Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reabilitări de sezon

Gropile de pe străzile din Suceava, acoperite cu pavele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Suceava a demarat programul de asfaltare la rece a gropilor din municipiu. Odată cu topirea zăpezii şi a gheţii care a acoperit, mai bine de o lună, străzile din Suceava, în asfalt au apărut gropi şi denivelări ce s-au transformat rapid în coşmarul şoferilor.

Municipalitatea a început să întocmească o listă cu cele mai afectate străzi pe care urmează să se intervină.

În săptămâna următoare, vor fi acoperite cu pavele gropile din zona sensului giratoriu din cartierul Burdujeni, intersecţia Calea Unirii cu Calea Burdujeni, de pe străzile Scurtă şi Zorilor, din cartierul George Enescu, şi strada Nicolae Iorga, din Burdujeni.

„Gheaţa care se topeşte lasă urme deloc plăcute, gropi şi şanţuri, mai ales pe străzile care nu au fost modernizate. Acoperirea lor cu pavele sau asfaltarea la rece este o soluţie absolut necesară în acest sezon, soluţie pe care noi am adoptat-o în Suceava, încă din 2005”, a explicat viceprimarul Angela Zarojanu.

Aceasta a precizat că, în iarna în curs, au fost reabilitate, prin această metodă, porţiuni din străzile Dragoş Vodă, Petru Rareş, Tipografiei, Calea Unirii în intersecţia cu strada Tineretului, strada Cernăuţi, în zona pasarelei CFR din Iţcani, strada Mihai Viteazu, în zona Colegiului Naţional „Petru Rareş”, dar şi pe străzile I.G.Sbiera, Ştefan cel Mare, Curtea Domnească.

În perioada următoare, inspectorii din cadrul Serviciului Administrare Străzi, din Primăria Suceava, vor identifica şi alte străzi ce vor fi incluse în acest program de reabilitare.

Cetăţenii pot însă sesiza municipalitatea cu privire la anumite străzi pe care sunt identificate gropi periculoase sau şanţuri, lista fiind încă deschisă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gropile de pe străzile din Suceava, acoperite cu pavele.
 Vizualizări articol: 872 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Gropile de pe străzile din Suceava, acoperite cu pavele2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezghetul... trimis de
(17 ian 2008, 11:46:34
va scoate la iveala lucrarile neterminate la timp. Pe str. Ion Creanga s-a asfaltat santul facut de cei care au inlocuit tevile de incalzire doar pe o mica parte - dar zapada si gheata au acoperit bine pina acum. Posibil ca la incalzirea vremii, strada sa aiba sansa sa devina necirculabila...
2.   Suceava - Scheia - Centura trimis de
(17 ian 2008, 11:52:30
Hai sa va ajut eu cu identificarea strazilor. Mergeti pe Calea Obcinelor spre Scheia pe soseaua de centura si spre Gura Humorului. E ca dupa razboi acolo, la pasarela de cale ferata.
2.1  RE: Suceava - Scheia - Centura trimis de
(17 ian 2008, 13:00:51
asa este soseaua -iesire spre g. humorului de la podul peste paraul scheia?? si centura de la statia de benzina pana la sel gros este o CARASTROFA pericol de accidente si de pierderi de vieti omenesti. de f. multe ori cetatenii au cerut repararea acestor drumuri , dar fara ecou la primar. pe regatean nu-l intereseaza drumurile spre munte ??
2.2  RE: Suceava - Scheia - Centura trimis de
(17 ian 2008, 18:31:12
incercati si strada m. eminescu. nu ca l-am aniversa pe marele poet, dar santul (adapostul antiaerian) dintre biserica sf. nicolae si eurostela este trecut de foarte multi soferi suceveni.
3.   Sange albastru......... trimis de
(17 ian 2008, 13:56:50
lunguleeee,demisia tata!!!!Regatean PeNaList ce esti,vine si vremea ta!!!!Mai sunt 3 LUNI de zile,si intri la ghena de gunoi a istoriei"locale"!!!!!Bafta!!
4.   Parazitii trimis de
(17 ian 2008, 14:15:21
d-lor alesi ai poporului, pina acum ati asfaltat strazile la cald stind numai in birouri si hopa ca va venit ideea cu asfaltarea la rece.traiti ca paraziti pe spinarea poporului care va platesc salariile
5.   Cronicari trimis de
(17 ian 2008, 15:19:05
dragi conducatori ai urbei, va asteptam pe strazile ce poarta numele cronicarilor ion neculce, grigore ureche, situate in mindra urbe a cetatii de scaun
6.   LOL trimis de
(17 ian 2008, 16:17:41
urmeaza un nou electorat pentru primarie ... cam tarziu pt asfaltari ... gropile alea nu trebuiau sa existe
7.   Nu asa trimis de
(17 ian 2008, 16:47:25
unde se pun pavele in gropi nu ajung muncitorii cu roabele si lopetile la firma ca o parte au si sarit din groapa ...azi chiar in fata mea au zburat doua la sensul giratoriu din BURDUJENI dupa trecerea unui TIR..

8.   UNITI GROPILE trimis de
(17 ian 2008, 17:03:27
DRAGI TOVARASI DE LA PRIMARIE...SUNTETI NISTE JEGOSI. V-ATI PUS PAVELE PE LA VILE...SI CE A RAMAS LE SI VINDETI INAPOI LA PRIMARIE...MAI FACETI SI VOI UN BAN. FU++ _ VA-N C++!
9.   Sari-v-ar plombele trimis de
(17 ian 2008, 18:53:00
HA HA HA auzi tata,asfaltare la rece. asta-i hotie la rece .Pavelele sunt de la aceeiasi firma ca cele folosite la" vopsitul " trotuarelor?? mai pPeNaListilor, folositi bitum fabricat de stpanul vostru,petrolistul,respectati tehnologia si faceti plombari cu asfalt. lumgule lasa-te de hotii macar acum in ceasul al 12-lea.
10.   Pasarela trimis de
(17 ian 2008, 20:11:54
Domnilor din Primaria Sucevei ,circulati pe pasarela Burdujeni (dinspre B-jeni spre centru ) si veti salta cu orice automobil ca la trambulina.De ce mai platim taxe si altele ? Chiar nu vedeti rosturile acelea unde sunt si riscuri de circulatie,dar si pentru automobile?Aveti specialisti si bani,ca n-o fi prea scump refacerea rosturilor?

Daca se rezolva multumiri,daca nu .............vor veni alegerile ele !
11.   Iar ANGELA !!!! trimis de
(17 ian 2008, 20:23:04
femeia asta ar trebui pusa la zid .. in fata primariei si tot poporul asuprit sa se PISE pe ea ... pana cand i se "inmoaie" creierul si isi va da demisia !
12.   Hotie cu singe rece trimis de
(17 ian 2008, 22:21:51
cataroaiele alea devin pericol public, orice masina le poate antrena in miscare si arunca in capul nostru, in parbrize sau oriunde. inventia asta a lui lungu sa o breveteze la mama lui acasa, n-are decit sa-i bage pavelele pe linga carnea din frigiderul pe care i-l umplem zilnic, insa noua, din banii nostri, sa ne puna bitum si sa nu ne mai abureasca cu tot felul de ineptii, ca nu sintem prostii lui. la iasi deja se plombeaza strazile, aia cum pot? zgura**** lungule, prostalan fara scapare ce esti, lasa-ne!
13.   Pentru cititori. trimis de
(18 ian 2008, 10:52:39
under se fac aceste pavele.In Salcea si Veresti la firma fratilor Stanciu ,TOT DIN SALCEA, fratele primarului de sv e primar la salcea si tot asa.Doar trotuarele tot de acolo s-au aprovizionat, s-au nu va vine a crede.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte