Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Volkswagen Golf 6, mai sunt 40 de zile

Volkswagen se află sub o presiune enormă. Fanii, presa, publicul european sunt în fierbere. Toată lumea aşteaptă o informaţie cât de mică, o imagine despre maşina supermini născută în 1974 la Wolfsburg, pentru a înţelege în ce direcţie a evoluat viitorul Golf. Niciodată până acum un alt model nu a fost mai aşteptat decât noul Golf 6.

Cu peste 26 milioane de unităţi comercializate în lume, Golf a depăşit legendarul Beetle, devenind modelul nr.1 în topul celor mai bine vândute vehicule Volkswagen şi nr.2 mondial în clasamentul celor mai bine vândute autoturisme din toate timpurile. Chiar şi la această oră, puţine informaţii parvin dinspre biroul media sau prin intermediul oficialilor. Este clar, Golf 6 este un secret bine păzit!

Totuşi câteva informaţii au fost scăpate intenţionat.

A şasea generaţie Golf va debuta în martie la Geneva, dacă între timp nu apar probleme legate de calitatea noii maşini. Tema estetică generală nu va fi diferi prea mult de ceea ce vedem acum la Golf 5. Modificări importante vor fi aduse grilei motorului întocmai ca la noile Passat şi Jetta. Blocurile optice şi spoilerul faţă vor veni cu modificări importante ce vor imprima un uşor caracter sportiv. La interior Golf 6, va veni cu materiale mai calitative şi noi sisteme multimedia. Suspensiile, direcţia şi trenul rulant vor fi optimizate ca de altfel şi motorizările. Nu se cunosc nici un fel de date asupra dotărilor sau preţurilor. Compania germană intenţionează să ridice embargoul informaţional pe 1 martie. Până atunci răbdare şi savuraţi imaginea generată pe computer despre care se spune că e destul de aproape de modul în care arată Golf 6. Vom vedea...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Volkswagen Golf 6, mai sunt 40 de zile.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 8 voturi
Volkswagen Golf 6, mai sunt 40 de zile4.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Secrete trimis de
(17 ian 2008, 17:43:55
Felicitari pt articol si pentru curajul de a scrie despre Golf 6!

In ceea ce priveste poza sunt sigur ca ati avut si voi retineri inainte de a o posta. Zic asta pentru ca si eu am unele retineri. Cred ca am vazut pana acu vreo 7 de variante de design pt Golf 6. Intradevar secretul e bine pastrat.

Ideea este ca daca cei de la VW nu ies cu ceva "misto" cu curenta care exista la aceasta clasa cred ca o iau la vale.

2.   Hey...Gigi...curaj, nu gluma trimis de
(17 ian 2008, 18:20:57
Multumim de aprecieri, Gigi. Ca sa fim sinceri.... nu ne-au tremurat degetele si nici nu ne-a stat inima in loc atunci cand am scris asta. Nu trebuie curaj ca sa scrii despre ceva, ci macar un minim bagaj de informatii. Nu noi fabricam evenimentele. Ci ei. Variantele de design sunt chiar mai multe de 7, noi am parcat la cea mai recenta. Si noi ne indoim ca grila motorului va fi asa, single-frame, ca la un Audi. Dar cine stie, cum limbajele de design se unifica, s-ar putea sa ne trezim cu un Audi Golf, ceea ce ar cam debusola pe unii. Oricum Volkswagen a promis ca, noul Golf 6 va fi altceva! Eu stiu ca nemtii se tin de cuvant! Daca nu, o fac pe pielea lor.
3.   Profesionalism trimis de
(18 ian 2008, 10:33:58
Citesc in fiecare zi rubrica d-voastra desi de obicei nu adaug nici un comentariu pentru ca ... nu e nevoie. Articolele sunt bune, corecte si se vede ca-s muncite!

De felul meu sunt zgarcit cu laudele dar voi ce-i de la "categoria auto" chiar va faceti "temele" cum trebuie!

Imi place de voi. Sincer!
4.   Golf 6 trimis de
(19 ian 2008, 10:31:24
Felicitari.Si volkswagen mi-a spus ca se va lansa la geneva.abia asteptoh go on

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte