Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adolescentă dispărută

Întoarsă din drumul spre iubitul din Italia, cu ajutorul Poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Planurile unei adolescente din municipiul Fălticeni, de a fugi în Italia, la iubitul ei, cu care urma să se căsătorească, au fost date peste cap de părinţii ei, cu ajutorul Poliţiei.

Vineri, 11 ianuarie a.c., mama adolescentei cu pricina a venit la Poliţie şi le-a spus oamenilor legii că fiica ei, Paula B., în vârstă de 17 ani, a dispărut fără urmă.

Femeia le-a zis poliţiştilor că bănuieşte că fiica ei s-ar afla în drum spre Italia, acolo unde plecase de mai multe luni şi băiatul cu care minora avea o relaţie de aproape un an.

Judiciariştii fălticeneni au audiat imediat mai multe persoane şi au aflat că fata luase legătura cu câteva zile înainte cu tatăl prietenului ei, rugându-l pe acesta să o ajute să plece în Peninsulă. Întrucât părinţii Paulei B., mai aveau să afle oamenii legii, nu erau de acord cu relaţia celor doi, minora vroia să ajungă în Italia, pentru a se căsători în secret.

 

Urmărire generală

Poliţiştii au reuşit să afle că adolescenta a luat legătura cu mai mulţi tineri din Fălticeni, care plecau spre Italia, fiind în acelaşi autoturism cu aceştia. Judiciariştii au făcut rost de numărul de telefon al şoferului şi i-au explicat acestuia că minora este dată dispărută de părinţii ei şi nu are cum să iasă din ţară, în aceste condiţii.

Poliţiştii i-au cerut şoferului respectiv să o lase pe Paula B. la prima unitate de poliţie, lucru care s-a şi întâmplat, judiciariştii fălticeneni fiind informaţi că adolescenta a fost lăsată pe mâna colegilor lor de la Poliţia oraşului Aleşd, judeţul Bihor.

Mama minorei a fost informată de locul în care se află fiica ei, femeia plecând cu o maşină să-şi aducă odrasla înapoi acasă.

Ieri după-amiază, poliţiştii nu solicitaseră revocarea urmării generale, întrucât reclamanta nu s-a întors la Poliţie să spună că şi-a recuperat fiica şi îşi retrage plângerea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întoarsă din drumul spre iubitul din Italia, cu ajutorul Poliţiei.
 Vizualizări articol: 1505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Întoarsă din drumul spre iubitul din Italia, cu ajutorul Poliţiei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dragostea nu are varsta trimis de
(15 ian 2008, 09:46:12
ar trebui parintii sa nu se bage,daca ei se iubesc,mai devreme sau mai tarziu,daca ei se iubesc tot impreuna vor fi,iar parintii vor ramane dusmani.
2.   *.......* trimis de
(15 ian 2008, 10:37:05
O PLEAVAAA......!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte