Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Triki-Riki”

Şcoala de după şcoală, în care părinţii îşi supraveghează copiii pe net

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Părinţii ocupaţi, care nu doresc să-şi crească copilul cu cheia la gât, pot alege serviciile profesioniste oferite de şcoala de după şcoală „Triki Riki”. Supravegherea copilului până la întoarcerea părinţilor de la serviciu, efectuarea temelor zilnice sub îndrumare specializată, studiul limbilor străine, dar şi jocuri de relaxare, acestea sunt doar câteva dintre ofertele pe care le are şcoala de după şcoală Triki Riki. Totodată, părintele are posibilitatea ca prin intermediul unui calculator conectat la Internet să urmărească pas cu pas activităţile zilnice pe care le are copilul la Triki Riki. Astfel, doar accesând pagina de Internet a şcolii şi introducând o parolă de utilizator, părinţii pot vedea ce fac copiii lor, când mănâncă sau când dorm, sau ce activităţi desfăşoară. Şcoala de după şcoală se adresează copiilor de grădiniţă, dar nu numai, ci şi elevilor, al căror program de după orele de curs nu înseamnă ore nesfârşite în faţa calculatorului sau în faţa televizorului, până se întorc părinţii de la serviciu şi încep să-şi facă lecţiile. De asemenea, directorul şcolii Triki Riki, Doiniţa Şovan, a declarat că „ o noutate constă în faptul că la această şcoală de după şcoală avem şi servicii de baby sitting”. Astfel, la Triki Riki sunt acceptaţi şi copii mici, iar un personal specializat are grijă de ei.

O zi la şcoala de după şcoală începe pentru cei mici de la orele 9 dimineaţa, iar pentru elevi de la orele 12.00, când aceştia termină orele de curs normale, şi se sfârşeşte după-amiază, la orele 18.00, când părinţii vin să-şi ia copiii acasă.

 

Copiii pot veni la şcoala de după şcoală şi în vacanţe

La şcoala de după şcoală copiii nu intră în vacanţă. Părinţii îşi pot aduce aici copiii în fiecare zi, de dimineaţa până seara, chiar dacă aceştia sunt în vacanţă. Personalul de la Triki Riki se ocupă de ei, copiii fac jocuri educative, servesc masa în regim de catering, dorm de prânz, şi apoi seara pleacă acasă. Triki Riki poate efectua la cerere şi transportul copiilor.

Un alt lucru nou cu care Triki Riki vine în întâmpinarea părinţilor este acela că le oferă posibilitatea de a-şi lăsa aici copiii sub supraveghere doar câteva ore pe zi, fără a fi nevoie ca aceştia să fie înscrişi în program şi să frecventeze şcoala de după şcoală. Doiniţa Şovan a declarat că „la Triki Riki pot veni copiii doar pentru câteva ore, atât cât părinţii nu au cu cine să-i lase şi au nevoie de supraveghere pentru o scurtă perioadă de timp”.

Serviciile oferite de „Triki Riki” sunt contra cost, iar directorul şcolii, Doiniţa Şovan, a declarat că preţurile practicate sunt foarte bune, şi oferă tuturor posibilitatea de a-şi da copilul la şcoala de după şcoală.

Oferta completă a Şcolii de după şcoală Triki Riki poate fi obţinută accesând pagina de internet a şcolii, la adresa www.trikiriki.eu, la adresa de e-mail contact@trikiriki.eu sau la sediul centrului situat pe Calea Burdujeni nr. 148, lângă staţia Torino.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şcoala de după şcoală, în care părinţii îşi supraveghează copiii pe net.
 Vizualizări articol: 2649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 6 voturi
Şcoala de după şcoală, în care părinţii îşi supraveghează copiii pe net3.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Iar? trimis de
(17 ian 2008, 17:05:50
tanti Oana cate parale ai luat sa scrii articolul pt ca Monitorul a mai facut o data reclama la firma hotzului de Maxim? ia spune matale poate ti-a platit in mai multe feluri...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte