Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Uşi închise

Suceveni rămaşi fără analize gratuite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva mii de persoane din judeţ nu şi-au putut verifica gratuit starea de sănătate deoarece, din diverse motive, nu au intrat în posesia taloanelor medicale.

Anul trecut, la Casa de Asigurări de Sănătate Suceava au ajuns 16.881 de astfel de documente care, din anumite cauze, nu au putut fi înmânate beneficiarilor.

Taloanele au fost returnate acestei instituţii de către Oficiul Poştal Central Bucureşti, în două tranşe, ultima în cursul lunii decembrie 2007.

Anda Sălăgean, purtătorul de cuvânt al CAS Suceava, a explicat că taloanele securizate din cadrul Programului naţional de evaluare a stării de sănătate a populaţiei sunt distribuite de la Bucureşti prin Compania Naţională Poşta Română direct către populaţie.

Sursa citată a arătat că taloanele care nu sunt înmânate beneficiarilor (pentru persoanele care nu au fost găsite la domiciliu sau care nu le-au ridicat de la oficiile poştale) sunt returnate la Oficiul Poştal Central Bucureşti care, anul trecut, a transmis Casei de Asigurări de Sănătate Suceava, în două tranşe, ultima în decembrie, un număr de 16.881 taloane.

 

Cerere la CAS pentru recuperarea taloanelor

„La nivelul instituţiei noastre sunt scanate şi înregistrate, pe baza codurilor numerice personale, CNP, şi sunt înaintate persoanelor care le solicită.

Pentru buna desfăşurare a Programului naţional de evaluare a stării de sănătate a populaţiei rugăm persoanele care nu au primit talonul securizat în luna în care sunt născute să depună la sediul CAS Suceava  o sesizare în acest sens, însoţită de o copie după CI/BI. La nivelul instituţiei noastre se va verifica existenţa acestor taloane şi se vor înainta persoanelor în cauză, care se vor putea programa la medicul de familie”, a punctat Anda Sălăgean.  
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveni rămaşi fără analize gratuite.
 Vizualizări articol: 770 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Suceveni rămaşi fără analize gratuite1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sunteti de toata jena trimis de
(14 ian 2008, 12:35:14
Tatal meu are 87 de ani, e din Calafindesti su sunteti de toata jena sa-l puneti sa vina la voi sa faca cereri (trebuie sa vina cam o saptamana zi de zi ca sa reuseasca sa depuna o cerere). Nu sunteti in stare macar o adresa sa scrieti corect! La acveeasi adresa pensi ii ajunge dar cuponul vostru nu! RUSINE!!!
2.   Multumim statului roman. trimis de
(14 ian 2008, 14:59:17
ideea este ca ne`au dat... de acolo de sus, ne`au amagit timp de atata amar de vreme... oare chiar nu mai este nimeni cu picioarele pe pamant in Romania, doar pentru a privi asa cum trebuie aceste jocuri politice? Statul ne da, premierul ne ia.. sau cine naiba ni le`o mai lua... eu unu m`am saturat sa ii tot aud pe acesti pd, pnl, pld, alianta sau cum naiba s`or mai numi. sa va fie rusine, dar nu voua cei de la putere, ci romanilor de rand daca ii veti mai lasa la putere!
3.   Pe buneee? nu ma-nnebuni trimis de
(14 ian 2008, 20:44:02
Eu nu am primit, au trecut 2 luni si... inca mai asteptam! Si acum sa ma duc sa fac cerere si sa vad daca e pe acolo? Suntem pe listele unor medici de familie, aveti listele acolo, chiar trebuie sa vina lumea sa va invadeze institutia??? La cati lucreaza la voi, puteau sa faca o sortare sau sa gaseasca alta solutie!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte