Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2007 - Anul XII, nr. 314 (3679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Întâlnire Guvern-sindicate mediată de Băsescu, în 7 ianuarie 2008, la Cotroceni

Vineri, 28 Decembrie 2007 (17:02:40)

Preşedintele Traian Băsescu va media între Guvern şi sindicate în cadrul unei întâlniri care va avea loc în 7 ianuarie 2008, la ora 11.00, la Palatul Cotroceni.
  Un comunicat al Preşedinţiei remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX, precizează că întâlnirea a fost convenită şi cu primul-ministru.

Anunţul privind întâlnirea Guvern-sindicate este făcut în comunicatul care informează că şeful statului a promulgat Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2008.

Şeful statului nu a promulgat, însă şi Legea bugetului de stat pe 2008, deşi ambele acte normative au fost adoptate de Parlament în aceeaşi zi şi au fost trimise la Preşedinţie pentru promulgare în aceeaşi zi, respectiv 22 decembrie.

"În timpul discuţiilor avute astăzi (n.r. - vineri), la Palatul Cotroceni, cu liderii centralelor sindicale, aceştia au ridicat o serie de obiecţii privind politica economică şi socială a guvernului, solicitând intervenţia preşedintelui României", se arată în comunicat.

Liderii celor patru mari confederaţii sindicale s-au întâlnit, vineri, cu preşedintele Traian Băsescu pentru a-i cere să nu promulge Legea bugetului de stat pe 2008 în forma aprobată de Parlament şi să o retrimită Legislativului pentru a introduce amendamentele sindicatelor. Presa nu a avut acces la discuţii.

După întâlnire, preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a anunţat că Preşedinţia va media, în 3 ianuarie, o întâlnire Guvern-sindicate pe tema amendamentelor la Legea bugetului de stat pe 2008, în cadrul căreia vor fi discutate propunerile confederaţiilor.

Surse apropiate premierului Călin Popescu Tăriceanu au declarat agenţiei MEDIAFAX că acesta va pleca într-un scurt concediu în străinătate, urmând să revină în ţară la sfârşitul primei săptămâni din 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnire Guvern-sindicate mediată de Băsescu, în 7 ianuarie 2008, la Cotroceni.
 Vizualizări articol: 979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnire Guvern-sindicate mediată de Băsescu, în 7 ianuarie 2008, la Cotroceni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Medalion în bacon 4 porţii -35 minute 700g muşchi de viţel200g bacon (tăiat în felii subţiri)2 fire de rozmarin1 linguriţă rasă boabe de muştar măcinate50g unt1 lingură hrean proaspăt ras± sare, piper Curăţă muşchiul de pieliţe şi... Citeşte