Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2007 - Anul XII, nr. 268 (3641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Voiculescu pune umărul la campania conservatorilor suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, s-a aflat ieri la Suceava pentru a susţine lista de candidaţi propusă de PC pentru alegerile europarlamentare şi a-i mobiliza pe membrii şi simpatizaţii partidului.

Voiculescu, însoţit de Irinel Popescu, candidatul situat pe poziţia a doua pe lista PC, dar şi de alţi lideri ai partidului precum Sabin Cutaş sau Bogdan Pascu, a avut o întâlnire electorală în sala Dom Polski la care au participat câteva sute de persoane. Voiculescu i-a îndemnat pe conservatorii suceveni să-şi mobilizeze membrii şi simpatizanţii la vot explicându-le că „va câştiga partidul care va reuşi să aducă la vot oamenii săi”.

Liderul PC a arătat că în ţară sunt o mulţime de nedreptăţi împotriva cărora conservatorii ar trebui să lupte, amintind de pensionari care au ajuns bătaia de joc a societăţii româneşti sau de veteranii de război care au început să fie daţi afară din case.

„Avem candidaţi de valoare, oameni integri şi ei vor reprezenta România aşa cum trebuie. Doamne fereşte să avem reprezentanţi la Bruxelles de talia lui Gigi Becali (nr- liderul PNG). Vă daţi seama câtă ruşine va fi pe poporul român? Mare grijă, oameni buni”, a spus Voiculescu.

Preşedintele PC a primit un cadou din partea huţulilor suceveni, şi anume un ştergar popular, o plachetă cu însemnele huţulilor şi ouă încondeiate. Cadoul i-a fost înmânat de vicepreşedintele PC Câmpulung Moldovenesc, Gheorghe Darie, care deţine şi funcţia de vice al Asociaţiei judeţene a huţulilor.

La rândul său, preşedintele organizaţiei judeţene a PC, Costel Ignătescu, a ţinut să-şi îmbărbăteze „ostaşii” şi să le transmită să mobilizeze la votul din 25 noiembrie vecinii, rudele şi prietenii. Ignătescu şi-a exprimat speranţa că, în judeţ, PC va obţine cel puţin 5% din voturi.

Liderul judeţean al conservatorilor a fost susţinut la tribună de soţia sa, avocata Camelia Ignătescu. Aceasta a arătat că, la Suceava, PC a lansat un nou concept în politică. La Suceava, a spus Camelia Ignăescu, „se discută  despre politica PC ca fiind politica de prieten al fiecăruia ce vine din tradiţia noastră bucovineană care are trei valori, biserica, familia şi patriotismul”.

Irinel Popescu a spus la rându-i că dacă pe 25 noiembrie conservatorii vor obţine un scor electoral bun, „PC va fi la putere şi va fi pentru multă vreme”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voiculescu pune umărul la campania conservatorilor suceveni.
 Vizualizări articol: 703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voiculescu pune umărul la campania conservatorilor suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei