Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 ian 2008 - Anul XIII, nr. 10 (3691)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni s-ar fi căsătorit joi, 10 ianuarie, la Elysée

Luni, 14 Ianuarie 2008 (19:34:15)

Cotidianul L'Est Républicain a anunţat, în ediţia de luni, 14 ianuarie, că Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni s-au căsătorit joia trecută, aşa cum, de altfel, se zvonea în presă, precizând, însă, că mariajul a avut loc nu la primărie, ci la palatul Elysée, potrivit nouvelobs.com.

  Citând o sursă "apropiată unui martor care a asistat la căsătorie", publicaţia afirmă că preşedintele francez şi cântăreaţa italiană "s-ar fi căsătorit joia trecută, la Elysée".

În timpul conferinţei de presă de marţi, 8 ianuarie, Nicolas Sarkozy a afirmat că relaţia sa cu Carla Bruni "este serioasă". El a adăugat atunci, referitor la data căsătoriei, că s-ar putea ca ziariştii să afle despre mariaj când acesta se va fi produs deja.

L'Est Républicain aminteşte că articolul 169 din codul civil stipulează faptul că, "în caz de cauze grave, publicarea anunţurilor de căsătorie nu este obligatorie". Această uniune, crede cotidianul, va pune capăt problemelor de protocol care apar în timpul vizitelor lui Sarkozy. Preşedintele francez se află în prezent în Golf fără Carla Bruni şi urmează să meargă în India, pe 24 ianuarie. Presa indiană comenta, săptămâna trecută, asupra acestei vizite, afirmând că cei doi musafiri ar trebui ori să vină căsătoriţi, ori în delegaţii separate, pentru că, în viziunea indienilor, "o prietenă nu-i acelaşi lucru cu o soţie".

Potrivit dispoziţiilor din codul civil francez referitoare la locul de organizare a căsătoriei, aceasta se poate oficia în afara primăriei numai în cazuri grave, mai ales de ordin medical, care împiedică deplasarea la primărie, sau în cazul unui pericol iminent de moarte.

Săptămâna trecută, presa franceză a scris chiar că Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni, care şi-au oficializat relaţia în urmă cu aproximativ trei săptămâni şi care formează un cuplu de ceva mai mult de o lună de zile, ar aştepta şi un copil.

De asemenea, joi şi vineri au existat mai multe informaţii potrivit cărora cei doi s-ar căsători la primăria din arondismentul XVI, din Paris, însă, în final, ele nu au fost confirmate.

Carla Bruni, născută la Torino şi trăind în Franţa de la vârsta de cinci ani, are un copil de şase ani, Aurélien, din legătura cu Raphaël Enthoven. Înainte de a se apuca de muzică, Carla Bruni a practicat meseria de top model. Ea a mai avut relaţii cu celebrităţi precum Mike Jagger, Eric Clapton, Donald Trump şi Vincent Perez.

Relaţia cu Nicolas Sarkozy a fost oficializată la jumătatea lunii decembrie, când cei doi au fost fotografiaţi la Disneyland Paris.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni s-ar fi căsătorit joi, 10 ianuarie, la Elysée.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nicolas Sarkozy şi Carla Bruni s-ar fi căsătorit joi, 10 ianuarie, la Elysée0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce intereseaza trimis de
(14 ian 2008, 22:47:15
Sa le fie de bine. Ce trebuie sa ne intereseze pe noi e politica Frantei, pozitia externa verticala fata de pericolele Al Qaida si Iranul nuclear, politica interna demna (inceputa de Sarkozy ca ministru de interne) fata de agresivitatea musulmana, mascata de doleante de integrare- violenta, anticrestinism, demografie dezmatata in contul asistentei sociale.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Porumb prajit cu ardei gras 6-8 portii 45 minute6-8 ştiuleţi de porumb1 lingură ulei de măsline2 ardei graşi roşii2 ardei graşi galbeni SOSUL:1/2 linguriţă coajă rasă de lămâie2 linguri suc de lămâie3 linguri oţet de mere1 linguriţă boia dulce de ardei1... Citeşte