Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 nov 2007 - Anul XII, nr. 266 (3640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apel politic

Olaru: „Sănătatea nu trebuie să fie în campanie electorală”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PD, Florin Olaru a făcut un apel către toate forţele politice locale în vederea identificării unor soluţii care să rezolve criza care a cuprins de mai multă vreme activitatea din cadrul Spitalului Judeţean Suceava. Olaru a cerut politicienilor să nu se joace cu situaţia din cadrul Spitalului şi, mai ales, să nu o folosească drept „capital electoral”.

„Cu sănătatea oamenilor nu se poate juca şi nici nu se poate face politică, în timp ce oamenii nu au cu ce se trata sau nu au ce mânca în spital. Sănătatea nu merită să fie în campanie”, a declarat răspicat liderul PD Suceava. Olaru este de părere că toţi liderii locali ar trebui să trateze problematica Spitalului Judeţean „cu maximă seriozitate” şi să se implice activ în găsirea soluţiilor care au putea aduce un plus de valoare managementului de aici.

Preşedintele democraţilor suceveni a reamintit că bucătăria Spitalului reprezintă una dintre problemele de maximă urgenţă, mai ales că intenţia de externalizare a acestui serviciu a întâmpinat o serie întreagă de probleme de ordin tehnic. „Solicităm factorilor decizionali să aloce în foarte scurt timp fondurile necesare reamenajării bucătăriei Spitalului. Nu este normal ca acest spaţiu să rămână nefolosit, iar angajaţii să fie trecuţi în şomaj, în condiţiile în care nu există în Suceava o bucătărie care să acopere, din punct de vedere cantitativ şi al securităţii alimentare, necesarul Spitalului Judeţean”, a mai spus Florin Olaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olaru: „Sănătatea nu trebuie să fie în campanie electorală”.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olaru: „Sănătatea nu trebuie să fie în campanie electorală”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei