Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 apr 2008 - Anul XIII, nr. 84 (3765)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

La un pas de catastrofă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident rutier banal s-ar fi putut transforma într-o catastrofă după ce, luni seară, remorca unei autoutilitare a fisurat ţeava de gaz metan care alimenta sediul unei firme din municipiul Rădăuţi.

Puţin după ora 17.00., Vasile L., de 53 de ani, din oraşul Milişăuţi, se deplasa spre Suceava pe Calea Bucovinei din municipiul Rădăuţi, cu o autoutilitară marca Volvo cu remorcă, care era încărcată cu saci de cartofi.

La mai puţin de o sută de metri de podul peste pârâul Suceviţa, pe fondul vitezei excesive, pe un carosabil umed, într-o curbă uşoară spre dreapta, şoferul a frânat brusc, ceea ce a determinat intrarea vehiculului în derapaj. Ca urmare, remorca a pătruns în şanţul din apropierea şoselei şi s-a răsturnat peste conducta de gaz metan care alimenta sediul unei societăţii comerciale din municipiu, condiţii în care aceasta s-a fisurat.

Imediat au fost alertate echipajele de la Ambulanţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţie şi cei de la Nord Gaz, care au reuşit să rezolve situaţia critică, după ce traficul rutier a fost întrerupt pentru aproximativ 20 de minute.

Potrivit celor afirmate de către lucrătorii de la Poliţia Rutieră Rădăuţi, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoutilitarei, care nu a adaptat viteza la condiţiile unui carosabil umed.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La un pas de catastrofă.
 Vizualizări articol: 1330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La un pas de catastrofă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Imbecili la volan trimis de
( 9 apr 2008, 12:24:16
cine le da carnete de conducere acestor tembeli?soferii de pe tir ar trebui testati psihiatric la cel mult 6 luni,dar nu de medici care sint de aceeasi factura cu soferii.nu am auzit inca sa se fi luat carnetul unui sofer nebun care este prins de radar periodic.
2.   Mda trimis de
( 9 apr 2008, 13:04:42
pacat ca nu e botosenean ... ca sa aiba motiv sa sara in aer cativa pe aici ..
2.1  RE: Mda trimis de
( 9 apr 2008, 14:33:33
Da tare.... Eu chiar m-am uitat la numar....rolling on the floor
3.   Comentariu la articolul referitor la dl Radacina trimis de
( 9 apr 2008, 19:41:35
stimata redactie va rog faceti dv ceva si pentru maramures,sa vedeti la IJPF Maramures ce abuzuri se comit. ati auzit de comisar sef podascu acolitul lui pop rapidu.acest om este un calau isi loveste subalternii comite abuz dupa abuz,aduce jigniri si ofense subordonatilor este ceva de neimaginat.oamenii sunt adusi la serviciu pe motiv de alarma,dar nu sunt trecuti nici intr-o dispozitie zilnica,sunt trimisi in serviciu fara armament,ore suplimentare muncite,tratament de-a dreptul degradant... sunt oameni din IJPF Maramures care sustin ca nu au fost umiliti asa nici atunci cand erau militari in termen si toate acestea pentru a fi intimidati. imaginati-va ca toate aceste se intamla sub ochii conducatorilor de la IJPF MM,inspectoratul fiind la o distanta de doar 50m. ca sa nu mai vorbim de angajari.daca s-ar face un studiu si o cercetare serioasa o multime de oameni din IJPF MM SUNT RUDE INTRE EI!!! e un dezastru nu se va schimba nimic in tara asta,sa vedeti ce limbaj de badarani au..SOS
4.   Pt soferii de weekend trimis de
(10 apr 2008, 00:31:56
Dar de handicapatii din trafic care se uita in oglinda numai cand se barbieresc, dintre care probabil faci si tu parte draga NELU ce parere iti dai? Sa dea Domnul sa ajungi tu la kilometrii unui sofer de tir si pe urma mai da ti cu parerea... Sanatate!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei