Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 ian 2008 - Anul XIII, nr. 13 (3694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fotbal Club Cetatea

Marian Pană: „E greu să aducem jucători la Liga a III-a”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă oficialii Cetăţii au anunţat că doresc să transfere 2-3 fotbalişti de valoare în această iarnă, până în prezent sub comanda antrenorului Marian Pană nu a ajuns încă nici un jucător. „Ştiam că o să fie greu să aducem fotbalişti buni atât timp cât evoluăm în eşalonul trei. Însă nu-mi fac prea multe griji, pentru că aşa am păţit şi la Otopeni. După ce am promovat însă în Liga a II-a, se înghesuiau să vină care mai de care. În eventualitatea în care nu vom putea transfera jucătorii pe care ni-i dorim nu-i nici o tragedie, pentru că eu consider că putem să ne îndeplinim obiectivul propus pentru acest sezon cu lotul pe care îl am acum la dispoziţie”, a declarat antrenorul principal al FC Cetatea, Marian Pană. Printre jucătorii aflaţi la un moment dat în vizorul echipei sucevene se regăsesc nume ca Lupaşcu (Dacia Mioveni), Covaci (ex Dacia Unirea Brăila), Cotolan (FC Vaslui) sau Roberto (Ceahlăul Piatra Neamţ). Dacă transferurile lui Lupaşcu şi Covaci au picat deja, nici achiziţiile lui Cotolan şi Roberto nu par a avea prea multe şanse de reuşită. Preţul stabilit de gruparea vasluiană pentru cedarea lui Cotolan este foarte ridicat, în jur de 150.000 de euro, în vreme ce Roberto, jucător pus pe liber de Ceahlăul, nu ar agrea o scădere semnificativă a salariului său de 50.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Pană: „E greu să aducem jucători la Liga a III-a”.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Marian Pană: „E greu să aducem jucători la Liga a III-a”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravos... trimis de
(17 ian 2008, 12:06:15
CU UN PRESEDINTE CA MOLDOVAN,SANSELE DE A ADUCE JUCATORI SUNT MICI,ACESA-I ADEVARUL.CA SA ADUCI JUCATORI BUNI,TREBUIE SA TE IMPLICI,NU SA ASTEPTI SA TE CAUTE IMPRESARUL SAU JUCATORUL.LA SUCEAVA AVEM ANTRENOR,AVEM ECHIPA,DAR NU AVEM PRESEDINTE PENTRU OBIECTIVELE PROPUSE.
1.1  RE: Bravos... trimis de
(17 ian 2008, 12:27:49
Nu mai comenta aiurea esti un ofticos care spui acum niste rautati.

Poate sa fie presedinte si BERLUSCONI tot degeaba daca nu are bani .Ce sa faca Moldovan daca papagalul asta de primar nu a dat bani ?

Ai citit ieri a dat in ziar ca alea 2 miliarde alocate in decembrie in sedinta nu le-a dat inca ????? ( si cred ca nu le da !!!!!!! de ce nu pot sa inteleg ce face cu ele ????

Asa ca nu mai vorbi tu ca timpitul ca nu poti sa aduci jucatori daca nu ai bani .

Si te contrazic si spun ca Moldovan are valoare si iti dau si argumente nu vorbesc aiurea ca tine . Cine la adus pe Pana si apoi pe jucatorii de la Otopeni sau ai uitat dar atunci a avut bani .Vezi ca te contrazici singur ca tu spuneai ca avem antenor ,avem echipa ,cine ia adus ????????????????????????

1.2  RE: Bravos... trimis de
(17 ian 2008, 13:01:01
AI PERFECTA DREPTATE , SA FIE BANI SI APOI SA NE DAM CU PAREREA DACA E BUN SAU NU PRESEDINTELE. PINA ACUM MOLDOVAN A DEMONSTRAT CA E FOARTE BUN ,EXACT CUM AI ZIS TU, CU BANI PUTINI A ADUS UN ANTRENOR BUN CARE VREA SA FACA PERFORMANTA.

BAFTA D-L PRESEDINTE SI SA DE-A DOMNU SA VINA ALTEXUL SPONSOR SI AVIND BANI SA POTI SA FACI O ECHIPA DE LIGA I CA SUCEAVA MERITA.
2.   Si la suceava trimis de
(17 ian 2008, 14:05:09
...sunt handicapati care stau pe langa si critica ce fac altii. Am crezut ca sa ceva gasesti doar la prostii nostri din Falticeni!

http://www.monitorulsv.ro/Spor

3.   Daca nu sant bani.... trimis de
(17 ian 2008, 15:26:07
ce jucatori sa aduci ....ei nu vin la sv. pe ochi frumosi ...nu sa facut nici o oferta concreta ...apa de ploaie trec alegirile si dupa aia ...kaka...maka.frajeala pentru prosti...ziceti lucrurile pe fata santeti faliti si mai mult de atata santeti niste hoti si urmariti interese .
4.   Invidiosii trimis de
(17 ian 2008, 19:33:25
Cand echipa merge bine voi cei invidiosi va luati de oameni care fac eforturi considerabile sa mearga fotbalul sucevean bine,acest presedinte il cunosc de cind era copil si pot spune ca are multe parti rele,dar cind este vorba de fotbal uita de toate si face tot ce pote sa fie bine ,sint sigur ca nu este omul care vrea sa cistige bani din fotbal ,stiu ca are suficienti bani pentru a trai decent,dar are si foarte multe parti bune.

Dusmanii lui sunt fostii colegi si...........dar este un DUMNEZAU pentru troti.

Ceea ce va pot sa va mai spun sigur e ca primarul ION LUNGU este un dobitoc care nu da bani la fotbal si incerca sa stringa cit mai mult acuma cit este la putere.\

Moldovan are de toate si nu face nimic pentru el.
5.   Cum nu se dau bani trimis de
(17 ian 2008, 20:33:18
Eu chiar nu inteleg cum puteti spune ca primaria nu aloca bani. Pai echipa asta cu ce a trait pana acum, efectiv? De unde a avut bani pt ce s-a intamplat pana acum? Banii pe care ii da primaria se aloca din bugetul local, in sedinta de consiliu (cand se hotaraste si suma care va fi pusa la dispozitia clubului) care de obicei e la sfarsitul lunii. NU poate primarul sa i-a bani din buget in fiecare zi sau cand are el chef si sa ii dea la fotbal, repet doar in sedinta de consiliu care e la sf fiecarei luni.
5.1  RE: Cum nu se dau bani trimis de
(17 ian 2008, 20:58:06
Atunci s-aveti pretentii de transferuri in februarie, dupa ce vor veni si primii bani ai anului. Ma rog, transferuri sau ce resturi vor mai ramane pe piata
5.2  RE: Cum nu se dau bani trimis de
(17 ian 2008, 21:49:56
PENTRU COBRAS-SV ,din cite am citit si a anuntat si postul local de TV consilierii au aprobat 2 miliarde in luna decembrie si primarul nu a dat nimic.

Da sint deacord, a dat bani, rezultatele se vad echipa e pe locul I , dar cu bani putini nu poti aduce jucatori de valoare pentru a avea performantele pe care toti le dorim.
6.   Banii!!!!!!!!!! trimis de
(17 ian 2008, 21:35:30
nu uitati ca primarul si consiliul local au alocat 15 miliarde intr-un an.oare astia nu saunt bani? lungu nu a facut eforturi sa scoata acesti bani de la consiliul local?chestia e cum ii cheltui si stii sa-i inmultesti.lucru asta tine de presedinte si de conducerea clubului.bine e ca promovam.la inceputul diviziei B se vor face rost de bani sa aducem si jucatori mai de val;oare.hai cetatea
6.1  RE: Banii!!!!!!!!!! trimis de
(17 ian 2008, 22:05:43
Ma baiatule un club de fotbal nu este o taraba pe care vinzi tu cind te trezesti dimineata.

Ca sa faci bani din fotbal trebuie mai intii sa investesti in infrasructura,in copii si juniori, dar nu inainte de a avea o echipa buna .

Nu am spus ca Lungu nu a dat bani anul trecut, dar dupa cum se vede atunci s-au adus jucatori foarte buni si antrenor care a avut oferte din liga aIIa , drept pentru care felicit presedintele, iar acum daca nu i-a dat bani cum sa aduca jucatori ???

Se vede ca nu ai treaba cu fotbalul si tot ce scrii e cu tenta de rautate.
7.   Banii!!!!! trimis de
(18 ian 2008, 08:44:20
m-am trezit.sa investesti in copii si juniori iti trebuie bani , munca , sa poti aduce copii la fotbal sa le oferi ceva , activitate de management si marcheting.crezi ca la noi la club este asa ceva? .sa ai infrastructura trebuie bani.sa ai echipa buna trebuie bani.dar uneori nu totul se rezuma la bani.nu trebuie omisa credibilitatea, corectitudinea si respectul pentru toti cei care muncesc la un club, fata de suporteri _noi cei care venim vineri de vineri la stadion.abia astept sa scapam odata de divizia C si sa vedem si noi echipe serioase pe areni.hai suceava
7.1  RE: Banii!!!!! trimis de
(18 ian 2008, 09:23:34
Chiar esti timpit , da totul se rezuma la bani , nu avem un stadion calumea , citeva terenuri de antrenament sa poti sa le mai si oferi copiilor ceva ca tocmai tu spuneai si atunci de ce management si marcheting vorbesti tu , cu nimic poti sa faci management si marcheting ??????????/

Ce bani care sau dat pina acum la echipa au fost ca sa poata sa o duca de pe o zi pe alta .Daca nu ai habar mai taci dracu din gura.De aceea am zis si eu daca am avea noroc sa vina Altexul sa bage bani sa se poata sa faca treaba cei din conducere si dupa aia sa-i judecam.VASLUIUL daca a bagat bani Porumboiu uite ca fac treaba , am inteles ca au pus si nocturna.

Dar mi-a venit alt exemplu uite la Ceahlaul ce infrastructura are si cine a facut-o primarul acolo se poate daca primarul vrea !!!
7.2  RE: Banii!!!!! trimis de
(18 ian 2008, 09:40:27
Ba suportere, nu-i mai explica la prostul ala ca e nebun ,nu vezi ca el vrea sa arate ca e destept si se baga el cu managementul si marchetingul !!!!!!!!!!!!!!1

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Clasamente

Loc
Echipa
J
V
E
I
P
G
  • 1.  Otelul Galati  18  12  3   3    39p 9  
  • 2.  FC Timisoara  18  8   10  0    34p 9  
  • 3.  FC Vaslui  18  9   5   4    32p 7  
  • 4.  Rapid  18  8   6   4    30p 16 
  • 5.  Gaz Metan  18  8   6   4    30p 7  
  • 6.  Steaua  18  8   5   5    29p 9  
  • 7.  Dinamo  18  8   5   5    29p 9  
  • 8.  CFR Cluj  18  7   6   5    27p 6  
  • 9.  Astra Ploiesti  18  4   9   5    21p -1 
  • 10.  U Craiova  18  5   5   8    20p 2  
  • 11.  Gloria Bistrita  18  5   5   8    20p -5 
  • 12.  FC Braşov  18  4   8   6    20p -6 
  • 13.  FCM Tg. Mures  18  5   5   8    20p -9 
  • 14.  U Cluj  18  5   5   8    20p -12
  • 15.  Pandurii Tg. Jiu  18  4   6   8    18p -8 
  • 16.  Victoria Branesti  18  4   6   8    18p -8 
  • 17.  Unirea Urziceni  18  4   6   8    18p -10
  • 18.  Sp. Studentesc  18  3   1   14   10p -15
  • 1.  Ceahlăul PN  15  10  5   0    35p 24 
  • 2.  Săgeata Năvodari  15  11  1   3    34p 18 
  • 3.  Concordia  15  9   4   2    31p 13 
  • 4.  FC Botoşani  15  7   4   4    25p 9  
  • 5.  Viitorul C-ta  15  6   6   3    24p 2  
  • 6.  Dunărea Galaţi  15  6   4   5    22p 11 
  • 7.  Astra II Ploieşti  15  6   4   5    22p 0  
  • 8.  Farul Constanţa  15  5   5   5    20p -2 
  • 9.  Gloria Buzău  15  4   6   5    18p -2 
  • 10.  Delta Tulcea  15  5   3   7    18p -5 
  • 11.  CS Otopeni  15  5   3   7    18p -7 
  • 12.  FC Snagov  15  5   2   8    17p -12
  • 13.  Juventus Buc  15  3   5   7    14p -8 
  • 14.  Steaua II  15  4   2   9    14p -10
  • 15.  Dinamo II  15  4   2   9    14p -16
  • 16.  CF Brăila  15  0   4   11    4p -15
  • 1.  Voinţa Sibiu  14  8   6   0    30p 12 
  • 2.  Petrolul Ploieşti  14  9   1   4    28p 12 
  • 3.  Dacia Mioveni  14  8   4   2    28p 8  
  • 4.  FC Bihor Oradea  14  8   2   4    26p 7  
  • 5.  FCM UTA Arad  14  7   3   4    24p 7  
  • 6.  Politehnica Iaşi  14  6   3   5    21p 8  
  • 7.  Alro Slatina  13  5   4   4    19p 3  
  • 8.  Gaz Metan CFR  14  4   5   5    17p -3 
  • 9.  FC Argeş Piteşti  14  5   2   7    17p -4 
  • 10.  CSM Rmn-Vâlcea  14  5   1   8    16p -1 
  • 11.  Arieşul Turda  14  4   3   7    15p -7 
  • 12.  Mureşul Deva  14  3   4   7    13p -7 
  • 13.  ACU Arad  14  3   4   7    13p -9 
  • 14.  Unirea Alba-Iulia  14  3   3   8    12p -11
  • 15.  FC Silvania ŞS  13  3   1   9    10p -15
  • 16.  Minerul Lupeni  0   0   0   0     0p 0  

Detalii clasamente

Alte titluri din Sport local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de sfeclă roşie cu hrean 4 porţii - 20 minute 600g sfeclă roşie în oţet300ml smântână2 linguri hrean proaspăt răzuit1 lingură făină1 linguriţă zahăr± sare, piper Se strecoară sfecla şi se taie în fâşii subţiri. Zeama rămasă se... Citeşte