Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 nov 2007 - Anul XII, nr. 283 (3654)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ţepar de profesie

Dat în urmărire, după ce a înşelat firme din cinci judeţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ care a înşelat nu mai puţin de cinci firme din tot atâtea judeţe a fost trimis zilele trecute în judecată de procurori, fiind, totodată, dat şi în urmărire generală, după ce-a dispărut fără urmă.

Aurel Gruia Stângă, în vârstă de 33 de ani, din comuna Dorneşti, este acuzat de procurori că, în cursul lunii octombrie a 2006, a înşelat mai multe societăţi din Ilfov, Galaţi, Iaşi, Dolj şi Mehedinţi, de la care a achiziţionat bunuri în valoare de peste 200.000 de lei, cu file cec falsificate.

Potrivit rechizitoriului întocmit de anchetatori, spre sfârşitul anului trecut, Stângă, pe numele căruia există mai multe condamnări la pedepse privative de libertate pentru furt şi infracţiuni de violenţă, a ajuns administratorul unic al SC Novasyst SRL Suceava.

La scurt timp, respectivul şi-a închiriat prin două agenţii imobiliare un apartament şi un depozit pe raza municipiului Suceava, locaţii pe care urma să le folosească ulterior în activitatea sa infracţională. Apartamentul a fost trecut drept sediul firmei, iar în depozit urmau să ajungă mărfurile de la societăţile păgubite.

Deşi ştia că nu are nici un leu în cont, Stângă a contactat mai multe firme din ţară, de la care a achiziţionat fel de fel de mărfuri, de la calorifere, la telefoane mobile, fixe şi accesorii, mărfuri pentru care s-a înţeles cu vânzătorii să le plătească cu file cec, cu termen scadent la 30 de zile din momentul livrării. Când reprezentanţii acelor societăţi s-au dus la bancă să-şi ridice banii, şi-au dat seama că au fost traşi pe sfoară. Între timp, mărfurile care au făcut obiectul tranzacţiilor fuseseră revândute unor alte societăţi.
Deşi poliţiştii au descins la scurt timp în apartamentul la care figura sediul SC Novasyst SRL Suceava şi la depozitul închiriat în numele aceleiaşi societăţi, în spaţiile respective nu au mai găsit nimic, fiind şterse toate urmele.

Deşi există informaţii că Aurel Gruia Stângă a fugit din ţară, el a fost dat pe mâna judecătorilor pentru înşelăciune şi evaziune fiscală, urmând a fi judecat în lipsă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dat în urmărire, după ce a înşelat firme din cinci judeţe.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dat în urmărire, după ce a înşelat firme din cinci judeţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei