Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2007 - Anul XII, nr. 314 (3679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal în trafic

A sărit cu cuţitul la un şofer care nu i-a acordat prioritate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer din Cluj-Napoca, aflat pe străzile din Vatra Dornei, i-a spart geamul maşinii şi a încercat să-l lovească pe şoferul care nu i-a acordat prioritate în intersecţie.

Tot scandalul s-a produs în ziua de ajun, în jurul orei 15.00. O patrulă a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, aflată în misiune de patrulare în oraşul staţiune, a observat un şofer care, având în mâini o măciucă şi un cuţit, se răstea la un alt şofer, care stătea în maşină.

Scandalagiul, Teodor M., în vârstă de 53 de ani, supărat că nu i s-a acordat prioritate în intersecţie, a coborât din maşină şi s-a dus ţintă către autoturismul care l-a stingherit.

Cu o măciucă cu vârf metalic a distrus parbrizul maşinii, ameninţându-l şi încercând să-l lovească pe şofer, localnicul Florin R., în vârstă de 43 de ani. Din fericire, jandarmii au intervenit la timp, fără ca victima să sufere vreo leziune.

„Lui Teodor M. i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, ultraj contra bunelor moravuri, turburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea persoanelor, a cuţitului”, a precizat locotenentul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

Dosarul a fost înaintat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A sărit cu cuţitul la un şofer care nu i-a acordat prioritate.
 Vizualizări articol: 1569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
A sărit cu cuţitul la un şofer care nu i-a acordat prioritate3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nai minte nai ce vinde? trimis de
(28 dec 2007, 11:27:16
ce sa facem omu din cj cu asemeni arsenaluri trebuie bagat putin la racoare ...noroc cu cei de la paza si ordine care au oprit macelul ca de altfel era vai si amar...
2.   *** trimis de
(28 dec 2007, 11:54:23
daca nu s-a lasat cu oleaca di bataie, digiaba.....nu are nici un farmec articolul..........si celalalt sofer , localnicul, ce statea ca lachi si se pisa pe el de frica in masina....vezi daca nu avea si el bata?

propun dotarea in varianta standard a masinilor cu bate de lemn sau metalice (optional)
2.1  RE: *** trimis de
(28 dec 2007, 13:23:21
ursuletu, tu nu gandesti deloc. ce ar fi ca sa te opreasca in trafic un tampit(si sa mai fie si 2 pe 2) pentru ca asa i sa nazarit lui, si sa iti tranteasca una? Crezi ca rezolvarea e bata pe care o detii tu in masina? pana o scoti tu si pana dai sa iesi poti sa ajungi una cu asfaltul. Conflictele trebuiesc aplanate, pentru ca nu suntem animale.
2.2  RE: *** trimis de
(28 dec 2007, 13:37:21
dom comisar traiti bine cu familia........am uitat pt matale sa pun ca la teatru inainte de replica in paranteza: (ironic).....hai la multi ani
2.3  RE: *** trimis de
(28 dec 2007, 14:21:42
ironic...ca ironic. dar sa stii ca nu toti trebuie(, vor, pot) sa inteleaga ironia ta. fapte ca cea descrisa mai sus se intampla aproape zilnic pe strazile sucevei. a devenit o adevarata jungla, iar sucevenii au uitat sa se debaraseze de instinctele primare...asta e... demonstram ca vrem sa fim cetateni europeni cu adevarat
3.   Si totusi... trimis de
(28 dec 2007, 14:45:03
...soferului care nu a acordat prioritate ce sanctiune i s-a dat? De asta n-are ursul coada!!! Ca nu vedem decat paiul din ochii clujeanului. Vreau sa stiu cum va fi sanctionat soferul din Vatra Dornei.
3.1  RE: Si totusi... trimis de
(28 dec 2007, 16:03:47
tie ti se pare mai grav neacordarea de prioritate? sau "primejduirea vietei sau integritatii persoanelor"? e clar ca multe accidente s-au intamplat din cauza neacordarii de prioritate, insa in situatia de mai sus nu asa se pune problema... Pai si normal ca vedem doar fapta clujeanului odata ce el a fost cel care a fost mai "destept" ... si ne mai plangem de ce ne bat jandarmii pe stadioane sau ca politistii sunt prea agresivi(primesti exact ceea ce dai)
3.2  RE: Si totusi... trimis de
(28 dec 2007, 23:19:21
Daca in masina clujeanului in locul lui te aflai tu? Si daca din cauza acestui sofer de doi bani din Vatra Dornei toti cei aflati in masina ta mureati?

Eeeeeeeeeei? Cam cum era? Oricum singura chestie pe care am vrut s-o aflu este cum va fi sanctionat soferul din Vatra Dornei.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Medalion în bacon 4 porţii -35 minute 700g muşchi de viţel200g bacon (tăiat în felii subţiri)2 fire de rozmarin1 linguriţă rasă boabe de muştar măcinate50g unt1 lingură hrean proaspăt ras± sare, piper Curăţă muşchiul de pieliţe şi... Citeşte