Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Primarul din Câmpulung Moldovenesc vrea gaz pentru centrala termică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban, a solicitat Ministerului Internelor şi Reformei Administrative ca la nivel guvernamental să fie identificate soluţiile pentru organizarea, în regim de urgenţă, a licitaţiei pentru desemnarea unui operator de distribuţie a gazelor naturale în acest municipiu.

Şerban a spus că lipsa unui astfel de operator face imposibilă utilizarea investiţiilor realizate prin intermediul proiectului „Suceava – Utilităţi şi mediu la standarde europene”.

El a făcut referire în mod special la centrala termică pe cogenerare, care în momentul de faţă funcţionează pe bază de combustibil lichid uşor, ca soluţie alternativă în lipsa gazului metan.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc a arătat că aproximativ 200 de apartamente, instituţiile de învăţământ şi cele publice, beneficiază în prezent de căldură în sistem centralizat.

„Numărul beneficiarilor ar putea să crească semnificativ dacă centrala va funcţiona pe gaz metan, aşa cum a fost proiectată. Mai mult, fiind centrală de cogenerare, va produce şi energie electrică pe care o vom putea vinde sau să o folosim pe plan local”, a explicat Gabriel Şerban.

El a mai spus că pe lângă investiţiile realizate prin proiectul „Suceava – utilităţi şi mediu”, primăria a obţinut fonduri, prin programul „Termoficare 2006 – 2009” în vederea reabilitării reţelelor termice din incinta scărilor de bloc din Câmpulung Moldovenesc.

„Sunt investiţii care vor duce la creşterea numărului de abonaţi la sistemul centralizat de termoficare”, susţine Şerban.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Câmpulung Moldovenesc vrea gaz pentru centrala termică.
 Vizualizări articol: 1523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Primarul din Câmpulung Moldovenesc vrea gaz pentru centrala termică4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Streseaza-i Serbane..... trimis de
(17 ian 2008, 11:36:11
......poate o sa deblocheze situatia....

Ce dracu' face Consiliul Judetean cu centrala de nu vor s-o dea in administratia primariei? Nu si-a luat Marza casu' pana acuma? Ce-i mai trebuie?
2.   F bine trimis de
(17 ian 2008, 11:50:04
Imi pare bine sa aud si un lucru bun si o explicatie plauzibila in legatura cu lipsa gazului. Pana nu demult nu se stia de ce nu este gaz metan in c-lung. Apeciez si il felicit pe primar de faptul ca isi da silinta in ceea ce priveste gazul. Numai de astea sa mai auzim... de bune.... poate o sa avem curand si gaz.... Serban stai pe ei ca sa dea drumul la gaz...
3.   Afacerea MIRZA et. Compania Ecotermgaz trimis de
(18 ian 2008, 10:36:12
Toata incurcala cu Utilitati si Mediu referitoare la retelele de gaz pentru transport si Operatorul pentru cele 62 localitati privind concesionarea Distributiilor este tarasenia lui MIRZA si inventia sa cu faimosul fost director tehnic profitor de fonduri SAPARD la nivel de Consiliul Judetean, mafiotul VELEANU caruia i s-a dat un salar de peste 1500Euro. Acum retelele de transport se predau la Operatorul National de Transport dupa ce Mirza si-a luat cota parte din situatiile de lucrari f.f. umflate. Cimpulungeni multumitii d-lui MIRZA si PSD-LUI pentru aceasa...la ALEGERI!
4.   VINE CAMPANIA ELECTORALA trimis de
(18 ian 2008, 20:52:03
DEGEABA SE ZBATE SERBAN CU CLICA LUI DE HOTI, OAMENII NU O SA/L MAI VOTEZE. SUNTETI SLABI SI LASATI/NE IN PACE CA A/TI DISTRUS ORASUL

RUSINE

RUSINE

RUSINE

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte