Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2007 - Anul XII, nr. 268 (3641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Replică

Între „Urania” şi „Te crezi mai deştept?”

Întrucât, în ediţia de sâmbătă,10.11.2007, în paginile cotidianului dumneavoastră, la rubrica „Politica sub lupă” s-au făcut referiri la adresa PSD Suceava şi a preşedintelui acestuia, vă rugăm să prezentaţi, în aceleaşi condiţii grafice, dreptul nostru la replică, formulat prin comunicatul de presă de mai jos.

Probabil că cititorii acestui comunicat de presă îşi vor pune întrebarea ce legătură există între aceste două emisiuni cu tematică diferită, Urania prezentând o emisiune de astrologie, iar Virgil Ianţu prezentând emisiunea „Te crezi mai deştept?”, unde copii de clasa a IV-a dovedesc că ştiu mai multe şi sunt mai inteligenţi decât unii dintre semenii noştri adulţi.

Răspunsul la această întrebare îl reprezintă domnul „editorialist” Mihai Ştefănoaia. De câteva luni bune încoace domnul Ştefănoaia semnează editoriale, iar în ultimul, face apel la predicţiile Uraniei referitoare la politica suceveană.

Fiind pentru prima şi ultima dată când îi mai acordăm atenţie domnului Ştefănoaia, am sunat-o noi pe Urania şi am rugat-o să ne răspundă la următoarea întrebare: „Îl cunoaşteţi pe domnul Mihai Ştefănoaia?”.

Iată ce ne-a răspuns Urania:

- nu-l cunoaşte pe acest domn, însă când am pronunţat un pseudonim de-al domniei sale, format din trei litere (MAX), astrologul pur şi simplu ne-a uimit cu câte ştie despre el; ni s-a înroşit obrazul de ruşine pentru ruşinea sa, când am auzit ce lucruri ne-a spus Urania despre persoana în cauză, cu un accent pronunţat nemţesc: trecut dubios, afaceri dubioase cu pământul de sub Bazarul din Suceava, studii la fără frecvenţă, maxilare sfărâmate, ameninţări, şantaj etc.. În mare, lucrurile pe care le-am auzit, le ştiu aproape toţi sucevenii, însă nu credeam că sunt atât de multe.

- Urania ne-a mai spus că editorialele semnate de Mihai Ştefănoaia, ar trebui să fie semnate de un domn cu iniţialele D.Ş., alături de fotografie. În acest fel ar fi mai liniştită atunci când, alături de editorialişti de marcă de la nivel local şi naţional, n-ar mai apărea fotografia şi numele d-lui Ştefănoaia (pe acest lucru era chiar supărată!).

- Urania a mai spus că PD-ul este un partid umflat în sondaje, iar în Suceava PSD-ul va câştiga detaşat alegerile europarlamentare şi Cătălin Nechifor va fi singurul sucevean care va ajunge la Bruxelles.

Spaţiul nu ne permite să redăm tot ce-a spus Urania, însă îi putem asigura domnului Ştefănoaia o participare în emisiunea lui Virgil Ianţu „Te crezi mai deştept?”, şi dacă domnia sa va face faţă nivelului de cultură generală al unui copil de clasa a IV-a, este posibil să-i mai acordăm atenţie şi să arătăm publicului tot ceea ce ne-a spus astrologul despre Max. Până atunci îl vom trata ca atare.

Cât despre domnul D.Ş. care scrie editoriale, interviuri şi comunicate, nu putem decât să avem compasiune pentru probitatea sa morală şi profesională care îi este deja ştirbită de arginţii pe care îi încasează.

Biroul de Presă PSD Suceava
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Între „Urania” şi „Te crezi mai deştept?”.
 Vizualizări articol: 823 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Între „Urania” şi „Te crezi mai deştept?”4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "Urina" si "Ti-o crezi desteapta?" trimis de
(12 nov 2007, 12:28:26
Nu scriu acest mesaj pentru a-mi exprima multumirile sau aprecierile la adresa celor care au totusi un sistem de valori bine definit si nu-si pateaza reputatia accepta in randurile lor un infractor, un incult si un parvenit de talia golanului de Max. Scriu acest mesaj avand convingerea ca marea majoritate a personalitatilor politice si a celor care au in mana fraiele orasului si reprezinta o categorie respectabila, vor fi solidari in ceea ce priveste excluderea unui derbedeu din randurile lor. Cred ca nu trebuie sa mai zic nimic.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei