Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicare

Medicii şi asistentele, învăţaţi cum să răspundă la întrebările ziariştilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cadrele medico-sanitare de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou învaţă cum să relaţioneze corect cu presa, în cadrul unor cursuri de instruire susţinute voluntar de unul din jurnaliştii de la Monitorul de Suceava.

Angajaţii celei mai mari unităţi sanitare sucevene au luat primele lecţii cu privire la modul în care ar trebui să comunice cu reprezentanţii mass-media, vineri, cursanţi fiind cadrele medii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

Vor fi instruiţi, pe rând, asistenţii din alte sectoare şi medicii, inclusiv şefii de secţie, în perspectiva “asimilării de către întreg personalul angajat a noţiunilor de comunicare”, potrivit managerului interimar al unităţii, dr. Doina Ganea Motan, la propunerea căreia au fost iniţiate aceste cursuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicii şi asistentele, învăţaţi cum să răspundă la întrebările ziariştilor.
 Vizualizări articol: 858 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Medicii şi asistentele, învăţaţi cum să răspundă la întrebările ziariştilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Motanisme trimis de
(14 ian 2008, 11:52:20
medicii si asistentele nu vor mai trata bolnavi-vor sta la taclale cu presa, vor alege meniuri online,vor face cercetari stiintifice,etc,etc.la ce sunt bune aceste cursuri,traim intr-o tara libera, daca am ceva de spus presei o fac simplu, la obiect, eventual cu dovezi, in limba romana-pe care se presupune ca stie toata lumea sa o vorbeasca, si gata;nu am remercat la dna motan,pina in prezent, de cand este manager interimar, nici un plan concret de imbunatatire a activitatii MEDICALE in acest spital, doar farafastacuri, filozofii,kkaturi, cu care incearca,dar nu reuseste, sa se dea mare.va veti epuiza toate ideile in perioada de interimat, ce veti mai nascoci cand veti deveni manager cu acte in regula?sau poate nu stiti ca spitalul are probleme mult mai serioase de rezolvat!
2.   Lectii trimis de
(14 ian 2008, 13:08:39
Interesant. Un ziarist invata cadrele sanitare cum sa "relationeze" cu ziaristii.

Pe cand o sa vedem si un curs prin care cadrele sanitare sa invete cum trebuie sa "relationeze" cu pacientii ? Parca asta ar fi mai necesar.
2.1  RE: Lectii trimis de
(14 ian 2008, 14:25:10
sau cum sa relationeze intre ele
2.2  RE: Lectii trimis de
(15 ian 2008, 09:23:24
eu vreau sa vad un curs in care presa sa invete sa relationeze cu oricine nu ca niste BOI care sint
3.   Adevar trimis de
(14 ian 2008, 13:52:46
CA BINE LE MAI ZICI ,MAI PANDELE. OARE CITESTE SI MADAM MOTAN?-poate-i vine vreo idee .
3.1  RE: Adevar trimis de
(14 ian 2008, 14:04:23
gata, am inteles!motan vrea sa invete medicii si asistentele cum sa relationeze cu pacientii, prin intermediul presei!!sau..vrea ca si medicii si asistentele, sa urmeze cursuri prin care sa invete sa minta pacientii, tot prin intermediul presei, asa cum face chiar ea;e jalnica aceasta fiinta,in setea ei de putere si marire nici nu isi da seama -
4.   Doctorii... trimis de
(14 ian 2008, 16:48:41
Un lucru care nu trebuie sa-ii invete nimeni e clar.Stiu de la absolvire cit trebuie sa ceara...
5.   Prioritati trimis de
(14 ian 2008, 18:10:08
Procedeul este cunoscut si destul de raspindit. Aceasta este conduita in armata,la politie, administratia locala, asociatii diverse, sindicate, intreprinderi si numeroase institutii unde exista un purtator de cuvint sau un insarcinat cu relatiile publice. Altfel se nasc zvonuri, birfe, interpretari necalificate sau tendentioase. Din pacate, constat din comentariile dv. ca primeaza rautatea, nu logica simpla si sanatoasa.
5.1  RE: Prioritati trimis de
(14 ian 2008, 18:34:05
...ei ar mai fi si alte prioritati din astea urgente :cursuri de pierdut timpul de lucru cu eficienta sau altfel zis cum mai stam la o cafeluta la o mica birfa ...,cum dosim eficient spagulita ,atentia sau cum vreti sa -i spuneti...,cursuri de invatat cum sa arunce greutatea de pe spinarea lor pe a altora sau a responsabilitatii...,cursuri intensive de pupat in fund sefii, etc.CIT DESPRE CURSURI DE FORMARE SI PERFECTIONARE PROFESIONALA...DE ASTEA NU PREA A AUZIT CONDUCEREA CHIAR SI INTERIMARA A SPITALULUI...
5.2  RE: Prioritati trimis de
(14 ian 2008, 22:23:50
daca exista un purtator de cuvant pe spital, de ce trebuie sa faca aceste cursuri medicii si asistentele?exact asa se pot isca barfe si mesaje incorect transmise;ori e o persoana insarcinata cu aceste relatii cu presa, ori nu?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte