Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 nov 2007 - Anul XII, nr. 266 (3640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

TV

Ionuţ Iftimoaie şi soţia, la "Ce se întâmplă, doctore? "

Ionut Iftimoaie, cunoscut atât în postura de luptător K1, cât şi în cea de concurent al ediţiei de Paşte a show-ului "Dansez pentru tine", difuzat la Pro TV, vine, astăzi, de la ora 17.15, în premieră, la emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", însoţit de soţia sa însărcinată.

Ionuţ Iftimoaie va fi prezent în emisiune alături de soţia sa, Maria, gravidă în 7 luni. Iftimoaie povesteşte, în emisiunea Oanei Cuzino, că îl atrag mai mult luptele decât paşii de dans, dar mărturiseşte că viitorul membru al familiei, un băieţel, a fost conceput în perioada în care el concura la ediţia de Paşte "Dansez pentru tine".

Ionuţ Iftimoaie, care poate fi urmărit în ipostaza de actor în serialul "La Bloc", difuzat în fiecare duminică, de la 18.15, la Pro TV, declară ca este un susţinător al campaniei "STOP Torturării animalelor".

Printre invitaţii la emisiunea "CSID" se numără şi Luminiţa Anghel, care mărturiseşte că îşi doreşte un al doilea copil, cântăreaţa fiind deja mama unui băieţel în vârsta de 12 ani, David.

Crina Semciuc, care interpretează rolul Oliviei din serialul "Cu un pas înainte", difuzat în fiecare joi, de la 23.15, la Pro TV, vorbeşte în ediţia de sâmbătă a emisiunii despre cât de importantă este experienţa de a juca într-un serial şi dezvăluie telespectatorilor că dansează de mică, ceea ce o ajută să se exprime foarte uşor prin dans.

De asemenea, invitat la emisiunea moderată de Oana Cuzino, Alexandru Papadopol explică telespectatorilor cât de important este să ai grijă de animale, fiind de părere că şi lipsa de timp este o formă de maltratare a animalelor.

Cream şi Anca Badiu, fosta membră a formaţiei Class, vorbesc despre pasiunea lor pentru animale, pentru cumpărături şi accesorii vestimentare.

Telespectatorii emisiunii "CSID" pot afla, de la Raluca Zenga, detalii despre experienţa sa de jurnalist şi pasiunea pentru călătorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ionuţ Iftimoaie şi soţia, la "Ce se întâmplă, doctore? ".
 Vizualizări articol: 1815 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionuţ Iftimoaie şi soţia, la "Ce se întâmplă, doctore? "0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei