Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Câmpulung Moldovenesc

Primarul Şerban vrea să candideze din nou

Primarul liberal al municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, şi-a anunţat oficial intenţia de fi candidat al partidului său, pentru aceeaşi funcţie, la alegerile locale următoare.

El a deschis lista posibililor candidaţi, pe care deocamdată nu mai figurează altcineva. Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei BPL al PNL Câmpulung Moldovenesc, desfăşurată marţi seară la sediul local al partidului.

Subiectul a fost primul pe ordinea de zi, intenţia de candidatură a fost validată de BPL fără discuţii sau obiecţiuni şi o parte dintre cei prezenţi chiar au salutat decizia preşedintelui lor Gabriel Şerban de a se înscrie în cursa electorală, pentru a putea continua „proiectele ambiţioase pe care le-a început ca primar”.

În ce priveşte lista de posibili candidaţi, aceasta este încă deschisă în următoarele săptămâni.

Liberalii câmpulungeni au mai stabilit în cadrul reuniunii organizarea de întâlniri cu cetăţenii municipiului, înainte de campania electorală, în ideea că politicienii trebuie să le fie alături câmpulungenilor tot timpul, nu doar în vâltoarea electorală.

O astfel de întâlnire s-a derulat deja, la finele lunii decembrie, în zona Tudor Vladimirescu, iar următoarele s-a stabilit că vor avea loc cît mai curând în zonele Câmpulung Est, Sîhla, Ştrand, Corlăţeni şi în centrul localităţii.

Liberalii au subliniat că scopul acestor întâlniri este informarea localnicilor despre lucrările de investiţii pe zonele respective, termenele de finalizare şi viitoarele investiţii din programul primarului liberal. Cei prezenţi au considerat că astfel de întâlniri reprezintă şi pentru cîmpulungeni ocazia de a prezenta soluţii, sugestii şi sesizări în chestiuni de interes local.


Investiţii în derulare

În şedinţa BPL al PNL s-a discutat chiar mai profund şi despre investiţiile locale în derulare, în cadrul unui punct special inserat în ordinea de zi.

A fost abordată ca subiect principal investiţia de la drumul european, deşi nu este una locală, pentru că afectează centrul localităţii.

S-a discutat şi despre termenele de finalizare a trotuarelor, lucrare care, dacă permit condiţiile meteo, ar trebui încheiată înainte de finalul lunii mai.

De asemeni, s-a discutat despre drumul spre Rarău şi pârtiile de schi, iar primarul a prezentat modul în care se produce şi furnizează căldură la blocuri şi greutăţile întâmpinate.

Concluzia discuţiilor la acest capitol a fost că greutăţi există la toate aceste investiţii, dar primarul Şerban şi-a asigurat colegii de partid că acestea nu sunt de natură să îl descurajeze.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Şerban vrea să candideze din nou.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primarul Şerban vrea să candideze din nou1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VOTAT trimis de
(17 ian 2008, 11:41:37
.....pentru ca meriti.

Primul primar de dupa revolutie care incearca sa faca ceva nu doar pentru el ....

Incet, incet incepe sa se vada ceva in orasul asta (strada principala, iluminat, caldura, retea de apa, canalizare etc)....chiar daca sunt o gramada de carcotasi nu-i baga in seama....astia's de aia care vor sa-si faca o casa fara sa faca mizerie....
2.   Nu se stie trimis de
(17 ian 2008, 13:37:47
Nu se stie daca va fi ales.

Depinde de cati vor merge la vot si-l vor vota.

Multe promisiuni ca de obicei...

Multi care stau la bloc nici acum nu au incalzire....

2.1  RE: Nu se stie trimis de
(17 ian 2008, 14:52:41
...dar macar s-a inceput a se da caldura....probabil ca in scurt timp majoritatea celor care au reteau din bloc ok o sa primeasca.......bineinteles, daca vor, pt ca sunt multi care comenteaza ca nu aucaldura, dar cand vorbesti cu ei face-to-face ti-o spus clar in fata ca ei nu vor caldura de la primarie (dar comenteaza) si nici nu vor sa-si verifice reteau...

eu stau la curte....daca vreau apa in casa n-am decat sa ma racordez la reteaua orasului si sa platesc costurile aferente operatiunii...in schimb, cei de la bloc vor totu' gratis chiar daca ei sunt proprietari si ar trebui sa-si faca ordine in "ograda" lor...

3.   Io primar trimis de
(17 ian 2008, 14:50:22
pe mine sa ma alegeti primar din partea PCR. Cand eram Io director la Dragos Voda faceam ordine cu dusmanii tarii ajutat de Adamciuc sefu securitatii.

Numai Io pot face ordine in oras.
4.   Never trimis de
(17 ian 2008, 15:50:47
Gabitzu, tu o sa fii reales cand o sa fie reales Ceausescu...o sa avem noi grija de toti tradatorii care au spart fenomenul URR si au fugit la oala cu smantana dulce-acrisoara de sorginte PNL-PSD-ista!
5.   Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trimis de
(17 ian 2008, 17:04:55
Parerea multora e sa-si caute un serviciu acum cat mai are trecere , ca dupa aia o sa pateasca ca Mangiurea!
6.   Bravo trimis de
(18 ian 2008, 14:10:21
Serban eu te sustin si te votez. Esti primul care ai facut ceva: iluminat, caldura, retea de apa, canalizare, strazi, etc. Normal ca la suprafata inca orasul nu are cum sa arate bine, avand in vedere ca sunt in derulare atatea proiecte importante pt confortul fiecaruia dintre noi, dar stiu ca dupa anul acesta va arata si campulungul cum trebuie. Bravo....noi o sa te votam

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte