Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 apr 2008 - Anul XIII, nr. 84 (3765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

PD-L îşi arată zi de zi limitele

PD-L face slalom în încercarea de ameţire a opiniei publice.

La Suceava, Romică Andreica dezvăluie triumfal o închipuită şi atât de detestată alianţă PSD-PNL, în timp ce la Mureş s-a format deja Alianţa PSD-PRM-PDL. Când sunt credibili politicienii din PDL? Când de 2 ani acuză, atacă şi intimidează sau când Vasile Ilie ori Mona Săndulescu fac apel la decenţă şi respect faţă de electorat?

Se poate vorbi despre un asemenea respect la toţi primarii astăzi PDL-isti, care înainte de a trăda un partid care i-a pus pe liste, au trădat electoratul care a votat PNL?

Şi tot o trădare a electoratului este şi faptul că deja trei dintre europarlamentarii PDL se retrag din Parlamentul European, optând pentru a deveni baroni locali. (Sorin Frunzăverde, Dumitru Oprea şi Maria Petre)

Acesta este adevăratul PDL, un partid fără ideologie, fără proiecte, fără lideri, dar cu un singur marinar. Sau cu un marinar singur.

Iulian ANGHELUŞ – Vicepreşedinte PNL Mun. Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L îşi arată zi de zi limitele.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PD-L îşi arată zi de zi limitele3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pnl=pntcd trimis de
( 9 apr 2008, 12:00:31
Ar trebui sa va preocupe mai mult pdrtidul,ve-ti avea soarta celor din pntcd .
1.1  RE: Pnl=pntcd trimis de
( 9 apr 2008, 12:35:38
..ia te uita ...s-a gasit Ciorbea sa vorbeasca!!! Leaga-ti opincile "MARINARULE" si mai da putin cu carpa pe vasul marinarului...poate o sa luceasca mai bine in ziua alegerilor...La cum vad eu lucrurile, iceberg-ul PNL e pe traiectoria voastra. Va urez "FULL SPEED AHEAD"!!!
1.2  RE: Pnl=pntcd trimis de
( 9 apr 2008, 15:51:17
Icebergul pnl e de fapt un sloi de gheata aproape de topire. Se sparge usor si se razgandeste repede.
1.3  RE: Pnl=pntcd trimis de
( 9 apr 2008, 20:25:02
frumos ,dar mai ales real articolul !
2.   DA trimis de
( 9 apr 2008, 12:08:11
frumos articol @
3.   Hahaha trimis de
( 9 apr 2008, 13:12:03
saracii (astea de la PNL), nu mai stiu, bietii de ei, cum sa comvinga cetateanu' ca ei sunt aevaratii liberali si ca PD-L'istii sunt niste impostori...hahaha, de parca oamenii (care au o minima cultura politica) n'ar sti
3.1  RE: Hahaha trimis de
( 9 apr 2008, 13:53:41
Esti prost informat, lichelele, tradatorii, mancatorii la troaca, toti cei cu multe "succesuri" basesciene, sunt inregimentati in PD-Laturi, unde trambitasul sef este cel mai mare borfas politic, respectiv seful de ferma Fluturas. Mai aveti neobrazarea sa poluati mult scena politica? La cotet cu voi, lumea stie foarte bine ce hram purtati. Bombalailor.
3.2  RE: Hahaha trimis de
( 9 apr 2008, 15:57:11
PeNaLilor. Doar sa aruncati cu laturi stiti. La treaba nu va indemnati, dar la intins mana si la acuzatii sunteti primii. Rapanosi cu papion. Vedea-v-as in costum cu dungi... A, stai ca o sa va vad, indata...
3.3  RE: Hahaha trimis de
( 9 apr 2008, 23:51:33
sonice daca te drogezi mai ai scapare dar daca esti retardata nu te putem ajuta. iti cam place sa te complaci in prostie. si mai ai si porniri de fascista si securista .hai sa-i bagam pe toti in puscarie, toti care se opun ratatilor din 'pedel'. mai analizeaza situatia pt ca cele mai proaste animale din lume sunt PD-L_istii indoctrinati asa ca tine
4.   Eu cu cine votez? trimis de
( 9 apr 2008, 14:47:51
PD-L E CEL MAI MIC RAU POSIBIL !

NU CRED CA SUNT OAMENI CU CAPUL PE UMERI SI NEIMPLICATI POLITIC CARE SA VOTEZE CU PENALII DE LA PNL ( TARICEANU - TAXA DE PRIMA INMATRICULARE, REMES - CALTABOS, CIOROIANU - YES OF COURSE, NORICA NICOLAI - CU CELEBRELE EI NEPOATE, VOSGANIAN CU EXPLICATIILE LUI TAMPE, ORBAN - ACCIDENT PE TRECEREA DE PIETONI ). SCARBE !

SI TOT SCARBE SI PENALI SUNT SI LA PSD: ILIESCU, VANGHELIE - CARE ESTE, NASTASE CU DOSARELE LUI PENALE, GEOANA PROSTANACUL. COMUNISTI JEGOSI.

NU E NICI PD-L IMACULAT, INSA SUNT MULT MAI PUTINI CORUPTI SI COMUNISTI JEGOSI ROSII CA IN PSD SAU PNL.

PSD SI PNL SE VOR ALIA INAINTE DE ALEGERI, ASA ZICE CRIN ANTONESCU, SECRETARUL PNL. VA E FRICA ? NICI IMPREUNA, REUNITI IN CARDASIE SUB STEAGUL ROSU, NU VETI REUSI SA-I OPRITI PE PORTOCALII.

AVEM NEVOIE DE SCHIMBARI IN CONSILIUL JUDETEAN SI IN CONSILIUL LOCAL, SUNT UNII CARE AU PRINS MUCEGAI DE CAND STAU ACOLO.
4.1  RE: Eu cu cine votez? trimis de
( 9 apr 2008, 20:12:08
Placa stricata a "cititilor" din cocina PD-Laturi. Se vede, atata puteti. Un papagal stie mai multe cuvinte. INTELIGENTILOR CU FLUTURI LA CAP. Pardon, bombalailor.
4.2  RE: Eu cu cine votez? trimis de
( 9 apr 2008, 22:07:44
STAN PATITU e cel mai cretin personaj virtual pe care l+am intalnit vreodata!
5.   Pentru EXECAL trimis de
( 9 apr 2008, 15:43:16
prietene , asa rau ai ajuns ca dai copy/paste dintr'o parte'n alta ?..hahaha
5.1  RE: Pentru EXECAL trimis de
( 9 apr 2008, 15:45:50
PESEDISTII SA PLIMBE URSUL. ATAT STIU SA FACA.
6.   Hahaha trimis de
( 9 apr 2008, 19:47:29
in cazul meu (pardon ) ...ursoaica,D.A. ? hahaha
7.   Rade harb de oala sparta trimis de
(10 apr 2008, 08:48:06
zice anghelus ca au tradat cei pusi pe listele peneleului acest partid PNL.dar acest partid nu a tradat PD si l-a alungat de la guvernare?Acest partid nu a tradat pe Baesescu care i-a adus la guvernare?Acest partid nu a tradat alianta DA si a facut alianta cu PSD pentru ca sa ramana la guvernare cu 20% sustinere adevarata?

hai sa fim seriosi,anghelus de asa tanar te inveti sa traiesti in minciuna?
7.1  RE: Rade harb de oala sparta trimis de
(10 apr 2008, 09:26:20
PNL SE ADRESEAZA PENALILOR SPALATI PE CREIER. PSD+PNL= LOVE. VETI VEDEA IN CURAND CUM REAPARE FSN-UL. CAND PNL A TRADAT PD SI I-A ALUNGAT DE LA GUVERNARE A FOST OK. ACUM CAND LUNGU SI MULTI ALTII AU PARASIT PARTIDUL PENAL, TOTI SOARECII RAMASI ACOLO STRIGA "TRADARE". SA VA CREADA BOUL ALA CARE SEMNEAZA CU STAN PATITU PRECUM SI IDEOLOGUL DE STANGA OVIDIU. ASTIA-S PUBLICUL VOSTRU, DOAR EI VA MAI CRED, PENALILOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei