Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2007 - Anul XII, nr. 314 (3679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În sfârşit

Hoţii de la BRD-uri şi Oficiile Poştale, prinşi în Neamţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Au căzut. Hoţii care au spart mai multe Oficii Poştale şi au încercat să intre în mai multe sedii aparţinând BRD au fost prinşi la Poiana Teiului, în judeţul Neamţ, în timp ce încercau să dea o nouă spargere.

Mihai Munteanu, din Oţelul Roşu, şi Alexandru Palaghianu, din Salcea, au fost prinşi în flagrant de un bărbat din sat, care a chemat Poliţia, iar miercuri după-amiază cei doi au fost aduşi sub escortă la Suceava pentru continuarea cercetărilor. Al treilea membru al grupării, Pavel Cora, din Horodniceni, a fost adus şi el de acasă pentru cercetări.

Ancheta poliţiştilor şi procurorilor s-a terminat după aproape 24 de ore, iar ieri după amiază doi dintre suspecţi au fost duşi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Este vorba de Mihai Munteanu şi Alexandru Palaghianu, împotriva cărora magistraţii de la Judecătoria Suceava au emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pentru infracţiunile de furt calificat şi tentativă de furt.

Cel de-al treilea individ, Pavel Cora, din Horodniceni, a rămas în libertate, iar procurorii l-au obligat să nu părăsească localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Trebuie menţionat că asupra celor trei, poliţiştii au descoperit o serie de bunuri, ştampile, cartele telefonice, provenind de la spargerile date anterior în mai multe comune din judeţul Suceava.

Li se impută 7 spargeri

În cazul celor două persoane arestate şi al complicelui acestora, procurorii au reuşit să stabilească faptul că au participat la 7 furturi sau încercări de furturi. Este vorba de sediile BRD din Dumbrăveni, Mălini şi Vama, precum şi de Oficiile Poştale din Slatina, Păiseni, Cornu Luncii şi Drăguşeni. Pe lângă aceste fapte, în cazul cărora anchetatorii susţin că au probe, cei trei mai sunt bănuiţi şi pentru alte fapte, tentativa de furt de la sediul unei bănci din Bucecea - Botoşani, spargerea de la Oficiul Poştal Dolhasca.

Prima spargere a avut loc la mijlocul lunii octombrie la Dolhasca, iar apoi faptele s-au succedat cu repeziciune în mai multe locuri, în special în localităţi din zona Fălticeni.

Hoţii nu s-au dovedit foarte bine documentaţi, cele mai multe spargeri de la Oficiile Poştale soldându-se cu prejudicii minore. În ceea ce priveşte sediile BRD, hoţii nici măcar nu au ajuns unde şi-au propus, totul rezumându-se la tentative.

Adevăraţii hoţi, în continuare liberi

Dacă această grupare a fost anihilată, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre gruparea care a furat mai multe seifuri de la diferite persoane fizice, societăţi comerciale sau instituţii din Fălticeni, începând cu ianuarie 2006. În mai mult de un an, această grupare a dat şase spargeri, toate după ce proprietarii au fost urmăriţi atent, prejudiciul fiind de peste 75.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii de la BRD-uri şi Oficiile Poştale, prinşi în Neamţ.
 Vizualizări articol: 937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 4 voturi
Hoţii de la BRD-uri şi Oficiile Poştale, prinşi în Neamţ1.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bun trimis de
(28 dec 2007, 11:25:47
politia isi face treaba

1.1  RE: Bun trimis de
(28 dec 2007, 19:43:10
Treaba mica sau treaba MARE?
2.   Sau nu:)) trimis de
(28 dec 2007, 11:37:51
daca citesti atent...tot cetatenii isi fac mai bine treaba. ca nu s-au dus politistii pe acolo fara sa fi fost anuntati de un trecator;)
3.   Ce fac ai nostri trimis de
(28 dec 2007, 21:45:49
Daca politistii nostri suceveni nu-s in stare sa prinda niste hoti marunti,aia cu seifurile pot sa stea linistiti nui deranjeaza nimeni,sau poate daca gresesc si actioneaza prin judetul Neamt
4.   E bine trimis de
(29 dec 2007, 12:17:57
este bine asa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Medalion în bacon 4 porţii -35 minute 700g muşchi de viţel200g bacon (tăiat în felii subţiri)2 fire de rozmarin1 linguriţă rasă boabe de muştar măcinate50g unt1 lingură hrean proaspăt ras± sare, piper Curăţă muşchiul de pieliţe şi... Citeşte