Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident de muncă

Un muncitor care monta termopane la Spitalul Judeţean a căzut de la etaj

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident de muncă s-a petrecut ieri la Spitalul Judeţean Suceava, când unul din angajaţii firmei desemnate să facă lucrările de reabilitare s-a rănit în timp ce lucra.

Incidentul în care unul din muncitorii responsabili de montarea geamurilor termopan la unitatea sanitară a căzut de la o înălţime de 3 metri, antrenând în cădere şi bormaşina care l-a lovit peste ureche, a fost confirmat de toată lumea, mai puţin de directorul Costică Dăscăliuc.

Costel P., în vârstă de 22 de ani, din Suceava,  angajat al  firmei  de construcţii care se ocupă de renovările de la Spitalul Judeţean, s-a prezentat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, în cursul dimineţii. 

Medicul de serviciu, Arcadie Buză, a declarat că pacientul a fost extrem de norocos, el suferind în urma accidentului de muncă doar câteva leziuni minore. Potrivit doctorului, Costel P. prezenta o uşoară hemoragie la ureche şi a fost examinat de către un specialist ORL, însă a refuzat spitalizarea.

„A semnat că nu vrea să se interneze, a spus că e tânăr şi rezistă. A scăpat uşor, fără comoţie cerebrală şi fără contuzii”, a punctat dr. Buză.

Ieri după-amiază, incidentul de la Spitalul Judeţean nu fusese încă raportat la Inspectoratul Teritorial de Muncă. În timp ce medicul de la UPU, precum şi alţi salariaţi ai spitalului au confirmat că victima s-a rănit în timp ce lucra la etajul I al unităţii, directorul Costică Dăscăliuc susţine că este vorba de un accident oarecare, petrecut în altă parte. „Este vorba de un pacient rănit în timpul programului de lucru, care a ajuns la spital”, a spus Dăscăliuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un muncitor care monta termopane la Spitalul Judeţean a căzut de la etaj.
 Vizualizări articol: 891 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un muncitor care monta termopane la Spitalul Judeţean a căzut de la etaj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei