Google
 
vineri, 21 dec 2007 - Anul XII, nr. 307 (3675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,5555 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,2229 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   1 imagine |   ø fişiere video

Cubuleţe de porc cu frigănele

4 porţii - 35 min

  • 700g pulpă de porc
  • 8 felii de franzelă
  • 2 ouă
  • 300ml ulei
  • 50g parmezan ras
  • 100ml vin roşu
  • 200ml supă de legume (din cub)
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 leg. pătrunjel
  • ± sare, piper

Curăţă carnea de pieliţe, spal-o, scurge-o de apă şi tai-o în cubuleţe cu latura de circa 1 cm. Prăjeşte cubuleţele în 100ml ulei, la foc potrivit, până ce se rumenesc bine pe toate părţile. Stinge cu vinul, apoi pune supa, potriveşte de sare şi piper după gust, acoperă tigaia cu un capac şi lasă să fiarbă la foc mic 15 minute. Adaugă zeama de lămâie şi usturoiul, tocat mărunt împreună cu pătrunjelul şi mai lasă să dea în 2-3 clocote. Treci feliile de pâine prin ouăle bătute, apoi prăjeşte-le în uleiul rămas, bine încins, până ce se rumenesc frumos pe ambele părţi, după care scoate-le pe şerveţele absorbante şi presară-le imediat cu parmezan, sare şi piper. Serveşte figănelele calde cu cubuleţele de carne fierbinţi şi cu sosul din tigaie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cubuleţe de porc cu frigănele.
 Vizualizări articol: 1214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cubuleţe de porc cu frigănele0.05

Iulius Mall Suceava
Denis Shoes
ROMFOUR - Transport de persoane si colete
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cubuleţe de porc cu frigănele 4 porţii - 35 min 700g pulpă de porc8 felii de franzelă2 ouă300ml ulei50g parmezan ras100ml vin roşu200ml supă de legume (din cub)1 lingură zeamă de lămâie1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel± sare, piper Curăţă... Citeşte