Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 oct 2007 - Anul XII, nr. 256 (3631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În Suceava

41 de străzi, afectate de lucrările la reţeaua de termoficare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
"

După două luni de haos provocat de lucrările de reabilitare a reţelei de termoficare din Suceava, în această săptămână, a început asfaltarea zonelor afectate de săpături. Lucrările de termoficare din Suceava au afectat 41 de străzi din toate cartierele municipiului. În această săptămână, se vor face asfaltări pe străzile din zona centrală şi, în funcţie de evoluţia vremii, în zone intens circulate, precum strada Mărăşeşti.

Potrivit viceprimarului Angela Zarojanu, în ciuda faptului că din partea autorităţilor există toată bunăvoinţa pentru ca disconfortul creat de aceste lucrări să fie redus cât mai repede, amploarea pe care a avut-o proiectul de reabilitare a reţelei de termoficare face anevoioasă readucerea străzilor la starea iniţială.

Nici un cartier sucevean nu a fost ocolit de şanţuri, grămezi cu pământ sau utilaje. S-a lucrat sau încă se lucrează pe străzile Tineretului, Avântului, Brânduşei, Rândunicii şi Amurgului (Burdujeni), Mărăşeşti, Mărăşti, Mihai Eminescu, Oituz, Veronica Micle, I.G. Sbiera (zona Mărăşeşti), Aleea Nucului, Vasile Bumbac (zona Liliacul), Victoriei, Viitorului, Slătioarei, Staţiunii (Obcini), Aleea Luceafărului, Zorilor, Lazăr Vicol (George Enescu), Universităţii, Bradului (zona Pompieri), Aleea Crimca, Ştefan Tomşa, Maria Voichiţa (zona Alexandru cel Bun), Mihai Viteazu, Gherasim Buliga, 6 Noiembrie (zona Mihai Viteazu), Dragoş Vodă, Dobrogeanu Gherea, Vasile Alecsandri, Armenească, Ion Creangă, Petru Rareş (zona Colegiul Ştefan cel Mare), Octav Băncilă, Vişinilor, Narciselor, Ion Neculce (Zamca), Nicolae Bălcescu, Tipografiei, bulevardul Ana Ipătescu (Centru).

Programul de asfaltare va începe cu arterele principale din Suceava, iar dacă vremea nu va mai permite turnarea asfaltului, şanţurile de pe străzile mai mici vor fi acoperite cu alte tipuri de material. Refacerea spaţiilor verzi distruse de lucrări se va face începând din primăvara anului viitor.

"
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 41 de străzi, afectate de lucrările la reţeaua de termoficare.
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
41 de străzi, afectate de lucrările la reţeaua de termoficare3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei