Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 nov 2007 - Anul XII, nr. 266 (3640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Contacte

Primul loc pe lista conservatorilor a luat pulsul electoratului sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul situat pe primul loc pe lista Partidului Conservator pentru Parlamentul European, Maria Grapini, s-a aflat joi în campanie electorală în judeţul Suceava. Alături de liderii organizaţiilor judeţene şi municipale Suceava ale partidului, Costel Ignătescu, respectiv Ovidiu Ilisei, Grapini a luat pulsul electoratului sucevean, intenţia sa fiind aceea de a identifica probleme locale care să fie incluse în strategia cu care a pornit la drum la începutul acestei campanii pentru alegerile europarlamentare.

Maria Grapini a arătat că strategia PC pentru Parlamentul European atinge toate domeniile, pornind de la agricultură, educaţie, sistemul sanitar, situaţia întreprinderilor mici şi mijlocii, până la tradiţie, „pentru că noi credem că prezenţa României în UE nu trebuie să fie numai din punct de vedere politico-geografic, ci şi din punct de vedere economic, social, al coeziunii şi uniformizării nivelului de trai cu cel al cetăţeanului european”.

Candidatul conservator a amintit de proiectele PC în domeniul agriculturii. „Unul dintre proiectele pe care vrem să le susţinem vizează agricultura, pentru că România are posibilitatea de a produce ecologic. Nu avem terenuri agricole atât de obosite ca cele din UE şi ne-am propus un proiect de subvenţii pentru agricultorii care fac producţie agricolă ecologică. Apoi vrem să iniţiem un proiect de susţinere a agricultorilor, ca să nu plătească trei ani impozit pe terenuri pentru a putea să achiziţioneze utilaje, să se asocieze şi să facă o agricultură europeană”, a spus Grapini.

Ea a arătat că schimbările depind de oameni, apreciind că situaţia României se va modifica în bine numai atunci când în faţă vor veni oameni neşantajabili, care să ia decizii profesionale, şi nu politice.

„Până acum s-au luat deciziile politic. Eu am intrat în politică detaşat. Nu mă are nimeni la mână, nu am nici un dosar care să fie scos în faţă ca să tac, am situaţia financiară creată. Am intrat în politică pentru că chiar m-am săturat de câtă nedreptate şi lipsă de respect este în România şi zic eu că e o datorie civică ca cei care pot să facă au obligaţia morală şi cetăţenească să facă ceva şi pentru cei din jur”, a  spus Grapini.

Candidata PC pentru PE a precizat că în spatele său pe lisă se află oameni credibili, bine pregătiţi profesional, nominalizându-i pe Irinel Popescu, Florin Anghel,  Silvia Ciornei şi Mihai Leu. Maria Grapini mizează pe 7% în aceste alegeri europarlamentare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul loc pe lista conservatorilor a luat pulsul electoratului sucevean.
 Vizualizări articol: 893 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Primul loc pe lista conservatorilor a luat pulsul electoratului sucevean4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Europarlamentari trimis de
(21 nov 2007, 13:59:05
cam multa importanta isi da cucoana asta.chiar creda ca n-o are nimeni la mana? sa fim seriosi!!! oare e chiar asa de cinstita ??? o sa mai auzim......

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei