Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Probe, sub pământ

Casă de bani, îngropată în pădure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei trei indivizi acuzaţi că au spart mai multe oficii poştale şi agenţii ale Băncii Române de Dezvoltare de pe raza judeţului au îngropat una dintre casele de bani furate în pădurea din satul Brădăţel, comuna Horodniceni.

Informaţia ajunsă la urechile poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale s-a confirmat, zilele trecute, oamenii legii găsind locul în care a fost ascunsă sub pământ respectiva casă de bani.

Aceasta, au stabilit anchetatorii, a fost sustrasă din incinta Oficiului Poştal Slatina. Tot în acel loc, poliţiştii au dat şi de trei ştampile şi un ecuson poştal, toate bunurile urmând a fi examinate în condiţii de laborator.

Cei trei suspecţi, Pavel Cora, de 30 de ani, din Horodniceni, Adrian Mihai Munteanu, de 21 de ani, din Oţelul Roşu şi Alexandru Palaghianu, de 21 de ani, din Salcea, au fost încarceraţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava spre sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, la numai câteva zile după ce-au fost prinşi la Poiana Teiului, în judeţul Neamţ, în timp ce încercau să dea o nouă spargere.

Asupra celor trei, poliţiştii au descoperit o serie de bunuri, ştampile, cartele telefonice, provenind de la spargerile date anterior în mai multe comune din judeţul Suceava.

 

Prejudicii de 22.350 de lei

Oamenii legii au reuşit să le probeze celor trei mai multe furturi, trei de la Oficiile Poştale şi două de la sediile BRD şi afirmă că în cazul unei tentative de furt este vorba de aceleaşi persoane.

„În pregătirea comiterii faptelor, se avea în vedere cunoaşterea viitorului obiectiv, vizate fiind acelea ale căror sisteme de pază erau precare sau puteau fi scoase din funcţiune (întreruperea curentului electric de alimentare prin tăierea cablurilor electrice cu o foarfecă izolată). De asemenea, pentru deplasări a fost folosit un autoturism înmatriculat în Germania”, a detaliat inspectorul principal Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, modul în care gruparea acţiona.

În faptele probate până acum, prejudiciile aduse prin sustragere sau distrugere se ridică la 22.350 de lei. Maşina cu care hoţii acţionau a fost indisponibilizată.

 

Încă un furt probat

Anchetatorii au stabilit că cei trei sunt şi autorii unei spargeri dintr-un magazin din localitatea Rotopăneşti, din noaptea de 8/9 decembrie 2007, atunci când au furat băuturi alcoolice, produse alimentare, preparate, dulciuri, articole de îmbrăcăminte, în valoare totală de peste 1000 de lei. „Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 55%”, a precizat Alin Botezatu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Casă de bani, îngropată în pădure.
 Vizualizări articol: 2293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Casă de bani, îngropată în pădure3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nedumeriri trimis de
(14 ian 2008, 16:07:28
Baietii sint specializati in UE, fiind trimisi in tara, practica meseriea invatata. Aceste specii de animale etrebuiesc eutanasiate, altfel nu scapam de ele.
2.   In sfirsit trimis de
(14 ian 2008, 20:05:20
Eutanasiere si apoi decapitare

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte