Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2007 - Anul XII, nr. 307 (3675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De-a râsu-plânsu

El, traficant de ţigări, fratele, poliţist la crimă organizată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Verdict amânat. Indivizii arestaţi duminică noapte pentru contrabandă cu ţigări s-au aflat ieri, din nou, la Palatul de Justiţie.

Magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au avut de judecat recursurile înaintate de cele 15 persoane împotriva măsurii de arestare preventivă luate de Tribunalul Suceava.

Judecătorii au acceptat cererile avocaţilor prin care au dorit să amâne cu o zi analizarea recursurilor. Au fost 5 astfel de situaţii, dosarele acestor persoane urmând să fie introduse pe rol astăzi.

Chiar şi aşa, pentru judecarea recursurilor celorlalte 10 persoane, a fost nevoie de mai multe ore. Sala de judecată a fost plină nu numai cu avocaţi şi forţe de ordine, ci şi cu rude sau prieteni de-ai arestaţilor. Boxa acuzaţilor a fost neîncăpătoare, indivizii arestaţi fiind nevoiţi să stea în picioare pe toată durata şedinţei de judecată.

După ce au ascultat atât apărările construite de avocaţi, cât şi punctul de vedere al procurorului, judecătorii au decis să amâne pentru astăzi pronunţarea unui verdict.

Va fi o noapte lungă pentru cele 10 persoane arestate şi al căror recurs a fost analizat ieri.

La fel de plină de speranţe va fi noaptea şi pentru ceilalţi 5 indivizi ai grupării care vor fi aduşi astăzi în boxa acuzaţilor pentru a-şi expune, împreună cu avocaţii aleşi, apărările.

Angajatul de la Crimă Organizată nu a participat la reţinerea fratelui

Unul dintre indivizii al căror recurs a fost judecat ieri este agentul Adrian Tipa, de 23 de ani, din Gura Humorului, angajat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava. Interesant este că fratele său lucrează în structurile de crimă organizată din judeţul Suceava.

După câte se pare, acesta nu a fost chemat cu ocazia operaţiunii de sâmbătă, când oamenii legii i-au săltat din propriile case pe indivizii implicaţi în această reţea.

Lotul de 15 persoane stă în arest de duminică seară

Cele 15 persoane acuzate de trafic cu ţigări aduse ilegal din Ucraina au fost arestate duminică seară.

Pe lângă agentul Adrian Tipa, în plasa anchetatorilor au mai căzut Octavian Calancea, de 25 de ani, din Vicovu de Sus, Mihai Gabriel Fodor, de 28 de ani, din Bursuceni –Vereşti, Alexandru Ursan, de 23 de ani, din municipiul Suceava, şi Petru Marocico, de 38 de ani, zis „Zaridon”, din Ulma.

Toţi lucrau ca agenţi la IJPF Suceava, în timp ce Viorel Dragoş Gâză, de 31 de ani, era angajat ca lucrător vamal în cadrul Biroului Vamal Dorneşti.

Alături de aceste persoane angajate la instituţii ale statului a mai fost arestat şi unul dintre capii lumii interlope din Cernăuţi, un anume Vitaly Tsaryk, de 32 de ani.

Lotul a fost completat cu alte 8 persoane, respectiv Florin Dorin Juravle, de 37 de ani, zis „Buchi”, din Falcău, Ilie Ursachi, de 35 de ani, fost Popiuc, zis „Falco”, Ionuţ Răzvan Popadiuc, de 27 de ani, zis „Chelu”, Petru Boiciuc, de 30 de ani, ultimii doi din municipiul Suceava, George Tărâţă, de 35 de ani, zis „Cuşu”, din Vicovu de Jos, Ilie Liviu Gabor, de 36 de ani şi Ovidiu Gheorghe Bilibou, de 35 de ani, zis „Macrina”, ambii din Rădăuţi, precum şi Marian Constantin Omania, de 40 de ani.

Peste 270.000 de pachete de ţigări introduse ilegal în ţară

Cei 15 au fost arestaţi pentru diferite acuzaţii, printre care contrabandă, constituire, aderare sau sprijinire a unui grup infracţional organizat sau abuz în serviciu.

Gruparea, care a fost monitorizată aproape un an de zile, acţiona extrem de inteligent, acoperind întreaga zonă de acţiune extrem de eficient.

Înainte de a fi săltaţi de crima organizată, indivizii reuşiseră să introducă ilegal în România, prin PTF Ulma, peste 270.000 de pachete de ţigări, în valoare de aproximativ 800.000 de lei.

Anchetatorii au mai efectuat şi 24 de percheziţii, în urma cărora au reţinut bani, bunuri şi un pistol aparţinând membrilor acestei reţele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului El, traficant de ţigări, fratele, poliţist la crimă organizată.
 Vizualizări articol: 5637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.44/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 18 voturi
El, traficant de ţigări, fratele, poliţist la crimă organizată3.4518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusinica trimis de
(21 dec 2007, 12:30:55
Sper ca d-le Neagu va dati seama in ce situatie il puneti pe fratele celui arestat.Cred ca si asa este destul de intristat, acum nu faceti decat sa ii puneti sare pe rana.Mi-ar fi jena sa scriu asa ceva si mai ales ca dati dovada ca sunteti subiectiv.De acel coleg al d-voastra care a incercat sa puna o "bomba" in sediul Prefecturii acum 1 an aproape de ce nu ati scris nimic?
1.1  RE: Rusinica trimis de
(21 dec 2007, 20:15:00
nu traficant ma desteptule....cand ai sa fii si tu acuzat de viol pe nedrept ...o sa te strige lumea violatorul de la monitorul??????dobitokule
1.2  RE: Rusinica trimis de
(21 dec 2007, 20:48:55
PRIMII 4 AU FOST ELIBERATI DE CURTEA DE APEL TONIGHT!!!!!!!!!!!!
1.3  RE: Rusinica trimis de
(21 dec 2007, 20:50:13
PRIMII 4 AU FOST ELIBERATI DE CURTEA DE APEL TONIGHT!!!!!!!!!!!!
2.   Ulcioru nu merge de multe ori....... trimis de
(21 dec 2007, 13:01:35
da .asa traiesc multi indivizi numai cu afaceri si hoti si te mai miri de unde au asemeni averi si masini de lux. in nici un caz din munca cinstita mai sant si oameni care isi fac treaba cinstit dar putini. corb la corb nusi scoate ochi. vedeti ca cei care trbuie sa ne pazeasca sa respecte legea tocmai ei sant cei care fac hoti si te mai gandesti ca sant comunitari si din banii tuturor isi iau leafa si ce leafa si nimeni nui supara caci sunt cumatri toti? noi cei de rand ne ducem viata de pe o zi pe alta cu necazul si cu taxe mari si salari de mizerie -pensii mici si multe alte o stim cu toti .cand o sa se opreasca iuresul acesta odata .cei prinsi in cazul de fata sant putini .haita este si mai mare daca se face ancheta la sange o sa vedeti cate capete mai ies la iveala .tv-presa ar trebui sa faca public si sai dea de pamint si sa stea dupa grati ani de zile .sa le iasa fumurile din cap ...o sa vedem ce o sa se intample mare lucru nu caci toti sant unsi de miere si o sa se ajute recip.
2.1  RE: Ulcioru nu merge de multe ori....... trimis de
(21 dec 2007, 20:17:03
asta este greseala pe care directorul ziarului nu ar trebui sa ti-o ierte....DA-TI DEMISIA....IESI AFARA.....IESSSSSSSSSSIII
2.2  RE: Ulcioru nu merge de multe ori....... trimis de
(21 dec 2007, 21:48:24
Draga Letitia. Chiar trebuie sa te iei de toti politistii de frontiera? Chiar crezi ca toti suntem angrenati in ilegalitati? Nu iti este rusine sa arunci asa niste vorbe de urate peste mine si peste toti colegii mei? Poate majoritatea sunt cinstiti, isi vad de treaba,traiesc de la un salariu la altul. Ai impresia ca salariul e asa de mare? Vino si lucreaza cu noi o saptamana, nu mai mult. Politia de frontiera nu inseamna doar punct, stampila, Nissan terrano, sau alte beneficii. Stii tu ca majoritatea dintre noi muncim la frontiera verde? Stii ce e aia? Stii ce inseamna ca in seara de revelion sa fii cu inca in coleg in patrula pedestra la 1400 m inaltime, la - 28 grade celsius? Stii ce inseamna sa nu poti participa la ziua denastere a copilului tau? Stii ce insemna sa nu poti sa iti duci sotia la spital sa nasca pt ca tu ai de pazit granitele tarii? Chiar ai impresia ca suntem o adunatura de burtosi care ne lafaim pe banii smulsi cu forta din buzunarul tau? TE INSELI!
3.   Prost esti prost mori ... trimis de
(21 dec 2007, 13:24:04
Titlul era pentru Neagu.... In primul rand articolul ii lipsit de profesionalism !!! Titlul ii pus numai de senzational si nu releva nimic nou in cazul de fata ... Daca s-ar fi descoperit ca fratele lui era complice atunci eram de acord.. Dar din moment ce un frate este de parte alegii in timp ce celalat este infractor nu vad unde-i senzationalul ?!!! Crezi ca-i singurul caz din galaxie ?... Normal era ca titlul sa sune in genul : "Contrabandistii raman in arest" sau "Curtea de Apel va hotara maine daca ii certeaza in arest pe contrabandisti", etc... Insa titlul ii total deplasat ... Ca si articolul...
4.   Prostia crunta a ziaristului trimis de
(21 dec 2007, 15:11:40
ce treaba are politistul de la crima organizata cu fratele sau care a incalcat legea.

E INADMISIBIL SI LIPSIT DE BUN SIMT SA FACI REFERIRE IN ARTICOL, PE PRIMUL RIND, LA UN POLISTIST CE NU A FOST IMPLICAT.

Domnule ziarist chiar nu crezi ca prezumtia de nevinovatie a fost conceputa tocmai pentru ca oamenii nevinovati sa nu sufere?

TE ROG MULT SA REVIZUIESTI ARTICOLUL SI CERETI SCUZE DE LA POLITIST.

P.S. Nu il cunosc pe politistul arestat si ni pe cel de la crima organizata insa tot respectul fata de cel din urma
5.   ...mare bou esti Neagule trimis de
(21 dec 2007, 15:28:16
Ce treaba are fratele lui mai dobitocule?

Cere-i scuze, dupa cum spunea cineva!
6.   RE prostia crunta a ziaristului trimis de
(21 dec 2007, 15:43:14
Respect pentru POLITIA si pt ceilalti comentatori care vad adevarata fata a lucrurilor.

El.....judecator , fiul ......infractor sau consumator de droguri

El ....ministru....., fiul .....traficant de droguri

El ....mare om de afaceri ....iar fiul consumator si traficant de droguri iar lista poate continua ...bineanteles fara nume , e mai bine .

Acesti copii , mai au si alti frati dar dupa cum se vede , ca si faptul ca nici toate degetele de la o mana nu sunt la fel , acestia nu sau implicat in afaceri merdare .

Copii de bani gata , copii din familii alese si respectate , familii cu renume etc . Care are mintea pe umeri isi continua traiul si viata in liniste si pace alaturi de familie si cei dragi iar care aspira la tot felul de nazdravanii , afaceri ilicite , contrabanda etc , afaceri din care urmareste o imbogatire urgenta si un trai de lux , sfarseste cu toate bunurile dobandite confiscate si el la zdup , pe romaneste se trezeste cu c.urul gol .
7.   Info trimis de
(21 dec 2007, 15:56:19
Interesant articolul acestui om de ....presa , interesant ca acest om care se crede om de presa , nu publica anumite chestii importante musamalizate de politisti , politisti care sufera de boala coruptiei . Hello ! Neagule , ai ramas cu doctrina raposatului privind cenzura ? Trezeste-te fratioare , suntem in anul 2007 !

Interesant ca acest om de presa se agata de un om al legii care apara si previne prin masurile specifice coruptia , contrabanda , traficul de minori si persoane , traficul de droguri etc .

Domnule politist de la crima organizata ! de ce nu te-ai dus cu sacosa la Neagu Sandrino asa cum o fac si alti politisti din alte compartimente ? D.ta nu vezi cum sunt tratati oamenii cinstiti ?

Toate trec , fii barbat si sa retii ca cineva te va ajuta sa iesi din acest impas .
8.   Neagule esti tare prost... trimis de
(21 dec 2007, 16:29:26
Si ce daca fratele lui este politist? Care este lagatura dintre asta si faptul ca unul nu a facut numic si celalalt este cercetat dupa gratii? Chiar iti place asa sa discriminezi un om nevinovat doar ca sa fii tu citit? Esti chiar nesimtit si dobitoc,daca asta faci?Gandeste-te putin la fretele lui,cum se simte? Dar asa sunt unii ziaristi...oameni buni da-tii foc...
9.   Cere-ti scuze mai..... trimis de
(21 dec 2007, 17:26:24
Mai ziarist tampit ce esti si tu si celanti care credeti ca sunteti tare destepti.

Voi faceti ce-a mai mare discriminare, spuneti ca cei care fac comentare sunt agramati si inculti de parca aici au voie sa scrie numai intelectuali, si da ca-i asa spuneti-le la aceasta categorie de oameni nici sa nu mai cumpere ziaru ,poate-l scrieti voi si-l cititi tot voi.

Te legi in acest articol de o persoana care ar trebui s-a te dea in judecata si sa-ti ceara o suma frumusica ca sa nu-ti mai arda s-a faci asemenia erori .

CERE-TI SCUZE fata de acest om .

Asa ar trebui s-a faca si colegi tai care fac des astfel de greseli.
9.1  RE: Cere-ti scuze mai..... trimis de
(21 dec 2007, 18:18:18
D-le NASU, desi �n principiu nici un om care se considera a fi un intelectual n-ar avea voie sa fie agramat, asta nu �nseamna ca daca stap�nesti gramatica, asta te face �n mod automat intelectual. Chiar si asa exista destui, mai ales printre cei din asa-zisa "intelectualitate tehnica" a garor gramatica este �n mare suferinta.Deci nu toti cei care fac comentarii corecte dpdv gramatical s�nt neaparat intelectuali, tot asa cum nici unul dintre cei care sufera la capitolul cultura nu este �mpiedecat de nimeni sa comenteze dupa cum �l duce mintea. Nu stiu c�nd si �n ce fel s-a manifestat discriminarea de care pomeniti si de care �i �nvinuiti pe d-l Neagu si pe "celanti", poate ne spuneti si noua, astorlalti, care n-au auzit de asa ceva.

Desi punctul dv. de vedere exprimat �n comentariu -cel cu datul �n judecata- �l consider corect, totusi nu pot sa nu ma minunez de "performantele" dv. �n materie de agramatisme.
9.2  RE: Cere-ti scuze mai..... trimis de
(21 dec 2007, 18:31:29
ica cine sa gasit sa vorbeasca de gramatica

tu vorbesti mai moshule ia mai uita-te o data pe text sa vezi ce de gresei ai facut .
9.3  RE: Cere-ti scuze mai..... trimis de
(21 dec 2007, 23:17:57
Aratati-mi-le dv. d-le NASU, sa stiu si eu care-s "greseile" acelea, ca nu le-am depistat. �ntr-adevar am scris un "g" �n loc de "c" si n-am pus un space, dar astea nu-s greseli care tin de gramatica ci de atentie. Eu �nsa va pot spune cu siguranta ca ati "uitat" sa puneti o cratima (...cine "sa" gasit... ), ceea ce-i agramatism �n toata regula.
9.4  RE: Cere-ti scuze mai..... trimis de
(22 dec 2007, 07:25:55
ok eu recunosc,ca fac greseli si ca nu am o pregatire buna , ca de asa a fost situatia , da am voie sa-mi spun parerea.da ?

ei parerea mia este ca tu esti un ziarist deconspirat din pseodonimul moshu care i-ti citesti singur articolele si dai comentarii negative la ceii ce te critica.
10.   TRECE SI ASTA trimis de
(21 dec 2007, 17:43:50
sa dea Dumnezeu s-a scapati cu toti ca vinovati nu sunte-ti voi ci cei care ne-au adus in situatia asta,toti fac contrabanda:uni cu lemn,alti cu alcol,alti cu marfa de la magazinele pe care le conduc si asa mai departe.dar acuna se dau toti cinstiti .

in schimb sa nu-i ertati pe cei colegi care vau dat in gat...CRACIUN SI CELANTI.
10.1  RE: TRECE SI ASTA trimis de
(21 dec 2007, 18:15:08
bai granicer analfabet , daca esti granicer se pare ca ai 8 clase iar pentru restul anilor ti-ai cumparat diploma de bacalaureat cu 200 euro de la falsificatorii aia din Radauti . Ia voi cei de la crima organizata faceti o verificare la studiile acestor analfabeti intrati in randul politiei de frontiera si cereti-le diploma in original , bineanteles verificarea verificarea cataloagelor si a evidentelor in scolile mentionate .

La treaba BCCOA !
10.2  RE: TRECE SI ASTA trimis de
(21 dec 2007, 18:36:15
mai LUP-cin, mars la ros osu si taciiiiiiiii soarec de birou
11.   Asta se crede ziarist?! trimis de
(21 dec 2007, 17:47:43
daca ai un frate ar trebui sa-i fie rusine cu tine ziarist de 3 parale...
12.   Putin probabil trimis de
(21 dec 2007, 18:04:49
chiar daca nu se face referire la frate ca fiind si el implicat, aluzia poate exista. insa, stiti cum e, aschia nu sare departe ..
13.   FOAIE VERDE MILITIAN DE FRONTIERA trimis de
(21 dec 2007, 19:13:30
AHO AHO TRIMITETI IN AREST SI RESTUL BANDEI DE LA COMPANIA BRODINA PLUS ULMA.AU LOC SI CEI DIN LUMEA BUNA A COMUNITATII?(primarie,biserica,) .DOMNULUI NEAGU NUMAI RESPECT! DOMNILOR DE LA DIICOT POATE AR TREBUI SA LE FACETI SI ALTORA CA SA AUDA COLINDA VOASTRA PE PORTI SI CONTURI. NU DE ALTA CI SA STRANGETI LA UN LOC TOTI MESERIASII
14.   Aprob trimis de
(21 dec 2007, 19:44:46
textul comentariului de la p.16 ok
15.   CUM AI AJUNS ZIARIST? trimis de
(21 dec 2007, 20:19:32
DOMNU NEAGU TUGHI-BUGHI ESTI O BAGABOANTA A MASS-MEDIEI LOCALE, ORIGINAR DIN PLOPENI, UN PARLIT CARE AR PUNE-O SI PE MASA GOALA PE PRIMA PAGINA, NUMAI SA SE FACA AFIRMAT.

EU NU VAD CE LEGATURA ARE TITLUL CU ARTICOLUL.

BAIETII ASTIA DE LA MONITORUL CHIAR NU TI-AU CITIT ARTICOLUL INAINTE SA-L DIFUZEZI?SAU TI-AI CUMPARAT SPATIU PE PRIMA PAGINA CU BANII DE LA...(STII TU)

MAINE POIMAINE TE VEDEM CA PE COLEGUL TAU CU VREO \"BOMBA\" PE LA PREFECTURA.

VEI FI TINUT MINTE...
16.   Un ZIARIST T�MPIT trimis de
(21 dec 2007, 20:29:09
Ziaristule c�t de t�mpit poti sa fii si sa scrii asa ceva. Habar nu ai ce este �n sufletului fratelui celui arestat si �n familia acestuia. Tu nu ai familie... Ai facut si tu titlu de prima pagina ... de parca nu ai voie sa fii politist la crima organizata si sa ai un frate politist de frontiera ... T�MPITULE ...ai rasucit si tu cutitul �n rana ... cred ca nu aveai bani pentru sarbatori ... sa-ti stea m�ncarea �n g�t T�MPITULE ...
16.1  RE: Un ZIARIST T�MPIT trimis de
(22 dec 2007, 09:46:16
fratilor hai sa fim realisti ....nu iese fum pana nu faci foc. nai tu treaba cu ziaristul ce ai vrut sa mergeti in continuare cu mapalzacuri si cu hoti si el sa nu scrie la ziar bine a facut ...poate va deranjat ? pacat ca in institutiile statului mai sant si oameni care isi vad de treaba dar....putini pacat?
17.   Tainuire trimis de
(21 dec 2007, 20:49:48
nu vreau sa apar o cauza pierduta dar,toti criticati ziaristul poate ca aveti si de ce, dar oare fratele politistului chiar nu stia cu ce se ocupa fratele sau ? poate ar fii bine sa ne fii spus domnul ziarist cu ce se ocupa acesta daca avea si alta ocupatie... etc .atunci presupunand ca stia cu ce se ocupa asta nu se cheama TAINUIRE??? sau ca frate ce este trebuia sa-l oblige cumva sa se retraga din aceste afaceri murdare.asta este opinia mea.
17.1  RE: Tainuire trimis de
(22 dec 2007, 17:37:14
Chiar nu te asculti pe tine insuti? Chiar nu gandesti inainte sa vorbesti? Ce inseamna daca institutia din care face parte un frate il aresteaza pe celalalt? Inseamna ca fratele de la institutia care a facut arestarea chiar e profesionest! Chiar si-a facut treaba, a pastrat conspirativitatea misiunii chiar si fata de fratele sau

Daca tot puneti opinii aici ar fi bine sa mai si ganditi putin inainte.
17.2  RE: Tainuire trimis de
(23 dec 2007, 00:26:13
BUN COMENTARIU,BUN ARTICOL,ZIARIST CU ***** PATRATE(POATE UNICUL DIN SUCEAVA CARE ARE CURAJUL SAU...)
18.   ..... trimis de
(21 dec 2007, 20:54:57
SOTIA ZIARISTULUI LUCREAZA LA CURTEA DE APEL, DUPA CE ANTERIOR A FOST FEMEIE DE SERVICIU.

EA A AVUT ACCES ILEGAL LA DOSAR SI A FURNIZAT INFORMATII SOTULUI EI

PE BUNE...

18.1  RE: ..... trimis de
(21 dec 2007, 21:12:05
ROM-TELECOM...?....AN ....CURAND.......???????....
18.2  RE: ..... trimis de
(22 dec 2007, 01:09:06
..cred ca esti prost informat cu privire la dosar...si cu privire la sotie...nu is de acord cu ce a scris..dar habar nu ai..in fine....ii cunos f bine....iar de dosar ..ca o informatie...4 au fost pusi in libertate....
18.3  RE: ..... trimis de
(22 dec 2007, 02:12:42
Ce functie are?
19.   Patul lui Procust! Pentru Misu. trimis de
(21 dec 2007, 21:37:37
Aceasta e problema celor ce vor sa se ridice peste nivelul propriei familii. Sunt trasi in urma de cei de-un sange. Si nu numai in urma ci mult mai jos. De vina sunt parintii fratelui mai mic.. Ei erau obligati sa-l vegheze sa aiba un comportament care sa nu-l afecteze pe al fratelui sau, mai ales ca acesta este dotat in mod deosebit cu inteligenta pe care si-a cultivat-o prin forte proprii. Este si un om integru si are un suflet frumos. Are calitati pe care cei ce vor sa devina politisti le pierd prin institutiile militare de invatamant. Si este doar la inceputul unei promitatoare cariere. Trebuie sa fie puternic si sa nu se lase afectat. Sfatul meu este sa se mute din judetul Suceava. Pentru a se indeparta de tenebrele familiei. Multa putere.
20.   Luati aminte!!! trimis de
(21 dec 2007, 21:53:03
TUTUNUL DAUNEAZA GRAV LIBERTATII!!!

O campanie initiata si promovata de catre Politia de Frontiera si DIICOT
21.   Daca muncesti cinstit,n ai trimis de
(21 dec 2007, 21:53:26
bravo lor ,haiducilor;eu am muncit o viata intreaga la cap si n am nimic,daca furam,aveam.intr o tara in care toti guvernantii fura de la gura poporului,de ce politistul ar respecta legea?face si el ce fac cei mai mari ca el:fura.bine ca mai au de un de,ca si altii ar fura ,dar nu mai e de unde!
22.   Pentru graniceru trimis de
(21 dec 2007, 21:59:51
frate,te referi cumva la domnu fedea cand spui de magazinele(shopurile)pe care le conduc?!
23.   Curaj trimis de
(21 dec 2007, 22:29:02
multa multa rabdare si noroc celor din arest si fara ciripeala
23.1  RE: Curaj trimis de
(21 dec 2007, 23:31:59
are dreptate RAZVRATITU,daca vor avea rabdare si vor respecta legia taceri vor scapa cu siguranta.
24.   Remember trimis de
(22 dec 2007, 02:11:18
Inainte de '89 daca cineva incalca legea, atunci aveau de tras toti membrii familiei. Nu te puteai incadra in anumite institutii, nu puteai avea anumite functii, tot timpul erai catalogat ca fratele aluia din puscarie. Erai scos in fata la sedinte si criticat pentru ceea ce a facut ruda ta. Te faceau responsabil pentru ca nu ai actionat in spirit cetatenesc, si te obligau sa-ti faci autocritica. Mai mult, ti se trecea si la dosar, iar daca se mai intampla ceva tu erai primul vizat de catre militie. Odata cu rasturnarea puterii in '89, aceste practici ar fi trebuit sa dispara. Se pare ca unii inca mai traiesc in trecut. Este necivilizat sa pui etichete unor oameni pentru faptele rudelor lor.
25.   Pt.traficanti trimis de
(22 dec 2007, 08:48:19
PRIMITI BENZILE CU MASCATII?DAR CU BERBECUL,PRIMITI?
26.   Comment trimis de
(22 dec 2007, 08:52:03
care is aia 4 care au fost elibertatz tonight....sa le dea domnu numai bn in cale si sa iasa mai repede de acolo...apropo de ziaristu ala....e un prost care vrea sa aiba un articol citi..atata stie si el....pt baieti de l puscarie....sa fie acasa alaturi de familiile lor de sarbatori......multa bafta si noroc...sa fiti tari
27.   Doareu trimis de
(22 dec 2007, 10:01:07
wa asa va vreau am baza in voi k

28.   Bravo trimis de
(22 dec 2007, 10:13:31
bravo baieti asa va vreau am foarte mare baza in voi da me ciuda ca nu leati batut pe ****i aiea de ''politai'' lasa ca daca da domnul si esiti va dorez si mai multe furturi in vaolare mai mare k sa ma pis pe comentarele de mai in sus bravo bravo am baza

29.   Papagalule trimis de
(22 dec 2007, 10:55:34
esti un inputit de ziarist care te invarti in jurul cozii,ce treaba are fratele politistului,daca ************ tu esti *******?
30.   Colindul trimis de
(22 dec 2007, 11:00:49
primiti cu "mascatii"?in vicov mai este o mafie care era sustinuta de cei 5 pol.de frontiera ,plus alti ag.si ofiteri de la vicov,ijpf sv care stiau de transporturile de tigari,dar luau lovelele si treceau cu vederea pana s-a ingrosat gluma si baietii au bagat mana pana la fundul sacului si iau bagat la inaintare iar ei s-au dat bolnavi in concedii medicale

31.   Vanderrer trimis de
(22 dec 2007, 13:12:05
pfui ... ezact ca inainte '89 se baga ziaristul in seama asa ca nare ce face ... chiar nu inteleg, si chestia cum ca fratele acestuia nu a fost chemat acolo mi se pare normal .. cum ar fi sa chemere pe cineva sa aresteze propriul frate.. daca fratele era implicat fiti sigur ca probabil era si el audiat.. asteas asa vorbe ca sa fie trecute acolo... + de asta se stie tot impul cam 80% ca exista oaie neagra si oaie alba .. peste tot unde sunt 2 frati .. ca asa a fost si asa va ramane

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cubuleţe de porc cu frigănele 4 porţii - 35 min 700g pulpă de porc8 felii de franzelă2 ouă300ml ulei50g parmezan ras100ml vin roşu200ml supă de legume (din cub)1 lingură zeamă de lămâie1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel± sare, piper Curăţă... Citeşte