Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 nov 2007 - Anul XII, nr. 266 (3640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal la „Urgenţe”

Răfuială între două găşti de cartier, pe holurile Spitalului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe echipaje ale Poliţiei au fost nevoite să intervină, joi seară, pentru aplanarea unui scandal izbucnit între două grupări de tineri, pe holurile Unităţii de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

În urmă cu două zile, în jurul orei 20:45, medicii de gardă de la „Urgenţe” au cerut sprijinul Poliţiei, după ce mai mulţi tineri provocau scandal în incinta spitalului. Toată povestea a început după ce la UPU a ajuns un tânăr din municipiul Suceava, Bogdan P. (25 de ani), care fusese victima unei agresiuni. La spital, au venit şi prietenii tânărului bătut, care au început să intre în camera unde se acordă primele îngrijiri medicale şi să-i ia la rost pe medici.

„În timp ce noi consultam alţi pacienţi, cu leziuni mult mai grave, tinerii respectivi ne luau la rost de ce nu ne ocupăm de prietenul lor. Am încercat să le explic că din primele examinări nu pare să aibă nimic grav, doar nişte contuzii minore la nivelul capului, şi că aşteptăm medicul neurolog pentru a se pronunţa dacă există leziuni interne. Au continuat să facă scandal, intrând care cum vroia în stabilizare”, povesteşte unul dintre medicii de gardă din acea seară.

Scandalul a luat proporţii şi era cât pe ce să se transforme într-o reglare de conturi în toată regula în momentul în care, la „Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, a ajuns şi gaşca adversă, formată din cei care l-au agresat pe Bogdan P. Cadrele medicale au pus mâna pe telefon şi au sunat la <112>, în numai câteva minute, sirenele maşinilor de Poliţie trimise la faţa locului punându-i pe fugă pe băieţii de cartier cu chef de scandal.

Din ceea ce am reuşit să aflăm de la poliţişti, scandalul dintre cele două găşti a plecat de la un incident petrecut cu o seară înainte într-un club din municipiul Suceava. Bogdan P. a spart un pahar, iar unul dintre bodyguarzi i-a dat o palmă. Spiritele s-au încins şi în încăierare au intervenit mai mulţi tineri.

Joi seară, Bogdan P. a fost chemat la un bar din zona „Dorna” a cartierului George Enescu, pentru a o da la pace cu bodyguardul şi amicii acestuia. Din nefericire, lucrurile au degenerat, iar tânărul în vârstă de 25 de ani a fost luat la pumni, ajungând în aceeaşi seară la spital.

„Noi ne-am sesizat din oficiu şi am întocmit dosar penal pentru vătămare corporală. Deocamdată, victima nu a depus plângere împotriva agresorilor”, a declarat, ieri, şeful Poliţiei municipiului Suceava, comisarul şef Corneliu Jureschi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răfuială între două găşti de cartier, pe holurile Spitalului Judeţean.
 Vizualizări articol: 778 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răfuială între două găşti de cartier, pe holurile Spitalului Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei