Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2007 - Anul XII, nr. 307 (3675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Suceava

Nici o stradă în beznă în perioada sărbătorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici o stradă din municipiul Suceava nu va rămâne în beznă în perioada sărbătorilor de iarnă, care se apropie. Municipalitatea le promite sucevenilor că toate cablurile electrice rupte din cauza lucrărilor de reabilitare a reţelei de termoficare vor fi înlocuite până săptămâna viitoare.

Viceprimarul Angela Zarojanu a declarat că, din păcate, neatenţia muncitorilor care au efectuat săpături pentru înlocuirea conductelor de termoficare a determinat ca, în foarte multe zone al Sucevei, iluminatul public să fie întrerupt.

Este vorba despre porţiuni din artere importante din Suceava precum strada Bistriţei, Calea Obcinilor, pe porţiunea dintre Spitalul Judeţean şi zona Maraton, strada Luceafărului sau bulevardul Ana Ipătescu, pe porţiunea cuprinsă între intersecţiile cu strada Nicolae Bălcescu, respectiv, strada Mitropoliei.

„Pentru a câştiga timp şi pentru a evita efectuarea de noi săpături, vom adopta o soluţie provizorie, de montare a cablurilor pe stâlpi. În mod normal, traseul acestora este subteran, nu aerian”, a declarat viceprimarul Angela Zarojanu.

În zilele care au mai rămas până la Crăciun, angajaţii Primăriei vor verifica instalaţiile de iluminat public din fiecare cartier, becurile arse urmând să fie schimbate. În acelaşi timp, ca o măsură ce vizează siguranţa rutieră, lămpile de avertizare din preajma trecerilor de pietoni vor fi verificate şi, dacă va fi cazul, schimbate cu unele noi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici o stradă în beznă în perioada sărbătorilor.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nici o stradă în beznă în perioada sărbătorilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cubuleţe de porc cu frigănele 4 porţii - 35 min 700g pulpă de porc8 felii de franzelă2 ouă300ml ulei50g parmezan ras100ml vin roşu200ml supă de legume (din cub)1 lingură zeamă de lămâie1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel± sare, piper Curăţă... Citeşte