Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supă de sfeclă roşie cu hrean

4 porţii - 20 minute

  • 600g sfeclă roşie în oţet
  • 300ml smântână
  • 2 linguri hrean proaspăt răzuit
  • 1 lingură făină
  • 1 linguriţă zahăr
  • ± sare, piper

Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se amestecă apoi cu 1 litru apă şi se dă în clocot. Smântâna se amestecă bine cu făina şi se toarnă în supa clocotindă, puţin câte puţin, amestecând încontinuu. Se lasă să fiarbă 10 minute, după care se pune sfecla tocată şi se mai lasă 5 minute la fiert, apoi se potriveşte de sare şi piper şi se mai dă în 2-3 clocote. Se serveşte rece, cu hreanul proaspăt dat pe răzătoarea mică, presărat pe deasupra.

(Ildiko Daniel - Sovata, Mureş)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Supă de sfeclă roşie cu hrean.
 Vizualizări articol: 7380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Supă de sfeclă roşie cu hrean5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Multumirii trimis de
(18 ian 2008, 08:59:43
va multumesc frumos pt. reteta .sa va dea dumnezeu sanatate.
2.   Mistocarie trimis de
(18 ian 2008, 09:16:20
ce reteta de kko. s-o mancati voi

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte