Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2007 - Anul XII, nr. 268 (3641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

„Caravana PNG” va poposi în toate localităţile judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia PNG Suceava va populariza pe perioada acestei campanii electorale principalele obiective ale candidaţilor acestui partid pentru Parlamentul European. Preşedintele PNG Suceava şi candidat pentru europarlamentare, Dan Chiţu, a precizat că în perioada imediat următoare caravana PNG va străbate toate localităţile judeţului, având ca principal mesaj electoral promovarea valorilor creştin-ortodoxe.

Chiţu a spus că PNG are zece obiective principale de îndeplinit în Parlamentul European, respectiv promovarea intereselor fundamentale ale românilor din ţară şi străinătate, a valorilor  creştin-ortodoxe ca parte integrantă a creştinismului european, precum şi menţinerea, afirmarea şi promovarea identităţii naţionale ca parte a comunităţii de valori democratice europene, potrivit principiului unitate în diversitate.

„Viitorii noştri europarlamentari vor milita pentru susţinerea şi protejarea produselor şi a mărcilor tradiţionale româneşti în spaţiul UE, încurajarea politicilor de dezvoltare ale Uniunii prin care se contribuie la respectarea principiului dezvoltării durabile, în cadrul politicii integrate de mediu, dar şi pentru susţinerea politicilor de dezvoltare armonioasă a Uniunii Europene prin sprijinirea zonelor rurale şi a celor defavorizate de problemele naturale şi demografice grave”, spune Dan Chiţu.

Preşedintele PNG Suceava spune că viitorii reprezentanţi ai acestui partid în Parlamentul European au ca obiective şi acordarea de şanse egale pe piaţa muncii pentru toţi cetăţenii UE, indiferent de naţionalitate, religie şi sex, dezvoltarea dimensiunii europene a educaţiei şi susţinerea recunoaşterii diplomelor şi perioadelor de studii, susţinerea măsurilor de combatere a riscurilor şi a ameninţărilor la adresa securităţii statelor, cu respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului, şi nu în ultimul rând, sprijinirea măsurilor pentru asigurarea siguranţei cetăţenilor români, pentru prevenirea criminalităţii, rasismului şi xenofobiei.  

„Toate aceste obiective ale noastre le vom populariza în rândul populaţiei judeţului pentru a se şti ceea ce vrem să facem noi în Parlamentul European, şi care va fi misiunea noastră pentru români”, a spus Dan Chiţu.

Lista PNG pentru alegerile europarlamentare este deschisă de liderul acestei formaţiuni politice, George Becali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Caravana PNG” va poposi în toate localităţile judeţului.
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Caravana PNG” va poposi în toate localităţile judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei