Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 apr 2008 - Anul XIII, nr. 84 (3765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chivorchian îl atacă pe Martiş: Un arbitru condamnat pentru tâlhărie nu are ce căuta în fotbal

Miercuri, 9 Aprilie 2008 (20:13:14)

Preşedintele Consiliului Director al clubului Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian, l-a criticat în termeni duri pe centralul Marius Martiş, care a condus meciul cu Oţelul, spunând că un arbitru condamnat pentru tâlhărie nu are ce căuta în fotbal, transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Un arbitru care a fost condamnat pe tâlhărie nu are ce căuta pe un teren de fotbal. Aşa cum Contra nu a fost decorat de Băsescu pentru că are dosar penal, aşa nici Martiş nu ar trebui să arbitreze. Nu ştiu de ce am fost trimis în tribună, pentru că am spus totul în mod civilizat. Recunosc că victoria Oţelului a fost meritată. Ne interesează în continuare Szekely, nu a ţinut doar de strategie", a menţionat Chivorchian.

Pe de altă parte, tehnicianul Dusan Uhrin jr. a declarat că meciul cu Dinamo, din etapa următoare a Ligii I, a devenit pentru Poli Ştiinţa Timişoara unul extrem de important, "de şase puncte", după înfrângerea suferită miercuri, în meciul cu Oţelul Galaţi, scor 1-3.

"Felicit adversarul că a jucat foarte bine. O echipă care îşi doreşte să joace în Cupa UEFA, aşa cum suntem noi, nu ar trebui să evolueze atât de oscilant. Este o situaţie pe care trebuie să o analizăm împreună cu jucătorii. Partida cu Dinamo a devenit extrem de importantă, este un meci de şase puncte. Azi am pierdut trei puncte, dar încă avem şanse să prindem un loc în Cupa UEFA", a spus Uhrin jr.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chivorchian îl atacă pe Martiş: Un arbitru condamnat pentru tâlhărie nu are ce căuta în fotbal .
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chivorchian îl atacă pe Martiş: Un arbitru condamnat pentru tâlhărie nu are ce căuta în fotbal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei