Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2007 - Anul XII, nr. 307 (3675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Confiscare

Evaziune fiscală cu lemn

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control organizat de oamenii legii la o asociaţie familială din comuna Slatina a dus la confiscarea de lemn în valoare de mai mult de 300 de milioane de lei vechi.

Având o serie de date care indicau faptul că la respectiva asociaţiei familială există diferenţe mari între ceea ce se vinde în realitate şi ceea se trece în hârtii, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Suceava, ajutaţi de specialiştii de la Inspectoratul de Regim Silvic şi Vânătoare Suceava, au descins la un control la faţa locului.

După şase zile de verificări, s-a constatat că la asociaţia administrată de localnicul Nicolae B., în vârstă de 58 de ani, există grave deficienţe în ceea ce priveşte modalitatea de utilizare a documentelor cu regim special precum şi referitor la modul de respectare a legalităţii privind materialul lemnos primit pentru debitare.

Evaziune fiscală

Oamenii legii au confiscat de la administrator 35,50 metri cubi cherestea răşinoasă, în valoare de 12.955 de lei, şi 110,74 metri cubi lemn de lucru răşinoase în valoare de 19.337 de lei, reprezentând diferenţa între stocurile faptice din depozit şi cele scriptice din registrul de evidenţă a materialului lemnos.

Poliţiştii şi organele silvice au mai găsit în evidenţa contabilă a asociaţiei cheltuieli înregistrate în baza unor documente suspecte, care nu întrunesc calitatea de act justificativ. Administratorul firmei este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Pe lângă cantitatea de lemn ce i-a fost confiscată, Nicolae B., s-a mai ales şi cu o amendă de 1000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evaziune fiscală cu lemn.
 Vizualizări articol: 1405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Evaziune fiscală cu lemn1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cubuleţe de porc cu frigănele 4 porţii - 35 min 700g pulpă de porc8 felii de franzelă2 ouă300ml ulei50g parmezan ras100ml vin roşu200ml supă de legume (din cub)1 lingură zeamă de lămâie1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel± sare, piper Curăţă... Citeşte