Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Exerciţiu de sinceritate

Primarul Sucevei, nemulţumit de starea străzilor din municipiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Starea precară a străzilor din municipiul Suceava, care nu îi încântă deloc pe suceveni, este motiv de nemulţumire şi pentru autorităţile locale.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că infrastructura de suprafaţă a municipiului este un domeniu în care municipalitatea trebuie să investească mai mult, iar calitatea asfaltului trebuie să se îmbunătăţească.

„Lumea este nemulţumită, şi pe bună dreptate. Nu trebuie însă să uităm că, timp de 20 de ani, nu s-a intervenit aproape deloc la aceste străzi, iar în anii 2003-2004, pentru acest capitol s-au alocat în buget numai 8-9 miliarde de lei vechi, din care s-au făcut numai plombări”, a declarat primarul Ion Lungu.

Acesta a precizat că, dacă bugetul pentru investiţii străzi a fost de 100 de miliarde de lei vechi, în 2006, şi de 140 de miliarde de lei, în 2007, în bugetul din acest an este prevăzută suma de 25 de milioane de lei, echivalentul a 250 de miliarde de lei vechi. Reparaţiile stradale vor trebui corelate, în 2008, şi cu lucrările de reabilitare a reţelelor de termoficare, apă şi canalizare, ce urmează să înceapă în primăvară.

Edilul şef al Sucevei este de părere că, pentru a aduce toate străzile din municipiu la o stare mulţumitoare din toate punctele de vedere, este nevoie de investiţii de aproximativ 12 milioane de euro, sumă de care, evident, Primăria nu dispune. Soluţiile sunt de durată, iar o posibilă sursă de finanţare pentru aceste proiecte este accesarea fondurilor europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei, nemulţumit de starea străzilor din municipiu.
 Vizualizări articol: 1819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 5 voturi
Primarul Sucevei, nemulţumit de starea străzilor din municipiu3.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nashpa trimis de
(14 ian 2008, 11:10:32
dar de soseaua spre scheia? de ce nu scrie nimeni? asa trebuia sa arate un drum european?
1.1  RE: Nashpa trimis de
(14 ian 2008, 15:00:38
dar de unde domnule lungu bani cand mai aveti de platit rate la banca pentru suma imprumutata? depasiti bugetul local, va umpleti buzunarele de bani si strigati ca nu arata bine drumurile... pai da de unde? rusine! rusine! rusine!
2.   Strazile sucevei trimis de
(14 ian 2008, 11:31:18
D-le LUNGU! Pentru a nu mai fi nemultumit de starea strazilor din municipiu fa demersurile necesare, ca aceasta societate de **** care se cheama FLORCONSTRUCT sa nu mai obtina nici o licitatie.Iti place str. TRAIAN VUIA reabilitata de firma tiganilor FLOREA? Ai fost sa vezi cum au ramas gurile de canal sub nivelul strazii din care cauza sau intamplat atatea accidente? Cartierele Burdujeni si George Enescu au fost reabilitate termic tot de TIGANII FLOREA fapt ce a dus la lipsa apei calde si a caldurii in apartamente.Isi bat joc de un municipiu niste tigani ratati. Platesc salarii de mizerie la bietii muncitori iar clanul lor iau salarii pe cate 3-4 state de plata. Afara cu TIGANII FLOREA din Suceava, sa se duca acasa la SCHITU DUCA- IASI sa vanda fuse si cazane. Te-ai intrebat d-nule LUNGU pe ce bani si-au facut vile in Voronet si Lisaura? Sti cum sia trimis Vasile Florea inlocuitor cand a vrut urmeze sa o facultate ? UUUUUU tigani nenorociti!
2.1  RE: Strazile sucevei trimis de
(15 ian 2008, 09:32:23
crezi ca tiganii florea nu i-au dat spaga si lui lungu ?toti sint niste labari nenorociti
3.   De ce ? trimis de
(14 ian 2008, 11:54:02
Daca domnul Primar nu e multumit de starea strazilor, de ce nu a luat masuri? de ce acum pe sfarsit de mandat isi aduce aminte de ele? sau asta face parte din planuri de viitor? .... reabilitarea strazilor ... planuri .... stadioane ... hoteluri ...
3.1  RE: De ce ? trimis de
(14 ian 2008, 15:02:59
stiu eu de ce iese lungu in presa... vin alegerilelaughing si culmea, este foarte multa lume care inca`l mai crede. stie cineva cat a costat doar luminile alea verzi din centru care luminau pe blocuri "primarul lungu va ureaza la multi ani"? chiar nu aveam nevoie de ele... dar ca sa`si faca omu campanie... ce, doar sunt banii nostrii! rusine lungule!
4.   Sange albastru..... trimis de
(14 ian 2008, 12:45:09
Demisia lunguleee!!!Aaaa,mai vrei ales primar,nu-i asa??Ciuciu mai vezi tu primarie!!Cand o mai zbura porcu!!Sau pt. altii.....chiar zboara!!!Suceveni,atentie mare la vot!!Individul asta se vrea primar pe viata,deh,are"sange albastru"!!!
4.1  RE: Sange albastru..... trimis de
(14 ian 2008, 13:13:18
Domnule primar Lungu.. decit sa fi cheltuit 2,5 miliarde pentru mizeria din centrul orasului de revelion, mai bine reparai citeva strazi...
5.   E m-am saturat de atitea promisiuni si gargara! .. trimis de
(14 ian 2008, 15:20:15
Cu trotuarele de pe bd-ul G. Enescu si mai sus pe Marasesti cum ram�ne?! Spatiile verzi si parcurile tot in aceasta zona se va rezolva vara ce vine, sau sunt doar promisiuni de campanie electorala! Eu m-am saturat de atitea promisiuni si gargara ....
6.   Nesimtire crasa... trimis de
(14 ian 2008, 17:25:01
I-auzi, primarul e nemultumit de starea strazilor din municipiu. Pai cine e vinovat ca nu s-au facut reparatii? De ce nu s-au astupat gaurile si nu s-au inaltat canalele. Ei, uite de aia eu nu te mai votez. poate ca celelalte afaceri pe care le faci pot sa le trec cu vederea, poate ca nesimtirea functionarilor din Primarie nu ma afecteaza asa de mult, dar strazile... . Eu am masina noua, si la prima revizie... mi-am pus mainile in cap de cat am avut de dat pe suspensii. (chiar daca sunt in garantie, daca se constata ca s-au uzat din alte cauze decat cele de fabricatie, sau ca nu e defect din fabricatie... platesti). Eu am platit deja si mai mult ca sigur ca stiu pe cine sa nu votez. O sa votez celalat candidat, indiferent cine ar fi el.
7.   Din drum trimis de
(14 ian 2008, 18:36:33
cred ca o primarie trebuie sa aiba niste destoinici la serviciile de specialitate, nu niste ratati care nu au gasit alt loc de munca. Cum sa fie drumurile bune daca reprezentantii primariei stau cu mana in buzunar langa sefii de echipe de la firmele de peticeala si nu le pasa ca pun asfalt peste praf . Vezi Gh. Doja care deja seamana cu un tsunami. Valuri - valuri, fara trotuare , fara scurgeri, fara canalizare . Asta vara dupa ce m-am recomandat ca fiind de la protectia consumatorului si ca merg direct la primarie, am observat a doua zi ca au mecaniz operatiunea. Era comic sa urmaresti cum un individ ce avea sticla de rom cumparata de la chioscul lui Nelu Mercedes, ascunsa dupa gardul viu, luind din cand in cand cate o dusca, dirija un escavator*ifron( ce facea piruiete pe asfalt izbind din cand in cand cupa de stalpii impodobiti cu mii de cabluri si de semnele de circulatie de deviere a traficului. Pacat ca nu am avut o camera de luat vederi cu mine.CUM VRETI SA AVEM DRUMUR???????
8.   PT ALEXX trimis de
(14 ian 2008, 19:46:21
dute si te inpusca,asta e singura ta solutie
8.1  RE: PT ALEXX trimis de
(14 ian 2008, 20:09:14
Grea gramatica asta.
9.   ;;; trimis de
(15 ian 2008, 10:40:33
Mafiotul da Lungu si-a adus amint ca vin alegerile si a esit la rampa. Un hot si un excroc ca toti oameni politici din Rominia.De tigani ce sa mai zici niste rebuturi umane.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte