Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 apr 2008 - Anul XIII, nr. 84 (3765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recompensă

Stolojan duce la Bruxelles 5 tineri din PD-L Suceava

Miercuri, 9 Aprilie 2008 (19:07:36)
Cinci membri ai organizaţiei de tineret a PD-L Suceava vor face parte dintr-o delegaţie de 20 de persoane care va vizita sediul Parlamentului European de la Bruxelles, la invitaţia europarlamentarului PD-L Theodor Stolojan.Secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Marius Vătafu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este vorba despre „o delegaţie de 20 de persoane din PD-L, din organizaţia de tineret, care a avut bune rezultate până acum, deci a fost ca o recompensă pentru activitatea lor”. Fiecare europarlamentar are dreptul să ducă, pe cheltuiala PE, 100 de vizitatori într-un an la Bruxelles. Pentru că europarlamentarii care şi-au încheiat mandatul în 10 decembrie 2007 nu şi-au „consumat” cota de vizitatori, actualii europarlamentari au dreptul la 108 persoane.Pentru ca o persoană să viziteze PE trebuie să fie de naţionalitatea statului membru şi să fi implinit cel puţin 16 ani în ziua în care ajunge în PE. Delegaţiile pot merge la Bruxelles, la Strasbourg sau la Luxemburg. Europarlamentarul sucevean socialist Ioan Cătălin Nechifor a anunţat că primul său lot de vizitatori va fi format din olimpici suceveni.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Stolojan duce la Bruxelles 5 tineri din PD-L Suceava.
 Vizualizări articol: 907 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stolojan duce la Bruxelles 5 tineri din PD-L Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eu nu sunt gras eu sunt bine facut trimis de
( 9 apr 2008, 22:36:47
ai grija umflatule sa nu te duci cu avionul,ca e vai de mama astora care circula cu tine . pune mina si slabeste ca te vad astia de la bruseles si cred ca toata romania o duce asa bine ca tine..siii...salut cu finantarile europene! si daca stai si te gindesti ca vrei sa ajungi la osu` ala mare unde se fac banii aia multi eu zic sa te apuci de slabit .hai la mai mare ! ba nu ! la tine hai la slabit gretosanie ! nu te supara? de cite ori pe saptamina schimbi mina ? sau ti-ai gasit o prietena?
2.   Atentie Briceag! trimis de
( 9 apr 2008, 23:51:54
Briceag va fi si el in lotul olimpic care mege la Bruxelles? Sau nu da el forumul pt asa ceva...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei