Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lipsă de civilizaţie

Afişe electorale bătute în cuie, pe trunchiurile copacilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dorinţa de a aduna cât mai multe voturi din partea electoratului îi determină pe „politicienii” locali să nu mai ţină cont de nimic atunci când aleg locurile pentru amplasarea afişelor electorale.

Potrivit comisarului şef al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, în urma unor verificări efectuate pe traseul turistic Suceava – Câmpulung Moldovenesc, comisarii de mediu au constatat că arborii de pe marginea Drumului European 576 au fost transformaţi în afişiere electorale. Deşi este foarte dificil, Garda de Mediu Suceava încearcă să identifice persoanele care au atentat la integritatea copacilor, prinzând în cuie materiale electorale pe trunchiuri.

„Garda de Mediu s-a autosesizat asupra unor abateri de la legislaţia de mediu, încă din perioada campaniei electorale, în ceea ce priveşte poziţionarea unor afişe electorale pe spaţiile verzi, mai exact, pe trunchiurile copacilor. Ca instituţie nu am dorit ca aceste aspecte să fie interpretate politic, dar odată cu finalizarea alegerilor, atragem atenţia acestor partide că nu au procedat corect”, a precizat comisarul Harasim.

Afişele aparţinând Partidului Noua Generaţie au fost amplasate la intrarea în oraşul Gura Humorului, în zona Bogdăneasa, fixate cu cuie pe trunchiurile plopilor de pe marginea şoselei. Aceeaşi imagine poate fi văzută şi în oraşul Frasin, atât la intrarea dinspre Gura Humorului, cât şi în zona centrală, în apropierea râului Suha, unde pe trunchiurile unor pini stau şi acum afişele Partidului Liberal Democrat. Afişele Partidului Democrat au fost postate, în schimb, pe copacii de la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Cei care au postat aceste afişe pe arbori riscă, în conformitate cu legea mediului, amenzi cuprinse între 25.000 şi 500.000 de lei, aliniamentele străzilor şi ale drumurilor în zona localităţilor constituindu-se ca spaţii verzi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Afişe electorale bătute în cuie, pe trunchiurile copacilor.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Afişe electorale bătute în cuie, pe trunchiurile copacilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei