Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De dorul neamurilor

Au trecut ilegal graniţa, pentru a-şi căuta o rudă la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţi din satul Mămăliga, regiunea Cernăuţi, au trecut ilegal graniţa, pentru a-şi căuta o rudă, la Suceava.

Cei doi, Vadim şi Vasea B., în vârstă de 19, respectiv 14 ani, au fost prinşi în cursul zilei de sâmbătă, în timp ce se plimbau pe străzile din Siret.

Opriţi de un echipaj al Poliţiei Siret, cei doi ucraineni au încercat să-i ducă de nas pe oamenii legii, spunându-le că sunt din localitate. Totuşi, în momentul în care au fost întrebaţi pe ce stradă stau, cei doi au început să se bâlbâie, motiv pentru care poliţiştii le-au cerut să-i urmeze la sediul Poliţiei.

Aici, cei doi fraţi au mărturisit că sunt din Ucraina şi că, în noaptea de marţi spre miercuri (18/19 martie 2008), au intrat ilegal în ţară, trecând peste fâşia verde, pe lângă Punctul de Trecere a Frontierei Siret. Cei doi tineri le-au arătat poliţiştilor şi mai multe fotografii făcute cu telefonul mobil în zona PTF Siret, fotografii pe care au spus că le vor păstra ca amintire a vizitei lor în România.

 

Dosare penale, „suveniruri” din România

Vadim şi Vasea B. au mărturisit că au fost la Suceava, pentru a-şi căuta o mătuşă, însă adresa pe care o aveau ei s-a dovedit a fi greşită.

„Cei doi au fost preluaţi de către lucrători din cadrul Poliţiei de Frontieră, pentru continuarea cercetărilor”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Pe lângă fotografiile făcute cu telefonul mobil, cei doi fraţi se vor întoarce în cursul zilei de astăzi acasă şi cu o altă amintire, un dosar penal pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

„Vor fi predaţi în cursul zilei de astăzi autorităţilor ucrainene”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, subcomisarul Ilie Poroch.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au trecut ilegal graniţa, pentru a-şi căuta o rudă la Suceava.
 Vizualizări articol: 738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Au trecut ilegal graniţa, pentru a-şi căuta o rudă la Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Matusa tamara trimis de
(24 mar 2008, 14:27:51
Cred ca cei doi o cautau pe matusa Tamara care din cate se vede e inexistenta .
2.   Matusa tamara trimis de YO YO trimis de
(24 mar 2008, 16:47:08
nu mai YoYo, esti cam prost, aia 2 o cautau pe mata sa-i faca ceva.
3.   Politia de frontiera.. trimis de
(24 mar 2008, 19:48:56
si cu acest exemplu vedem cat de vigilenta si cat de bine isi fac meseria "EUROAGENTII".pe aceasta activitate sunt asa bine platiti pentru asi putea face creditele bancare cu care si-au cumparat limuzinele de lux?
4.   Adevarul trimis de
(24 mar 2008, 19:52:22
Daca cei doi erau opriti pe strada in statele unite de politisti le dadeau drumul,iar voi ar fi trebuit sa faceti la fel macar ca a-tzi comunicat in aceiashi limba.Am uitat cand treceam frontiera la Iugoslavi? shi nu multzi erau cei care erau intorshi de iugoslavi inapoi.SUNTETZI NISHTE MITOCANI.POATE VA DECLARA POLITZISHTI CURULUUI ANUL ACESTA.CE TREABA ARE POLITZIA CU EI DACA EI NU AU FACUT NICI O INFRACTZIUNE IN ROMANIA?OPRITZI OAMENI DOAR CA FACETZI ABUZ IN SERVICIU.
5.   Felicitari trimis de
(24 mar 2008, 19:54:03
felicitari si copiilor ,cat si politiei de frontiera.intrebare:cate tigari au trecut oare?unde era politia de frontiera?[precis escortau un transport de tigari]

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei