o pierdere, pacat ca nu s-a facut rocada in urma cu 3 ani. A avut grija de toti pocaitii lui.

Are nevoie de un proiect pentru drumul de la Scheia?

Sa aduca Marza de la Cernauti.

Sa va fie rusine, incompetenti si ................ banuiti ce am vrut sa mai spun.

Voua nu va e rusine sa dati ochii cu cetateanul, nu va ganditi ce cuvinte stau pe buzele lor cand va vad??

11.   Jos cu pocaitii trimis de
( 9 apr 2008, 22:13:38
la taiere cu pocaitii ! numai pocaiti conduc orasul asta.mars potaie la marginea si prada-le pocaitilor tai cum tre sa faca cu domnu`!
11.1  RE: Jos cu pocaitii trimis de
(10 apr 2008, 07:16:15
NAPOLEOANE SA STII CAVOIA DOMNULUI ESTE SA IUBESTI NU SA BLESTEM DACA ESTI MAI BUN. PROTOPOPUL MALOS TOT DIN MARGINEA, A DAT IN POCAITI SI CRED CA STII CA A SFARSIT INTRUN TRAGIC ACIDENT, CHIAR DACA ERA INBRACAT IN SUTANA.
11.2  RE: Jos cu pocaitii trimis de
(10 apr 2008, 10:51:14
da,da si voia lui onofrei este sa ameninte cu postul lui de prefect de ****,oameni corecti....asta e voia domnului lui,a lui onofrei....POCAIUTUL
12.   Abc trimis de
( 9 apr 2008, 23:44:06
Afara pocaiala imputita!!!!!Te-ai umplut destul de bani astia 3 ani!!!HAHAHHA ce teapa si-a luat onofrei!!!Si asta e doar inceputul!
13.   M-am saturat de Romania ! trimis de
(10 apr 2008, 06:05:25
Baahh , daca baisanu a ajuns prefect............. . Si va mai mirati ca l-au pus pe bisnitarul ala de nemtu director la spital . PNL , PNL , PNL ,.
14.   FARA TRASEISTI!!!!!! trimis de
(10 apr 2008, 07:06:46
Aceiasi soarta trebuie sa aiba toti traseiisti lui FLUTUR .
15.   Altu mai bun trimis de
(10 apr 2008, 08:58:32
Rocada necesara pentru cei de acum si pentru cei care vor veni, de fapt e aceeasi Marie cu alta palarie. Nu s-a schimbat nimic important esenta e acceasi.
16.   "Necredinciosului" i se ia darul... trimis de
(10 apr 2008, 09:22:51
Nea Orest, vezi ca ai suparat partidu' care te-a uns prefect cand nu ai dat curs invitatiei acestuia de a candida la sefia consiliului judetean! Partidu' te-a pus, partidu' ta-a rapus! Fie numele partidului pe veci apus!
17.   SA VA FIE RUSINE BARFITORILOR. trimis de
(10 apr 2008, 09:55:09
lam conuscut prsonal pe domnul ONOFREI si nu numai pe el ci si pe tatal dumnealui sant uameni cu caracter si cu frica de DUMNEZEU. Iar toti care il barfiti fara nerusinare doresc ca bunul DUMNEZEU sa va erte pentru ca nu aveti frica de DUMNEZEU si nici rusine de uameni.Nu pot sa inteleg ce civilizatie este aceasta intr-o tara DEMOCRATECA si cei care folositi internetul numai pentru vorbe murdare dati dovada dragi mei ca nu intelegeti ce este democratia.Vreau sa stit democratia nu inseamna barfa ci respect pentru semenul sau. Dar ce sa zici fiecare da ce are si nu uitati totiBARFITORI samanati VANT veti culege FURTUNA.VA salut pe toti............BARFITORI SUCEVENI. Iar pentru dumneata domnule ONOFREI multa sanatate dumitale si familiei dumitale si in special parintilor dumitale cred ca mai traesc si nu uita cine face rau isi va trage consecintele mai devrem sau mai TARZIU.
17.1  RE: SA VA FIE RUSINE BARFITORILOR. trimis de
(10 apr 2008, 10:05:01
mai nenea daca ai plecat de mult din Romania ai uitat si sa scrii !laughing
17.2  RE: SA VA FIE RUSINE BARFITORILOR. trimis de
(10 apr 2008, 10:55:07
asa e toti din marginea...haha...asa nu stie ei sa scrie,asa stie numai sa fure,ei,marginenii...hotii pocaiti.
18.   Parca trimis de
(10 apr 2008, 10:56:49
parca institutia prefectului devenise apolitica

19.   Nu-i prea mare inflamarea? trimis de
(10 apr 2008, 11:00:49
A fost schimbat un functionar public, atat, chiar daca e vorba de un prefect!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei