Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2007 - Anul XII, nr. 307 (3675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băsescu: În continuare comunismul umblă liber - oamenii politici îi tratează pe români cu aroganţă

Vineri, 21 Decembrie 2007 (18:17:04)


Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, vineri, la RRA, referindu-se la condamnarea comunismului, că expresia "condamnat în libertate" acoperă o parte din realitate, argumentând cu adoptarea legii privind vânzarea imobilelor RA-APPS şi prin OUG care desfiinţa Comisia de la Cotroceni.
  Preşedintele a spus că expresia "condamnat în libertate", cu referire la condamnarea comunismului, încă acoperă o parte din realitate.

El a spus că s-a văzut acest lucru atunci când Parlamentul a adoptat legea privind vânzarea spaţiilor din patrimoniul RA-APPS.

"Am văzut că în continuare comunismul este liber atunci când miniştrii, membri ai Guvernului, se apără de Justiţie prin minciună sau prin ordonanţe de urgenţă şi desfiinţează comisii care puteau da sau nu avize de începere a umăririi penale", a continuat preşedintele.

Băsescu a apreciat ca "încrâncenare", "neadaptarea realităţilor" sau ca dovadă de "orgoliu" atitudinea liderilor de partide care au refuzat să semneze pactul naţional pe educaţie.

"Este tot o probă a faptului că, în continuare, comunismul umblă liber, modul în care oamenii politici îi tratează pe români de prea multe ori cu aroganţă şi cu convingerea că sunt intangibili. Dar la fel de intangibil se credea şi Ceauşescu şi lacheii lui, la fel şi (…) Securitatea şi Miliţia şi acum aceste lucruri s-au transferat mai mult către oamenii politici, au ajuns unii să fie poza, sinteza fostului regim, prin comportament", a declarat preşedintele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu: În continuare comunismul umblă liber - oamenii politici îi tratează pe români cu aroganţă.
 Vizualizări articol: 1052 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu: În continuare comunismul umblă liber - oamenii politici îi tratează pe români cu aroganţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cubuleţe de porc cu frigănele 4 porţii - 35 min 700g pulpă de porc8 felii de franzelă2 ouă300ml ulei50g parmezan ras100ml vin roşu200ml supă de legume (din cub)1 lingură zeamă de lămâie1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel± sare, piper Curăţă... Citeşte