Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2007 - Anul XII, nr. 314 (3679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Instalaţiile de încălzire câmpulungene vor fi sigilate

400 de apartamente din Câmpulung Moldovenesc au avut căldură de sărbători, după ce autorităţile locale au avut mari emoţii că acest lucru nu va fi posibil.

Temerile au provenit din faptul că firma bucureşteană General Fluid, care se ocupă de punctele termice, a refuzat iniţial să asigure personal de permanenţă. Situaţia a fost însă rezolvată după o ploaie de sesizări şi personalul a fost asigurat.

În apartamentele pentru care reluarea furnizării căldurii a fost posibilă deocamdată instalaţiile au funcţionat normal, dar autorităţile câmpulungene se confruntă acum cu o nouă problemă. Obişnuiţi cu vechiul sistem centralizat şi dornici să se arate pricepuţi la toate, unii dintre localnici s-au apucat să „aerisească” de capul lor instalaţiile de pe scările de bloc şi au cauzat dificultăţi în funcţionarea sistemului de încălzire.

În cadrul unei şedinţe operative derulate la primăria municipiului pe 27 decembrie s-a stabilit ca, pentru evitarea pe viitor a intervenţiilor neprofesioniste a unor astfel de binevoitori, să se aplice sigilii în scările de bloc imediat după sărbători.

„Unii locuitori ai municipiului cred că se poate apuca oricine de intervenţii la noile instalaţii, dar ei nu ştiu că nu mai e ca pe vremuri şi instalaţiile astea nu au nevoie de aerisirea care se făcea atunci. Acum, prin aşa zisa aerisire se goleşte instalaţia, prin asta se provoacă scăderea presiunii şi rezultatul poate fi că exact pe acele scări nu va funcţiona cum trebuie căldura. Ne dorim ca lumea să înţeleagă că nu poate interveni oricine se crede priceput, pentru că asta înseamnă costuri suplimentare pentru readucerea instalaţiei la starea iniţială de funcţionare şi aceste costuri în plus va trebui să le recuperăm”, ne-a precizat reprezentantul Primăriei, ing. Ovidiu Corduneanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Instalaţiile de încălzire câmpulungene vor fi sigilate.
 Vizualizări articol: 1196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Instalaţiile de încălzire câmpulungene vor fi sigilate1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tampenia anului 2007 trimis de
(28 dec 2007, 15:27:30
Da' cum naiba se scoate acum aerul din calorifere ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Medalion în bacon 4 porţii -35 minute 700g muşchi de viţel200g bacon (tăiat în felii subţiri)2 fire de rozmarin1 linguriţă rasă boabe de muştar măcinate50g unt1 lingură hrean proaspăt ras± sare, piper Curăţă muşchiul de pieliţe şi... Citeşte