Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 2 apr 2008 - Anul XIII, nr. 78 (3759)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modernizare

Acoperiş transparent pentru Aleea comercială din Piaţa Mică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aleea cu chioşcuri din Piaţa Mică va fi transformată într-un centru comercial modern, care va păstra prea puţin din aspectul de bazar, din prezent.

Licitaţia pentru desemnarea firmei care să se ocupe de lucrările de modernizare a Pieţei Mici a avut loc ieri, la sediul Primăriei Suceava, primarul Ion Lungu estimând că lucrările vor putea fi începute de luna viitoare.

Valoarea lucrărilor licitate a fost estimată la aproximativ opt miliarde de lei vechi, în aceşti bani fiind inclusă acoperirea Aleii comerciale cu un material transparent, din policarbonat, precum şi asigurarea utilităţilor – apă, canalizare, energie electrică şi gaz, pentru toate chioşcurile din zonă.

Suprafaţa care va fi acoperită este de 2300 de metri pătraţi, lăţimea acoperişului transparent fiind de 12 metri. De asemenea, întreaga suprafaţă carosabilă va fi acoperită cu pavele.

În paralel cu lucrările efectuate de Primăria Suceava, aproximativ 60 de comercianţi, care au acum chioşcuri pe lateralele Aleii comerciale, vor face propria investiţie, ce va consta în înlocuirea vechilor spaţii comerciale, cu altele moderne, făcute după un proiect comun.

“Această investiţie este atât în interesul cetăţenilor din cartierele deservite de Piaţa George Enescu, cât şi a comercianţilor de acolo, care vor beneficia de condiţii mai bune, motiv pentru care au şi fost de acord să investească şi ei şi să îşi modernizeze spaţiile, încât zona respectivă să se transforme într-un centru comercial modern”, a declarat Ion Lungu.

Noile spaţii comerciale din Piaţa Mică vor fi aliniate toate la axa drumului, în aşa fel încât circulaţia în zonă să nu fie încurcată deloc, atât pentru autoturisme cât şi pentru pietoni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acoperiş transparent pentru Aleea comercială din Piaţa Mică.
 Vizualizări articol: 621 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Acoperiş transparent pentru Aleea comercială din Piaţa Mică5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   25 trimis de
( 2 apr 2008, 12:16:05
25
2.   Drumurile de acces trimis de
( 2 apr 2008, 12:37:56
primaria are de gand sa faca practicabile caile de acces spre Piata mica ? cand ploua sau se topeste zapada din cauza noroiului si a apei nu ai cum sa ajungi in piata ! trebuia inceput cu aceste lucrari si apoi aleea comerciala !
3.   Pentru bucovina trimis de
( 2 apr 2008, 16:02:09
gresit ceea ce zici....cel putin in opinia mea...daca faceau strazile de la intrare la constructia care urma sa se faca era f probabil ca tot ce au facut sa fie in mare parte distrus de masinarii si altele...
4.   ... trimis de
( 2 apr 2008, 16:16:51
SI ANUL TRECUT,IN PRIMAVARA, DL. PRIMAR A DECLARAT CA MODERNIZEAZA ALEEA,ANUL ACESTA SUNT ALEGERILE,TREBUIE SA PALAVRAGEASCA SI EL CEVA,NU? VA RAMANE TOTUL CUM E ACUM INCA MULT SI BINE.
5.   Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trimis de
( 2 apr 2008, 18:14:19
sa inceapa de maine lucrarile ce mai stau pana luna viitoare

sa-i rada pe toti de p-acolo sa fac si io rost de un spatiu, sa vand cerneala
6.   Parc in loc de chioscuri,nu! trimis de
( 2 apr 2008, 19:02:16
Sa se demoleze toate chioscurile de acolo si sa se faca un PARC modern, ca si asa avem nevoie de spatiu verde.
6.1  RE: Parc in loc de chioscuri,nu! trimis de
( 2 apr 2008, 19:07:17
daaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oleeeeee

sa-i scoaataaaaaa afara, parc sa faca, chiar un aqua magic de vara, ar fi super misto, din cate stiu eu terenul este al primariei

E J E C T
6.2  RE: Parc in loc de chioscuri,nu! trimis de
( 2 apr 2008, 20:28:48
Da,prieteni,subscriu,vrem spatii verzi,locuri de joaca si odihna,nu garaje burghezo-tovarasesti si chioscuri.De fapt cred ca politicul este servitorul umil al economicului,stand cu buzunarul cascat spre dedulceala spagii....
7.   Iar pavele trimis de
( 2 apr 2008, 21:36:44
Se pare ca afacerea cu pavele este una profitabila, cu toate ca respectivele pavele sunt de calitate proasta. Oare cine este in spatele ei?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei