Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2007 - Anul XII, nr. 307 (3675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sondaj

Rusoaicele - cele mai pasionale amante

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sondaj recent dat publicităţii de Men's Health a demonstrat că cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos vor să fie cucerite cu cuvinte tandre, adoră preludiul şi vor să se simtă răsfăţate.

Sondajul realizat în rândul a 22.496 de doamne din 13 ţări a avut drept obiectiv "scoaterea la suprafaţă" a celor mai intime gânduri ale femeilor în ceea ce îi priveşte pe bărbaţi şi viaţa de cuplu. Rezultatele au fost clare. 80 la sută dintre respondente ar dori ca propriul partener să fie capabil să reziste cel puţin 15 minute la preludiu. Cele mai multe dintre femeile intervievate ar dori ca alesul lor să fie mai drăgăstos în public.

Potrivit aceluiaşi sondaj, amantele ideale ar fi rusoaicele, 34 la sută dintre acestea declarând că ar face sex în fiecare zi. Ele sunt urmate în clasament de portugheze cu 27 de procente şi italience cu 25 la sută.

De asemenea, doamnele nu se simt atrase de bărbaţii "prost crescuţi". Cele mai hotărâte în acest sens sunt italiencele, urmate de britanice şi ucrainence. Reprezentantele sexului frumos din Spania nu suportă bărbaţii care flirtează cu altele, în timp ce sârboaicele urăsc domnii care rămân legaţi de fostele lor partenere. Mexicancele au pretenţia ca partenerii lor să fie foarte atenţi la propria imagine.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rusoaicele - cele mai pasionale amante.
 Vizualizări articol: 3921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Rusoaicele - cele mai pasionale amante5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cubuleţe de porc cu frigănele 4 porţii - 35 min 700g pulpă de porc8 felii de franzelă2 ouă300ml ulei50g parmezan ras100ml vin roşu200ml supă de legume (din cub)1 lingură zeamă de lămâie1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel± sare, piper Curăţă... Citeşte