Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Terifiant

S-a spânzurat la locul de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 30 de ani, mamă a doi copii minori, şi-a pus capăt zilelor, chiar în magazinul în care lucra ca vânzătoare. Corpul neînsufleţit al acesteia a fost găsit de patroana magazinului, care, alertată de faptul că angajata sa nu răspunde la telefon, a venit tocmai de la Botoşani să vadă ce se întâmplă.

Toată această terifiantă poveste s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în comuna Hânţeşti. În jurul orei 8:30, Mihaela G., din localitate, i-a spus soţului ei că pleacă la lucru. Câteva ore mai târziu, patroana magazinului i-a bătut la uşă şi l-a întrebat unde-i este soţia, precizându-i că a sunat-o de mai multe ori pe telefonul mobil, însă aceasta nu i-a răspuns. Împreună au mers la magazin şi au făcut macabra descoperire, tânăra fiind găsită spânzurată într-o dependinţă a magazinului.

Deşi au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în grabă la Spitalul Judeţean Suceava, pentru Mihaela G. nu s-a mai putut face nimic.

Soţul tinerei a rămas şocat de gestul consoartei sale, cu atât mai mult cu cât, le-a povestit el poliţiştilor, nu aveau datorii şi se înţelegeau bine. Poliţiştii nu au găsit, de altfel, nici un bilet, prin care tânăra să explice de ce a recurs la un asemenea gest disperat.

 

Încă un tânăr, în ştreang

La sfârşitul săptămânii trecute, un alt tânăr şi-a găsit sfârşitul în ştreang.

Sâmbătă, poliţiştii din municipiul Rădăuţi au fost sesizaţi despre faptul că Marian I., în vârstă de 29 de ani, din localitate, a fost găsit spânzurat în podul locuinţei sociale în care locuia, situată pe strada „1 Mai” din localitate. Din spusele poliţiştilor, tânărul mai avuse două tentative de suicid.

„În cauză nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale şi în funcţie de rezultatul necropsiei se va dispune procedural”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a spânzurat la locul de muncă.
 Vizualizări articol: 4251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
S-a spânzurat la locul de muncă1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sinucidere....... trimis de
(14 ian 2008, 12:23:47
Doamne,de ce lasi asa ceva sa se intample?!Ceva,ceva o fi fost in capul ei,de-a facut gestul asta!Sau mai bine n-a fost nimic!!Dumnezeu s-o ierte,mai ales la marea Judecata!!
2.   Explicatie trimis de
(14 ian 2008, 12:26:22
O posibila explicatie, daca tot nu aveau probleme de natura financiara ar putea fi ceva legat de latura sentimentala. Nu vreau sa arunc cu noroi in mort acum, dar poate femeia se stia la mana altcuiva, poate in trecut a facut ceva care acum risca sa ii distruga toata viata si casnicia si poate n-a suportat sa fie santajata sau orice altceva de genu`.

Oamenii se mai sinucid si din cauze de genul asta sa stiti, nu toata lumea are un caracter tare.
3.   Depresia strange...roadele ei trimis de
(14 ian 2008, 12:28:47
recomand ceai de sunatoare (herba hyperici) , dar numai pe timp de iarna.
4.   Depresia trimis de
(14 ian 2008, 13:54:54
temida ce fel de ceai este? zi mai multe despre subiect
5.   S-o facem cu cap trimis de
(14 ian 2008, 14:54:22
voi face mai incolo o campanie pentru promovarea euthanasiei. ai venit, ai semnat, te-am injectat si drum bun in luntrea lu Caron. ce atata circ cu politie, cu procuratura, cu legisti, cu morga, cu popi si babe care-si scuipa-n san
5.1  RE: S-o facem cu cap trimis de
(14 ian 2008, 23:04:26
sant deja un adept convins .Pe cand inscrierea...?
6.   Cristi trimis de
(14 ian 2008, 16:29:15
mai cristi fate scriitor ca ai multe tampenii prin cap.Stii exista o vorbaSNu+i da prostului idei, ca are mintea odihnita.
7.   Sergiu rusu senzationescu... trimis de
(14 ian 2008, 18:06:39
Mai rusule,asta nu este articol de dat pe prima pagina cu litere de o schioapa...pe linga tragedia evenimentului in sine si unde un om din cine stie ce motive ,isi inchee socotelile cu viata ,articolul tau este si prost documentat ...asa se face ,ca prin hantesti circula vorba ca ar fi avut o lipsa in gestiune de vreo 6.000 lei,dar cum afara e destul de frig e greu al dracului cu documentarea ...ar mai fi fost de amintit ca in urma nefericitei sinucigase au ramas doi copii...DAR DUMNEZEU SA IERTE NECUGETATUL GEST AL ACESTEI NEFERICITE SI SA O ODIHNEASCA INTRE CEI DREPTI SI CONDOLEANTE FAMILIEI,cit despre tine rusule dute si mai invata cum se face jurnalism cu profesionalitate...SA AUZIM DE BINE CA DE RAU AVEM PARTE PERMANENT...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte