Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2007 - Anul XII, nr. 268 (3641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zvonuri confirmate

Iulian Angheluş, şef peste noapte la ARR Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul vicepreşedinte al organizaţiei municipale Suceava a PNL, Iulian Angheluş, a devenit peste noapte şef la Agenţia Rutieră Suceava. Intrat în structura ARR Suceava la jumătatea lunii octombrie, acesta a ajuns şef în două săptămâni. Începând cu 1 noiembrie, el i-a luat locul şefului instituţiei din ultimii ani, Viorel Nicu Hrebenciuc, intrat pentru o lună în concediu medical. Ar fi vorba aşadar de o mutare temporară, pentru o lună de zile, concediul medical al lui Hrebenciuc urmând a se încheia la începutul lunii decembrie. Rămâne de văzut însă dacă lucrurile stau chiar aşa, sau dacă la mijloc nu este vorba de o mişcare care să-l ducă pe Angheluş în funcţia pe care se vorbeşte de mult pe la colţuri că o va ocupa.

În cursul zilei de ieri, am luat legătura cu Iulian Angheluş, întrebându-l de când lucrează la ARR, cum de a fost lăsat pe postul de şef în condiţiile în care abia a început să lucreze în această instituţie şi dacă are de gând să se înscrie la un eventual concurs pentru ocuparea postului de director al ARR.

Nu am putut obţine nici un răspuns de la el. Nu a dorit să facă vreun comentariu, mai mult, s-a arătat chiar iritat de faptul că este deranjat într-o zi de duminică. Încă de acum câteva luni de zile, zvonul conform căruia tânărul politician membru al PNL va primi curând funcţia de şef al ARR a circulat intens, fiind comentat şi de o parte a presei. Provenind din noua generaţie de politicieni, Iulian Angheluş a urcat repede în ierarhii, făcându-se remarcat mai ales prin replicile acide la adresa adversarilor politici. Unul dintre adversarii politici luat la puricat la foc automat de tânărul politician a fost fostul şef al IŞJ Suceava, Petru Carcalete.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulian Angheluş, şef peste noapte la ARR Suceava.
 Vizualizări articol: 939 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Iulian Angheluş, şef peste noapte la ARR Suceava2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei