Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 nov 2007 - Anul XII, nr. 266 (3640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control

Farmaciile de la nivelul spitalelor, în stare jalnică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici una dintre farmaciile care funcţionează la nivelul spitalelor din judeţ nu dispune de circuite funcţionale impuse de normative şi nu au acces direct privind aprovizionarea cu medicamente. De asemenea, majoritatea farmaciilor necesită lucrări de renovare şi reparaţii, dotare cu mobilier corespunzător, amenajare de vestiare, dotare cu aparatură de control a temperaturii şi umidităţii. Aşa indică un raport întocmit de Inspecţia Sanitară de Stat din cadrul Autorităţii de Sănătate Publică Suceava, semnat de doctorul Ludovic Abiţei şi dat publicităţii ieri.

Potrivit documentului, din cele 11 farmacii cu circuit închis, nouă nu dispun de spaţii corespunzătoare din punct de vedere igienico-sanitar. Este vorba de farmaciile care funcţionează în cadrul spitalelor Municipal Fălticeni, Psihiatrie şi Orăşenesc Câmpulung Moldovenesc, Boli Cronice Solca, Orăşenesc Siret, Psihiatrie Cronici Siret, Orăşenesc Gura Humorului, Municipal Vatra Dornei şi spitalului Vechi Rădăuţi. De asemenea, 4 din cele 11 farmacii nu sunt dotate cu grupuri sanitare, respective cele de la nivelul spitalului Psihiatrie Cronici şi Orăşenesc Siret, Boli Cronice Solca şi Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.

Pe de altă parte, verificările întocmite de ASP au arătat că toate farmaciile cu circuit închis au autorizaţie sanitară şi sunt racordate la reţeaua de apă şi canalizare. De asemenea, întreg personalul de specialitate are avize sanitare de liberă practică.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Farmaciile de la nivelul spitalelor, în stare jalnică.
 Vizualizări articol: 796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Farmaciile de la nivelul spitalelor, în stare jalnică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei