Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2007 - Anul XII, nr. 307 (3675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune Lions Club Rădăuţi

Cadouri electrocasnice pentru bătrânii de la azil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce în urmă cu o săptămână bătrânii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiul Rădăuţi au primit drept cadou pentru sărbătorile de iarnă, din partea Clubului Lions Rădăuţi, o excursie la mănăstirile din zonă, „leii rădăuţeni” au recidivat şi le-au oferit trei televizoare şi două aspiratoare, evaluate la aproximativ trei mii de lei.

„După excursia la mănăstiri am decis să facem cadou bătrânilor şi câteva electrocasnice de care au neapărată nevoie. Aceste acţiuni fac parte din seria de acţiuni caritabile organizate de către membrii Clubului Lions din Rădăuţi cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În acelaşi timp, bătrânii vor primi şi cadouri de Crăciun, pachete cu bunătăţi specifice acestei perioade. Vreau să menţionez că până la finele anului vom mai organiza şi alte manifestări de acest fel, cei vizaţi fiind copiii, familiile defavorizate şi persoanele nevoiaşe”, a precizat preşedintele Clubului Lions Rădăuţi, Constantin Chetraru. Lions Club-Rădăuţi a fost constituit la începutul lunii septembrie, moment în care aproape 50 de persoane au primit insigna de leu din cadrul Lions Club International District 124 – România.

Pe lista membrilor fondatori Lions Club Rădăuţi se regăsesc nume cu „rezonanţă” din zonă, primarii din Rădăuţi şi din Suceviţa, Mihai Frunză şi Ioan Onufrei, oamenii de afaceri Costel Babiuc, Gheorghe Burciu, medicii Paul Stănciulescu şi Irinel Nanu, precum şi alte personalităţi locale din afaceri, sistemul bancar, dar şi din alte domenii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadouri electrocasnice pentru bătrânii de la azil.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cadouri electrocasnice pentru bătrânii de la azil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cubuleţe de porc cu frigănele 4 porţii - 35 min 700g pulpă de porc8 felii de franzelă2 ouă300ml ulei50g parmezan ras100ml vin roşu200ml supă de legume (din cub)1 lingură zeamă de lămâie1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel± sare, piper Curăţă... Citeşte