Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 mar 2008 - Anul XIII, nr. 70 (3751)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultima încercare

Fostul secretar al Arhiepiscopiei Sucevei, în concediu medical

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ultima încercare de a-şi mai lega numele de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor. Fostul secretar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, Anton Hrib, şi-a terminat concediul de odihnă solicitat la începutul lunii ianuarie şi acum se află în concediu medical.

Informaţia a fost confirmată de consilierul administrativ al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, preotul Gheorghe Brădăţanu, care, însă, nu a putut să precizeze până când Hrib e în concediu medical.

Surse din rândul preoţilor ne-au spus că acesta ar fi încercat să revină la Arhiepiscopie, apelând în acest sens la bunăvoinţa Patriarhului României, Prea Fericitul Daniel, dar nu a avut câştig de cauză.

Cei care-l cunosc şi care au lucrat cu Hrib de-a lungul „şederii” sale pe postul de secretar al Arhiepiscopiei Suceava, în special preoţii, ne-au spus că Anton Hrib nu se va mai întoarce pe nici o funcţie la Arhiepiscopie, nu mai este agreat şi dorit de nimeni în această instituţie.

 

Înlăturat de „cei de sus”

Nici Patriarhia se pare că nu agreează revenirea lui Hrib în rândul Bisericii, ba mai mult, se presupune că tocmai „cei de sus” au dorit îndepărtarea lui de la Arhiepiscopia Sucevei.

Deşi nu şi-au dat numele, unii preoţi cărora le-am solicitat părerea despre fostul secretar Hrib ne-au spus că „acesta întruchipa Diavolul pe pământ”, sau că „i-a făcut mult rău lui ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, imaginii acestuia, dar şi imaginii Bisericii din Bucovina, în special”.

Surse din cadrul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor au precizat pentru „Monitorul de Suceava” că înainte de a-şi depune cererea de concediu de odihnă, secretarul Arhiepiscopiei şi ÎPS Pimen au avut o discuţie contradictorie aprinsă.

Potrivit informaţiilor oficiale, Anton Hrib a intrat în concediu pe 9 ianuarie, după ce timp de 10 ani nu a uzat de acest drept legal. Plecarea în concediu a uimit întreaga lume preoţească din zonă, iar zvonurile care au circulat ulterior au legat acest lucru de schimbarea din funcţie a lui Anton Hrib.

 

Nu este nevoie de secretar

De altfel, în ultimii ani, Anton Hrib a avut şi un proces cu Mitropolia Moldovei, proces la care a renunţat în cele din urmă, deşi avea mari şanse să-l câştige.

Toate aceste elemente duc la concluzia că zilele de concediu medical, de această dată, pe care Anton Hrib le-a primit vor fi şi ultimele în calitate de angajat al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

În acest moment, consilierul administrativ al Arhiepiscopiei Sucevei, preotul Gheorghe Brădăţanu, ţine şi rolul de secretar al Arhiepiscopiei. Mulţi preoţi spun că Arhiepiscopia nici nu ar avea nevoie de o persoană angajată pe postul de secretar („se poate şi fără secretar”), dacă există consilier administrativ, consilier cultural, consilier economic, consilier asistenţă socială, inspector învăţământ religios, inspector eparhial şi exarh, persoane care fac parte din Centrul Eparhial Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul secretar al Arhiepiscopiei Sucevei, în concediu medical.
 Vizualizări articol: 934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Fostul secretar al Arhiepiscopiei Sucevei, în concediu medical3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si daca... trimis de
(24 mar 2008, 18:29:20
Arhiepiscopia are secretar.Sau mai binezis secretara.Pe d-na Maria.Ea ce cusur are? NU e valabila?
2.   Bau bau trimis de
(24 mar 2008, 20:45:24
contessa ... d'na maria e secretara administrativa iar batman este era secretar legislativ.big grin Oricum, toti sunt niste mafioti, am lucrat si eu pentr ei ....
3.   SECRETARUL trimis de
(24 mar 2008, 21:22:08
SPER SA SE CURETE ARHIESCOPIA DE TOATE CIUPERCILE HOMOSEXUALE SUNT TOTI NISTE MAFIOTI IN FRUNTE CU SEFUL LOR TOTI ASTEAPTA SPAGA CAT MAI MARE RUSINE TUTUROR LINGAILOR

4.   Hrib=ciuperca otravita trimis de
(24 mar 2008, 23:47:16
..am auzit ca ar fi mason!..si poponaut...etc..e clar ca spurcata masonerie isi are lacheii peste tot..scopul=compromiterea BOR si aservirea ei intereselor $idovimii sataniste..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei