Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2007 - Anul XII, nr. 268 (3641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Maternitate

A născut la vârsta de 14 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Dragoste la 13 ani…”

Angela B. şi Vasile P. s-au cunoscut în vara anului 2006. Deşi diferenţa de vârstă dintre cei doi era destul de mare, ea 13 ani, iar el 18 ani, s-au plăcut de la prima vedere şi după scurt timp fata a părăsit casa părintească din Marginea şi s-a mutat la iubitul ei la Arbore.

Minora, care este de tenie romă, susţine că la momentul de atunci a primit încuviinţarea părinţilor, cărora le-ar fi spus că intenţionează să se căsătorească cu băiatul care „îi răpise inima”.

După o bucată bună de vreme, în luna februarie 2007, concubinul tinerei a fost avertizat de către Protecţia Copilului, imediat după ce fata pierduse o sarcină. În cele din urmă, fata a părăsit casa părinţilor bărbatului de la Arbore şi s-a reîntors la Marginea, însă la momentul de atunci era din nou gravidă.

Tânăra mamă este contrariată de faptul că tatăl copilului ei riscă să fie pedepsit cu închisoare de la 3 la 5 ani, sub acuzaţia de „act sexual cu un minor”, în condiţiile în care ea a consimţit să aibă relaţii cu el pentru că este „iubitul” ei. Fata povesteşte că „bărbatul” ei a venit la spital să-şi vadă fiul şi nu şi-a declinat nici o clipă paternitatea, mai mult speră că după ce va fi externată se va muta la Arbore împreună cu cei dragi, copilul şi tatăl lui, în casa în care tânărul a construit-o special pentru ei.

 

„Tată cercetat pentru act sexual cu un minor…”

 

Angela B., care şi-a intrat în proporţie de sută la sută în rolul de mamă, are o mare temere, şi anume că autorităţile îi vor lua copilul.

„Copilul nu-l dau. Dacă vrea cineva să-l ia, să se chinuie aşa cum m-am chinuit eu să-l duc nouă luni şi apoi la spital”, spune tânăra mamă. Cât priveşte creşterea bebeluşului, ea nu îşi face nici un fel de probleme pentru viitor, mai mult vede acest lucru ca pe unul „uşor”, la îndemâna oricărei mame.

Cu toate acestea, cazul „mamei de 14 ani” a intrat în evidenţa biroului Poliţiei Rurale Rădăuţi, care a sesizat Autoritatea Tutelară din comuna Marginea, iar tatăl copilului este cercetat sub acuzaţia de „act sexual cu un minor”. Trebuie menţionat că Angela B. va împlini 15 ani, vârsta minimă legală pentru căsătorie, peste mai puţin de trei luni, în ianuarie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A născut la vârsta de 14 ani.
 Vizualizări articol: 1018 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
A născut la vârsta de 14 ani4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PT.ROMANI trimis de
(13 nov 2007, 03:49:31
Tziganii baroni din tzara i-si fac la Timisoara palate din retele de cersit si furat prin UE, si parcheaza Rolsuri si Ferrari in fatza , ca Mertzanul e deja banal. Platesc ZERO TAXE.Va rog TRIMITETI POZE CARE AVETZI CU PALATELE TZIGANESTI lui Madame Mussolini la : info@azionesociale.n et, sau presei italiene, acum cit e calda povestea, ca sa ne creada odata europenii cu ce coruptie generala ne maninca viata in Romania, "tzara jmecherilor" caci autoritatile noastre au cultivat cu buna stiinta aceste retele criminale de facut bani pe spinarea imaginii Romaniei, indiferent ca era vorba de tzogoineri ori de romani sadea. Caci toti sunt manjiti si au incasat spaga ca sa inchida ochii, zicind ca las ca fura de la UE nu de la noi. Cind aceasta doamna europarlamentar i-a cerut acu 5 zile ambasadorului nostru din Italia sa plece acasa ca e depasit de situatie, a sarit Bucurestiul ca ars. Poftim, ca a avut madame dreptate. Lui Dom Ambasador ii pasa doar de concertele de opera de la Scala si alte

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei