Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 dec 2007 - Anul XII, nr. 314 (3679)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caritate

Daruri pentru copiii nevoiaşi, oferite de Clubul Leo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei familii nevoiaşe din municipiul Suceava au avut un Crăciun mai bogat în acest an. Cei 19 membri ai Clubului Leo Bucovina au oferit în Ajunul Crăciunului, celor trei familii sucevene, pachete cu daruri.

Preşedintele Clubului Leo Bucovina, Paul Bores, a declarat că „pe 24 decembrie am vizitat două familii din Burdujeni şi una din cartierul George Enescu şi le-am oferit alimente, dulciuri, detergenţi şi jucării”. Familiile nevoiaşe care au primit cadouri din partea Clubului Leo au fost identificate prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

Membrii Clubului Leo au fost sprijiniţi în acţiunea lor umanitară derulată în Ajunul Crăciunului de firma Facos, care a oferit familiilor nevoiaşe produse din carne, şi de firma General Construct, care a donat o sumă de bani pentru această acţiune.

Crucea Roşie a sprijinit Fundaţia Leo şi le-a oferit pături şi săpunuri care ulterior au fost distribuite celor trei familii.

Fundaţia Ana şi Asociaţia Juventus a sprijinit această activitate de caritate şi a dat jucării copiilor din aceste trei familii.

Fiecare dintre cei 19 membri ai Clubului Leo a contribuit cu bani şi jucării la derularea acţiunii.

Clubul Leo Bucovina a fost înfiinţat în luna noiembrie a acestui an, la ora actuală numără 19 membri, tineri cu vârste între 12 şi 19 ani, şi este o filială a Clubului Lions.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daruri pentru copiii nevoiaşi, oferite de Clubul Leo.
 Vizualizări articol: 1519 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Daruri pentru copiii nevoiaşi, oferite de Clubul Leo5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Medalion în bacon 4 porţii -35 minute 700g muşchi de viţel200g bacon (tăiat în felii subţiri)2 fire de rozmarin1 linguriţă rasă boabe de muştar măcinate50g unt1 lingură hrean proaspăt ras± sare, piper Curăţă muşchiul de pieliţe şi... Citeşte