Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 nov 2007 - Anul XII, nr. 266 (3640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinii

Nechifor: „Guvernul Tăriceanu a scăpat România de sub control”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a atras atenţia că până la sfârşitul acestui an inflaţia din România va scăpa de sub control şi va atinge cote alarmante. Candidat al PSD Suceava la alegerile europarlamentare, Nechifor a făcut referire şi la atenţionările guvernatorului Băncii Naţionale a României, Mugur Isărescu, cel care a atras atenţia asupra ritmului rapid de creştere a inflaţiei.

„Deşi în ultimul raport asupra inflaţiei, din luna august, s-a stabilit că ţinta de inflaţie pentru anul 2007 este de 3,9%, la sfârşitul lunii septembrie ea a fost deja atinsă. Oricum, Guvernul Tăriceanu a scăpat România de sub control, şi este mai mult ca sigur că rata inflaţiei va ajunge undeva la 8-9%, ceea ce va duce la o creştere a preţurilor produselor de bază”, a declarat Cătălin Nechifor.

El a subliniat faptul că cei mai afectaţi de situaţia economică a României ar fi fost pensionarii, însă majorarea pensiilor de la 1 noiembrie 2007, şi ulterior de la 1 ianuarie 2008, acoperă în mare parte posibilele creşteri ale preţurilor.

„Chiar dacă vor sau nu să recunoască, actualii guvernanţi trebuie să accepte că majorarea pensiilor aparţine PSD. Iar dacă noi nu insistam pentru majorarea pensiilor, pensionarii ar fi avut parte de o iarnă de coşmar”, a spus prim-vicepreşedintele PSD Suceava, care a mai adăugat că în momentul de faţă, Guvernul condus de Călin Popescu Tăriceanu nu mai poate să ducă la bun sfârşit propriul program de guvernare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor: „Guvernul Tăriceanu a scăpat România de sub control”.
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nechifor: „Guvernul Tăriceanu a scăpat România de sub control”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei