Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2007 - Anul XII, nr. 307 (3675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Declaraţii

Reabilitarea bucătăriei Spitalului Judeţean, în grafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de reabilitare a blocului alimentar de la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava sunt în grafic.

Informaţia a fost lansată ieri, în conferinţă de presă, de managerul Costică Dăscăliuc, care a declarat că, cel mai probabil, renovarea va fi gata la data stabilită, respectiv 25 decembrie.
Sursa citată a arătat că o parte din noile utilaje pentru prepararea hranei au fost deja achiziţionate şi urmează a fi montate astăzi, restul fiind pe drum.

Lucrările la blocul alimentar al Spitalului Judeţean au început după ce autorităţile sanitare locale au constatat că locul este o sursă de infecţie. Atât ASP, cât şi DSVSA au ajuns la concluzia că activitatea acestuia trebuie suspendată deoarece nu există garanţia că se pot respecta normele de igienă în ceea ce priveşte prepararea hranei.

De la închiderea blocului alimentar, mâncarea bolnavilor este gătită de restaurantul Gloria, în baza unui contract încheiat între spital şi unitatea de alimentaţie publică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reabilitarea bucătăriei Spitalului Judeţean, în grafic.
 Vizualizări articol: 1074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reabilitarea bucătăriei Spitalului Judeţean, în grafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Kakati mai sunteti voi astia de la monitorul ... trimis de
(21 dec 2007, 11:39:13
Dupa ce l-ati facut cu ou si cu otet in ultimele 2 luni se pare ca "brusc" si fara explicatie v-ati schimbat atitudinea !!! Acum pomeniti cu consecventa despre toata aparatura performanta care nu se mai opreste sa intre pe usile spitalului, despre cat de tare este Dascaliuc si asa mai departe !!! Sunteti un ziar de tot rahatul si sunt sigur ca Dascaliuc a intervenit la un moment dat ... Ca altfel nu se explica toata aceasta turnura ...Imi este scarba de ziarul vostru ...
1.1  RE: Kakati mai sunteti voi astia de la monitorul ... trimis de
(21 dec 2007, 12:58:34
intai sa fie gata bucataria spitalului,sa se inceapa activitatea in ea si apoi sa apara in ziar acest articol...mai urmeaza bolnavii sa se mute in restaurantul central si e gata cu spitalul ......unde acest menager cand il cauti nu-l gasesti ba-i la bucuresti ba ii la prefectura dar de muncit nu mai are timp...locul lui e la restaurantul gloria...apropo tot motanita gusta meniul sa vada daca e de la gloria sau din bucataria spitalului...conducere de 2 lei

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cubuleţe de porc cu frigănele 4 porţii - 35 min 700g pulpă de porc8 felii de franzelă2 ouă300ml ulei50g parmezan ras100ml vin roşu200ml supă de legume (din cub)1 lingură zeamă de lămâie1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel± sare, piper Curăţă... Citeşte